kafijas un enerģijas dzērieni tev neko nedos!! varbūt nesēdi tagad cosmo un dari visu šobrīd, varbūt tomēr nebūs tik traki, ka visa nakts nomodā jāpavada ;)
Man ir palīdzējusi Kola! Ja tu ikdiena to nedzer, tad bus energija! Galvenais kaut ka sevi uzmundrinat emocionali un sasparoties, lai visu laiku varetu strādāt nevis ar kādu naktī čatot vai serfot pa nsvarigam majaslapam. (tā man ir gadījies):D
Man palīdzētu kafija vai melnā tēja. Enerģijas dzērienus neuzskatu par enerģiju radošiem līdzekļiem.
Bet parasti pirmo nakti, ja pirms tam ir normāli gulēts, pavadīt nomodā nav grūti
Vēl no saviem nakts maiņu laikiem atceros, ka riktīgi stipra melnā tēja ir iedarbīgāka par kafiju. Nemaz nerunājot par visiem 3in1 traukūdeņiem, kur no kafijas nav ne smakas.
Nu it kā jau saka, ka tie enerģijas dzērieni nav labi, tāpēc cits varbūt nemaz nedrīkst dzert. Bet pati arī esmu dzērusi. Bet pati ikdienā dzeru kafiju, tātad arī kafiju dzēru.
Tiešām lai izdodas visu pagūt un labi izdarīt! Atpūtināt acis ar bikiņ vajag, nedaudz pakustēties,ieelpot svaigu gaisu,lai enerģija strādāt. Paēst. Lai izdodas ;-)
nju man parasti palidz malta,melna kafija ar cukuru un sokolade vai vislabak saldejums!ta es pirms skatem varu nedelu tureties uz kafijas un pat est negribas! :-) bet pec tam gan kad kritu nogulu veselu dienu! :-D
zinu, kārtīgas morālās pohas, tad aizmigt tāpat nav iespējams,lai aidzitu to stresu ir kkas jādar,vainu jāmācas vai jāstrādā :-D
Domāju ka vienu nakti to var ar kafiju,ēdamo un labu muzonu,tā vēsi