Nenormālas dusmas.Kā pārvarēt?

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009

Tā nu ir sanācis,ka esmu tipiska neapmierinātā vecmeita un tas nav nekāds noslēpums.Un to neapmierinātību vairo tas,ka ex salicis savas jaunās beibes bildes draugos publiskai apskatei,cik skaista viņa ir. Manī viss mutuļo,esmu gatava viņu nosist par to,ka pret mani viņam nebija ne uz pusi tik stipras jūtas kā pret viņu! Jūtos ļoti slikti, mani žņaudz dusmas,jūtos ļoti ļauna,liekas,ka nelabais sēž manī un grauž, iznīcina no iekšpuses.Nekad nedomāju,ka varu būt tāda...man bail pašai no sevis!

Meitenes,kā lai tiek vaļā no tādām sajūtām?

17.10.2011 12:26 |

Reitings 699
Reģ: 02.10.2011
Ja jau tu vēl uzmet aci draugos savam ex un tevī tas izraisa kaut kadas emocijas (šaja gadījumā dusmas) tad kaut kada saite vēl ar viņu tev ir, nav viņs tev pilnīgi ex.
17.10.2011 14:45 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
A kur ir problēma neapstiprināt kārtējo uzaicinājumu?

Man bija šitā pat un būtu joprojām, ja saldais pārītis nebūtu izšķīrušies. :-D Varbūt arī tev situācija līdzīgi nokārtosies. ;-)
17.10.2011 16:15 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Jā, arī man ir bijusi līdzīga situācija. Jaunā draudzenīte gan nebija nekāda skaistule, bet, iespējams, tieši tas mani sadusmoja vēl vairāk, jo sāka likties, ka ar mani kaut kas nav kārtībā, ja jau aizgāja no manis pie viņas. Un tad nu es tā kā gadu viņus abus ienīdu. Tādas pūles man pielika kaut vienkārši neskatīties viņus draugos! :-P Bet - nāk laiks, nāk saprāts. Citu ieteikumu nav. Šobrīd manā galvā ar viņu saistās tikai doma: "Kā es varēju izniekot savu laiku ar kaut ko tādu!" Nevaru dot labākus padomus, kā tikai to par sevis nodarbināšanu un laiku un pacietību. Bet atrodi kaut ko, kas var tevi aizraut, ne tikai darīšanas pēc. Man tādu strauju un treknu punktu visam pielika pārcelšanās uz laiciņu uz ārzemēm.
17.10.2011 16:18 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Es neredzu iemeslu, kāpēc vajag uzreiz sevi bez maz vai norakt zemāk par zāli? Loģiski, ka esi dusmīga un es domāju, ka jebkuram cilvēkam, vienalga vīrietis vai sieviete, ir savā ziņā gandarījums, ja var kaut kā iekost, palielīties cik forši iet! Tādi tie cilvēki ir! Bet visu dziedē laiks. Banāli vai nē, bet tā ir patiesība. Arī man ir bijis, ka ir dusmas par škiršanos vai arī otrādi - es arī esmu bijusi tajā lomā, kad lieku bildes ar jauno draugu. Un ne jau vienmēr tas viss notiek, lai par otru pasmietos. Vienkārši, ir jāpieņem fakts, ka dzīve iet uz priekšu un katrs to izdzīvo savādāk. Bet tas, ka tur kāds liek bildes vai aicina draugos, nav jāiztulko kā vērstu PRET tevi! Pareizi šeit rakstija - paies laiks un pati par to visu pasmiesies, būs jaunas attiecības un tad liksies amizanti, kā vispār tev tas varēja uztraukt! :)
17.10.2011 18:53 |

Reitings 446
Reģ: 29.01.2009
Atkārto sev kau 1000 x dienā- "tā vairs nav mana darīšana " un izdzes no draugiem. ja neerti, ta ari uzraksti- ka Tev parak sapigi, lai saprot, ka neesi gatava to visu redzet.
17.10.2011 19:03 |

