saubos, ka var but kaut kas tads, kas nav pilnigi nevienam parim pasaulee..
bet cik zinot no draudzenju attiecibam, es ar savu miljoto nestridos, esam majas traki- kjemojamies, dziedam kopa, mocam viens otru- ir daudz smieklu un jautribas divata. (kopa esam 3 gadus 3 men) (l)
Nedomāju, ka esam vienīgie tādi, taču uzskatu, ka esam lielisks pāris. Mēs ļoti reti strīdamies, bieži vien ķēmojamies, pastaigājamies, ejam uz veikalu tikai pēc saldumiem, tad, kad neesam kopā, vienmēr sarunājamies pa skype. Ai, kā sagribējās samīļot viņu, hehe :-)
Es taja laika biju dulla :-D !To es varu teikt noteikti! :-D Protams, man ir prieks,ka sis virietis velejas mani par sievu! (l) Laikam kaut kas mani ir tads...! :-P
Viegli ir teikt to "ja",bet nemaz nav tik viegli noturet to vairakus gadus!Garlaicigi nav - tas gan,jo visu laiku atklajas kas jauns ...kas nebija ieverots agrak!Virs saka ,ka tada sieviete ka es ,dzimstot vienu reizi 100gados! (l)
mēs atšķiramies ar to,ka 4,5 gadus esam kopā, bet nedzīvojam vēl kopā :-P mēs nekur nesteidzamies, to jau gan paspēsim (l) mēs arī bieži muļķojamies, sēžam parkā un smejamies par visu apkārtni un cilvēkiem :-D galvenais,ka pašiem jautri :D
vēl-mūsu mīlestība radās no vienu gadu ilgas draudzības.. tas man arī šķiet kas īpašs :-)
mums ar diezgan līdzīgi ar to,ko jau meitenes tikai pieminējušas,ķēmojamies un smejamies uz lieliem decibeliem,mums ļoti labi saskan,vispār nestrīdamies,viens otru ļoti atbalstam.
hm...mēs laikam ar esam traki, jo precamies tiiik jauni. (l) man ir 19, vinjam 20, vnk super. kopā esam vairāk kā pusgadu, taču pazīstami jau no skolas laikiem. esam īpaši ar to, ka mums ir tāds stāsts kā nevienam. 8-)
kopā esam laimīgi, smejamies, ārdamies, kaitinam viens otru, nevaram viens bez otra. Esmu viņa pirmā un vienīgā mīlestība un viņš ir mans pirmais vīrietis un vienīgais... :-) :-) :-)
Ar tagadejo pratu domaju,ka tas bija tiesam loti liels solis,jo pedejais ,ko gribeju - dzivot Amerika. (t)
Tas bija laiks ,ka domaju-jamaina kaut kas krasi,lai no dzives panemtu vairak,ka ta sniedza Latvija!
Daudzi saka,jo ilgak draudzejas,jo mazaka varbutiba ,ka apprecesies...?!Varbut tiesam ta ari ir? |-)
Mēs kopā vadām pasākumus un spēlējam danču vakarus :)
Un vēl viņš ik pa laikam izdomā mazus dzejolīšus, kuri noteikti ir diezgan unikāli jo top uz vietas :D Piemēram, par mani - ežupūsli....
Vai arī visādi salīdzinājumi no viņa puses, piemēram, es izklausos pēc sliņķa kurš guļ saulē, iekāries kokā..:D