esmu veģetārā ēdiena piekritēja, gaļu varu neēst, bet dažreiz tomēr neatsakos.. tpc sautējums arī top parasti bez gaļas.
burkāns, kāposts, kartupelis, zirnīši.
vispirms sagriežu burkānus un sāku vārīt tos pirmos lielajā katlā. pēctam sagriežu kāpostus , kartupeļus kubiņos.. pielieku kāpostus, kad tie pusgatavi, lieku kartupeļus. varu apmēram ar 15 min starpību, vāru burkānus 10-13 min, pēctam pielieku kāpostus, vāru tos tikpat ilgi, tad kartupeļus un arī tikpat ilgi. un tos zirnīšus lieku konservētus klāt 5 min, pirms griežu nost uguni. bet ja ir sasaldēts maisījums - zirnīši + burkāni, tad sāku ar to maisījumu un pēctam arī pievienoju kāpostus, tad kartupeļus.. kkā tā :-P
+ garšvielas pēc izvēles, es miksēju visu ko , un zaļumus :)