Reitings 1
Reģ: 06.03.2010
not_for_sale,ja Tu zinātu cik sasodīti ļoti Tevi saprotu :-/ es pašlaik jūtos tieši tā pat kā Tu...un mana situācija bija tieši tāda pati kā Tev...;( liekas,ka tās asaru jūras nekad nebeigsies..:(
18.10.2011 00:38 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Not for sale-es tevi saprotu loti labi ,jo tev tas cilveks vel tomer sirdi ir...ja nebutu,ta otra netraucetu!
Atceros ,ka tev nepatik ,ka saka labi bus,gan paries utt... :-D Domaju ,ka noteikti paries,bet tad,kad satiksi nakoso cilveku ,kurs parsitis ex! |-)
Es ari esmu izgajusi sim procesam cauri-tas gan bija sen ,tomer atceros ka sapeja sirds...! (t)Megini ignoret ,cik iespejams -neskaties tas bildes...!
18.10.2011 00:48 |

Reitings 443
Reģ: 07.02.2009
O jā, pilnībā saprotu Tevi... :-/ Es, kad uzzināju, ka manam ex jau pēc nepilna mēneša pēc mūsu šķiršanās, ir jauna meitene, nezināju, kur likties - nāca virsū dusmu plūdi, asaras utt. (t) Vienīgais, ko tobrīd darīju, satikos ar draudzenēm un pavadīju labi laiku. :-) Bet, kad jau bija drīz vien salicis bildes ar viņu draugos, gan kārtīgi izsmējos, jo tādas bučiņbildes pēc nedēļas kopā būšanas... :-D Njā... :-D Ķipa stāstīja, ka lielā love, bet šeku reku drīz vien abi izšķīrās un nu jau izskatās, ka lien pie manis atpakaļ. :-D

Reitings 20
Reģ: 30.03.2009
Čau ;-)
Visas tās sajūtas man līdz riebumam pazīstamas.. tikai man situācija tāda, ka tās nav pret ex un kaut kādu jauno beibi. Tās man ir pret vienu beibi, kura kārās manam puisim kaklā. Tur bija tāda putra, ka bail. Un tagad es to meiteni tā ienīstu, ka reizēm pašai no savām domām kauns paliek. Reāli jau saprotu, ka visas tās sliktās emocijas reāli neko nemaina, tik vien, kā grauž mani pašu no iekšienes. Gribu ar visu to cīnīties, bet nezinu kā.
Vārdsakot, es Tevi ļoti labi saprotu, bet neko ieteikt nevaru.

Reitings 443
Reģ: 07.02.2009
Un jā, mierināju sevi, ka tāpat esmu labāka par to jauno, un zaudētājs ir tas džeks. :-P
18.10.2011 00:54 |

Reitings 169
Reģ: 24.06.2011
Nu meiten, mans ex ar salika bildes, ar jauno beibi, un ta bija mana itkā draudzene :-D :-D
Es ar nevarēju viņam tik pāri kādu gadu.
bija interasenti atver galerijas , oho laimīgais pāris priekšā, un mana " itkā" draudzene, vēl atļāvās, man biezi apvaicaties kā man iet :-D
Bet es izdarīju, ta, izbimbajos nedēļas garumā, tad atradu jaunu darbu, beigās vispār izceļoju no LV :-D
Kā arī no draugiem.lv izdzēsos, un ātri apradu ar to :-D Tagad labāk biežāk palasu , kas notiek šeit, ganjau kaut kad būs jāpiereģistrējas atpakaļ, :-D
Pati , kad izšķīros apdomāju 1001 un vienu reizi kāpēc, un kā tagad mana dzīve var būt labāka, atradu arī 1000 iemeslu, neslēpšu arī tagad esmu viena, bet man ir darbs, es veltu visu sev, bieži lutinu sevi un teiksu lai tie abi tur dzīvo, ganjau pienāks mans laiks arī (l)
Izsāpēs un pēc tam, jau vienkārši būs vienlaga, patreiz ņem un ignore viņu, un piepildīšu , ka man arī ir viens bijušais puisis, tagad ļti labs draugs, un viņa draudzene arī man ir ļoti laba draudzene, un man prieks pat par viņiem (l)
Visam vienmer vajag laiku.
Turies :-)
18.10.2011 00:56 |

Reitings 2051
Pievienojos tām, kas bijušas šādā situācijā. Mēs izšķīrāmies pavisam nesen un tagad man tās emocijas mainās no izmisuma, līdz naidam, līdz skumjām, līdz atvieglojumam un vēl nezin kam... Gaidu, kad laiks visu sadziedēs, bet šis maita laikam netaisās man palīdzēt. :-D Brīžiem liekas, ka man jau jumtiņš brauc, brīžiem - ka nekad nebeigšu viņu mīlēt. Citreiz atkal esmu priecīga, ka viss ir beidzies un ka tagad man dzīvē ir citas iespējas. Fakts, ka viņam jau nedēļu pēc mūsu šķiršanās jau bija randiņi ar mūsu kopējo paziņu noteikti nepalīdz...
18.10.2011 01:01 |

Reitings 160
Reģ: 06.10.2011
Sakod zobus un savācies.

