Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sauteejums!

 
Reitings 201
Reģ: 29.01.2009

Sveikas! (l)

Ludzu pastastiet,ka Jus gatavaojat viss parastako sautejumu ar kartupelie,burkaniem ,kapostiem,galu utt.!!!

16.10.2011 17:27 |
 
Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
esmu veģetārā ēdiena piekritēja, gaļu varu neēst, bet dažreiz tomēr neatsakos.. tpc sautējums arī top parasti bez gaļas.
burkāns, kāposts, kartupelis, zirnīši.
vispirms sagriežu burkānus un sāku vārīt tos pirmos lielajā katlā. pēctam sagriežu kāpostus , kartupeļus kubiņos.. pielieku kāpostus, kad tie pusgatavi, lieku kartupeļus. varu apmēram ar 15 min starpību, vāru burkānus 10-13 min, pēctam pielieku kāpostus, vāru tos tikpat ilgi, tad kartupeļus un arī tikpat ilgi. un tos zirnīšus lieku konservētus klāt 5 min, pirms griežu nost uguni. bet ja ir sasaldēts maisījums - zirnīši + burkāni, tad sāku ar to maisījumu un pēctam arī pievienoju kāpostus, tad kartupeļus.. kkā tā :-P
+ garšvielas pēc izvēles, es miksēju visu ko , un zaļumus :)
16.10.2011 17:32 |
 
Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
labojums: ar 13 min starpību.
un proporcijas man nav noteiktas, lieku uz aci :)
16.10.2011 17:33 |
 
Reitings 515
Reģ: 01.08.2011
es katlinā ieleju nedaudz ūdeni kādi 15cm no katliņa apakšas. tad lieku burkānus sagrieztus, kāpostus un pa virsu kartupeļus, lieku lai sautējas , parasti kādu 1h un 20 min gatavoju. Tad sacepu gaļu un lieku klāt, arī garšvielas un dilles :) un beigās vēl 2 karotes skābo krējumu - man tā labāk garšo ;)
16.10.2011 17:47 |
 
Reitings 201
Reģ: 29.01.2009
Lielas PALDIES milas meitenes (l)
16.10.2011 17:56 |
 
Reitings 387
Reģ: 29.01.2009
sautējums ir viens no maniem firmas ēdieniem.

vienmēr jāsāk ar gaļu. šķiņķi sagriež kubiciņos,uz pannas apcep ar sāli un pipariem,beigās pievieno kādas kopējās garšvielas+ sablenderētu ķiploku,sīpolus. mazliet pacep un ber katlā,ar aptuveni 400 ml ūdens. (ūdeni vajag tā,lai pārklāj gaļu un ne vairāk,jo no dārzeņiem tvaikos ūdens un sautējums var palikt par šķidru)

kad gaļa mīksta (pēc kādām minūtēm 40-60),pievieno ripiņās sagrieztus burkānus un kāpostus. kāpostus lieku uzreiz,jo tie tādi jokaini veikalos,ilgi vārās.
kad kāposti pusgatavi,liek kartupeļus.
beigās ietumē ar miltiem,pievieno zaļumus.
16.10.2011 18:02 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
http://silva.prieksgatavot.lv/sautejums/
16.10.2011 20:57 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!