Vienīgā, kas stāv Tavā ceļā uz tādu sava veida atveseļošanos no tām attiecībām esi Tu pati.
Pajautā sev, kādēļ patiesībā tā uzvedies.

Kaut kādā brīdī es pārstāju ilgoties pēc sava bijušā, pārstāju meklēt iemeslus ar viņu sakontaktēties, pārstāju skatīties viņa profilu draugos.. Sāku dzīvot. Un, man liekas, ka viņš to jūt. Jo jau kuro vakaru viņš parādās manā statistikā un ar katru vakaru es kļūstu arvien stiprāka, jo mani uzlādē fakts, ka es viņam vēl interesēju - bet vilciens ir aizbraucis.

Arī tavs bijušais to jūt, kaut kādā veidā viņš grib traucēt tev dzīvot tālāk. Un tā jau ir viņa problēma.
Pretojies! Esi riebīga, ja vajag, bet izmet no draugiem un neapstiprini. Dzīvo tālāk, jo viņš tev var traucēt tikai tik ilgi, kamēr tu ļauj.
18.10.2011 01:03 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Esmu tik vāja,ka kauns stāstīt!Finālā es viņam lūdzu piedošanu par tiem vārdiem,ko viņam pateicu.Viņš piedeva.Teica,ka joprojām mani mīl,bet ne tā kā es gribētu, ka man domāts cits cilvēks,bet ne viņš :'-( Nezinu,kapēc man bija vajadzīga šī viņa piedošana,laikam tapēc ,ka nevarēju pati izturēt savu ļaunumu.
Taču ir arī kāds labums.Man liekas,ka šoreiz es tiešām vairs ne uz ko neceru un sākšu dzīvi no jauna.Iekšēji kaut kas pārtrūka.Beidzot.
Ko es iemācījos?To ,ka iemīlēties nedrīkst.
18.10.2011 16:08 |

Reitings 255
Ej uz boksu, izliec tur dusmas, un pēc tam jutīsies daudz labāk!
18.10.2011 16:47 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Izbeidz, Tu neesi vāja! ;-) Tu tieši esi stiprs cilvēks,kurš spēj pateikt to, ko domā!Tpisks vājuma paraugs esmu es!cik nožēlojami ir gandrīz gadu mocīties, jo nespēju jau tad pateikt to,ko domāju pa īstam, liekot cilvēkam domāt, ka man ir bijis vienalga!Es esmu 99% pārliecināta, ja toreiz būtu muti atvērusi, mēs būtu kopā, bet tagad saprotu, ka dēļ savas klusēšanas esmu sačakarējusi labāko,kas man bija!
Un pat, ja viņš man atteiktu, es zinātu, kā ir patiesībā, un nebūtu jāmokās ar domu "kā būtu, ja būtu"!dažreiz varbūt rūgta patiesība ir labāk!
Tākā pati jau teici, ka vieglāk palicies, jo vismaz ir skaidrība par to,ko cilvēks jūt!
Es gan tieši ļoti gribu iemīlēties, bet man vienkārši nesanāk, nesanāk un viss!
18.10.2011 16:59 |

Reitings 255
sorry ne pa tēmu...
katte - tev forša bilde :-D

18.10.2011 17:02 |

Reitings 154
Reģ: 11.08.2011
Viņs ir tavs EX.
Atceries to - viss ir beidzies, un gar to cilvēku tev vairs nav nekādas daļas :-) Man tas palīdz, jo sapratu - mēs esam pat svešāki par vienkārši svešiniekiem!
18.10.2011 17:05 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
man arī viņa patīk :-D it īpaši tā sunīša losīgā sejas izteiksme :-D
18.10.2011 17:12 |

Reitings 255
aha, viņš tāds vēsais čalis - pofig visi aizliegumi :-D
18.10.2011 17:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits