ღ Mīlestība ir nevis tieksme kādu iegūt, bet bailes kādu pazaudēt!
ღ Pasaulē ir tik daudz svešu nervu, priekš kam bojāt savējos?
ღ Lai izvairītos no kļūdām jāiegūst pieredze. Lai iegūtu pieredzi, jāuztaisa daudz kļūdu
ღ Spēcīgs raksturs ir cilvēkam, kurš spēj atturēties no tā, ko vēlas visvairāk.
ღ Neraudi, nesabrūc, pat, ja kāds tevi sāpinājis. Atrodi pats sevi, salabo to, kas salūzis un dzīvo sev.
ღ Katrā neprātā ir sava loģika. /Šekspīrs/
ღ Cilvēks ir bīstamāks par mežonīgu zvēru... zvērs saplosa Tavu ķermeni, cilvēks Tavu dvēseli.
ღ Skumji, ka daudzi nepamana to, ka aiz matiem ir smadzenes un aiz krūtīm sirds.
ღ Meli, īpaši attiecībās, ir vislielākā gļēvuma pakāpe, jo cilvēks baidās ne tikai no tevis, bet arī pats no sevis…
ღ Aprunājot mani tu padari sevi par niecību, bet mani par kaut ko īpašu, jo acīm redzot nevari beigt par mani domāt!
ღ Ja nevari citiem būt labs piemērs, esi vismaz briesmīgs brīdinājums.
ღ Ir reizes kad skaties uz sms vairākās minūtes un nezini kā labāk pasūtīt dirst.
ღ Manas lūpas visiem smaida, manas acis visiem mirdz, bet es mīlu tevi vienu Tev pieder mana sirds
ღ Lielākā kļūda - Tu neapzinies kas Tev ir, un tiecies pēc kā cita, nezinot ko vēlies, un zaudē to, kas Tev jau bija!
ღ Pat viss vienkāršākā melodija , var saistīties ar labākajiem mirkļiem cilvēka dzīvē
ღ Es nekad nespēšu paņemt savus vārdus atpakaļ, bet tu vismaz uzzināsi cik ļoti tu man nozīmē. Varbūt pat pārāk daudz.
ღ Nav ūdens bez dūņām, nav cilvēku bez kļūdām.
ღ Ja atgriežas, kas reiz aizgājis un saka, ka ir sailgojies, viņš nav sailgojies, bet gan iemīlējies.
ღ Ies laiks un viss mainīsies, bet atmiņas paliks vienmēr.
ღ Ar ceļu nepietiek, lai zinātu kur iet. /M.Freimanis/
ღ Ar vārdu ''piedod'' vienā brīdī vairs nepietiek!
ღ Man ir fantastisks gribasspēks: es varu pilnīgi neko nedarīt!
ღ Daudzi cilvēki ienāks un izies no tavas dzīves, bet tikai patiesi draugi atstās pēdas tavā sirdī.
ღ Satikās mīlestība un draudzība. Mīlestība jautā: "Kāpēc esi tu, ja esmu es?" Draudzība: "Lai atstātu smaidu tur, kur tu atstāj asaras."
ღ Var atņemt sapņus, bet nevar atņemt- atmiņas!
ღ Daudz vienkāršāk ir nojaukt, nekā uzcelt no jauna
ღ Draugs ir cilvēks, kurš ciena Tavu pagātni, tic Tavai nākotnei un šodien pieņem Tevi tādu, kāds esi...
ღ Es nezinu, kāpēc to darīju, nezinu , kāpēc man tas patika, un nezinu, kāpēc to darīšu atkal. (Bārts Simpsons)
ღ - Tu viņu mīli.? - Nē. - Tu skumsti pēc viņa.? - Nē. - Skaisti melo. - Cenšos.
ღ Brīžiem liekas, ka jūtas ir domātas tikai, lai justu sāpes. Tādos brīžos gribas tās atslēgt.
ღ Es neesmu nekāds rezerves variants
ღ Pārbaudītas zāles priekš mīlestības. Nesatiekaties, nezvanīt, nerakstīt!
ღ Esi pats vienmēr un necenties kādu muļķi klonēt
ღ Neraudi, nesabrūc, pat, ja kāds tevi sāpinājis. Atrodi pats sevi, salabo to, kas salūzis un dzīvo sev.
ღ Dažus numurus telefonā vajag saglabāt kaut vai tāpēc, lai uz tiem neatbildētu!
ღ Draugi nespēj tevi aizmirst un ja spēj tad tie vairs nav draugi.
ღ Ja kādu mīli - ļauj viņam iet... Ja nāks atpakaļ - tas ir tavs..., ja nenāks - nekad nav bijis...
ღ Vairāk par visu gribu redzēt tavu smaidu, kad atveru acis.
ღ Es netaisos tērēt naudu, kuras man nav, uz lietām, kuras man nav vajadzīgas, lai iepatiktos cilvēkiem, kuri man nepatīk.
ღ Cilvēki, kuri visu laika smaida ir tie, kuri šajā dzīvē cieš visvairāk. Smiekli ir ne tikai zāles, bet arī lieliska maska.
ღ Patiess draugs redz sāpes tavās acīs, kad visi citi notic tavam smaidam.
ღ Meitene varbūt nav pelnījusi veselu paradīzi, bet viņa noteikti ir pelnījusi acīs pateiktu patiesību.
ღ Es ticu, ka šis laiks izgaisīs kā ļauns murgs. Tas dod man spēku šeit stāvēt un elpot. /Gunārs Astra/
ღ "Tikai tas, kas pats ir daudz sāpju pārcietis, spēj saprast otru un ir gatavs tam palīdzēt." /R. Kaupers/
ღ Pārāk skaisti vārdi izraisa neuzticību.
ღ Mīļotais cilvēks nav tas, kurš naktī zvana un saka, ka mīl, bet tas, kurš liek smieties, kad gribas raudāt un pietur, kad gribas aiziet!
ღ Tāpat neviens tevi neuzslavēs par to, ka esi dzīvojis godīgi..
ღ Pirms mīli vai nīsti - iepazīsti
ღ Man pietiek tikai ar Tevi... Pārējam nav nozīmes...
ღ Agrāk bija tā - Jo platāki džinsu gali, jo krutāki. Pagāja laiks, Jo platāki džinsu gali, jo stulbāks tu esi.
ღ Dzīve ir piedzīvojums, nevis gatava recepte.
ღ Atslēgu piekariņš ir domāts, lai pazaudētu visas atslēgas reizē.
ღ Ar segu karsti, bez segas kaut kā neērti. Kā lai guļ?
ღ Vienā brīdī ir jābeidz bēgt un jāpagriežas pret to, kas draud tevi nogalināt.
ღ Cik pasaule būtu klusa, ja cilvēki runātu tikai to, ko zina!
ღ Ja sāp, tad turi sevī, ja reiz eksplodē , tad iznīcini visu, kas tevi ir sāpinājis
ღ Ja kādreiz kāds Tev teicis, ka esi bezkaunīga, nelabojama, ietiepīga, viltīga, nepakļāvīga vai dumpīga, zini, - Tu esi uz pareizā ceļa!
ღ Pirmais solis, lai iegūtu to, ko vēlies, ir - izdomāt, ko tu vispār gribi.
ღ Katru gadu Tu saproti, cik stulbs biji pagājušogad.
ღ Ja nepazīsti mani, tad nerunā par mani. Ja gribi runāt par mani, tad runā ar mani.
ღ Nav nekā tāda, ko cilvēka sirds nespētu saprast, ir tikai lietas, ko cilvēka prāts atsakās pieņemt.
ღ Neliela greizsirdība attiecībās ir veselīga. Ir jauki apzināties, ka kāds baidās pazaudēt Tevi!!
ღ Nekad nenožēlo to, ko biji izdarījis, ja tajā brīdī esi bijis laimīgs.
ღ Nebēdā. draugs, ja dzīvē ērkšķi vien, jo pa zaļu zāli vien ēzeļi skrien!
ღ Smejies garšīgāk, smaidi plašāk. Vienmēr var vairāk
ღ Nepūlies, zaķīt kļūt pat ideālu, Gan kāds iemīlēs arī kā dzērāju, palaistuvi un kuci.
ღ Kritiens no ceturtā stāva ir tik pat sāpīgs kā no simtā , un ja man jākrīt tad no cienījama augstuma.
ღ Ja es klusēju. Tas nozīmē, ka Tev labāk nedzirdēt, ko es par to visu domāju.
ღ Dzīvē ir brīži, kad acīs nav asaru, bet sirdī – vesela jūra.
ღ Vienalga, par ko tu vēlētos kļūt, ko gribētu dzīvē sasniegt, – tu vari to paveikt. Tādēļ uz priekšu! Sper pirmo soli – saņem drosmi un dari!
ღ Vienmēr paliks kāda skramba, ko ir iegriezusi pagātne.
ღ Nebaidies sapņot, jo tikai cilvēkam, kuram ir sapņi,, ir iespēja tos piepildīt.
ღ Ja Tev šķiet, ka visa pasaule pagriezusi Tev muguru, tad apskaties, vai tā nav Tava mugura, kas uzgriezta pasaulei.
ღ Neviena cilvēka dzīvē nav nevienas nesvarīgas dienas.
ღ Sievietei vismaz reizi vai divas jāiemīlas sliktā vīrietī, lai viņa spētu novērtēt to, kas ir labs.
ღ Viena piedzīvojumiem bagāta diena ir tūkstoš reižu vērtīgāka nekā viena bezrūpīga un ērtību nodrošināta diena. /P. Koelju/
ღ Dzīvē galvenais nav cik reizes tu ieelpo, bet gan tas, cik mirkļi tevi atstāj bez elpas
ღ Tu aizgāji, es aizgāju, bet mana sirsniņa vēl dziļi pukstēja ieraugot tevi.
ღ Pierodi - ja reizēm Tevi atgrūžu, ne vienmēr tas nozīmē ka man nepatīc... varbūt vienkārši patīc pārāk daudz un man ir bail pieķerties.
ღ Es tev patīku? Bet varbūt es tikai tā iedomājos..
ღ Tev vēl visa dzīve priekšā neskumsti vienas kļūdas dēļ.
ღ Mans laiks ir mana dzīve. Kam es dāvāju stundu sava laika, tam es atdodu daļu sava laika.
ღ Jo ilgāk viņa nav. Jo vairāk es viņu vēlos.
ღ Neviens cilvēks nevar kļūt svešāks pat to, kuru kādreiz esam mīlējuši.
ღ Kaisle ir krāšņākais tērps un skaistākā rota.
ღ Vienalga, par ko tu vēlētos kļūt, ko gribētu dzīvē sasniegt, – tu vari to paveikt. Tādēļ uz priekšu! Sper pirmo soli – saņem drosmi un dari!
ღ Ja paradīze mākoņos, tad tikai solis, solis no tās mani šķir.
ღ Kas meklē- atradīs. Ja ne šodien, ja ne šodien, varbūt rīt.
ღ Sapņi nevar būt par daudz.... Tāpēc es daru ja arī nav ļauts!
ღ Staro, smejies, griezies nebēdnīga dejā, dziedi, elpo, mīli, DZĪVO!
ღ Kāpēc mums nav septiņdesmit dzīvju? Tāpēc, ka pat vienu neizmantojam pilnībā.
ღ Atver acis un jūti, ka šodien nepieļausi kļūdas
ღ Nekad nebaidies pateikt to, ko jūti.
ღ Labāk, lai mani ienīst, par to, kas es esmu, nekā mīl, par to, kas neesmu.
ღ Labs rīts ir tāds rīts, kad esi piecēlies nevis tāpēc, ka vajag, bet tāpēc, ka gribās.
ღ Laime ir bumba, kurai mēs dzenamies pakaļ, kamēr tā ripo. Kad tā apstājas, mēs ar kāju grūžam tālāk.
ღ Visstiprāk sāpināt cilvēku var tikai tas, kurš dāvājis viņam visvairāk laimes
ღ Tu esi ievērojis, ka pēdējā mirklī izlemti plāni īstenojas labāk nekā ilgi un dikti plānotas darbības?
ღ Ja tu vēlies būt spēcīgs, tad esi tāds kāds tu esi. Patiesais spēks slēpjas katra cilvēka personībā.
ღ Attiecības ir augstākā vērtība šajā pasaulē, tāpēc attiecībām ar cilvēku, kuru mīli, jābūt galvenajai prioritātei!
ღ Es ticu draudzībai - mūžīgai. Es ticu mīlestībai - spēcīgai.
ღ Dažreiz šķiet, ka cilvēku viedoklis ir kā transports - ja nav personīga, tad lieto sabiedrisko.
ღ Neviens nav ideāls, bet kādam tu vienmēr būsi pati pilnība
ღ Neraudi, nesabrūc, pat, ja kāds Tevi sāpinājis. Atrodi pats sevi, salabo to, kas salūzis un dzīvo sev.
ღ Dzīve nav elle. Nav arī paradīze. Dzīve ir dzīve.
ღ Vienmēr, kad gribējās raudāt, tu sasmīdināji, vienmēr, kad gribējās iet prom, tu pieturēji, bet, kad gribēju palikt, tu mani pameti.
ღ Kad tu negribi tu iemīlies visstiprāk un ar laiku aplauzies!
ღ Dzīve ir dzīve, dažreiz vienkārša un dažreiz sarežģīta, bet tāda ir dzīve un tā ir jādzīvo.
ღ Bail pat domāt, cik daudz mēs būtu izdarījuši, ja nebūtu interneta.
ღ Nesteidzini notikumus. Visam, kam jānotiek, ir jānotiek dabīgā ceļā. Ja tu zini savu ceļu, tad veiksme un neveiksme tevi tik un tā virza uz priekšu. Mēs dzīvojam, lai atrastu sevi, lai esam tādi, kādi esam, un, lai palīdzētu arī citiem sevi atrast.
ღ Izturies pret cilvēkiem labāk, nekā viņi to ir pelnījuši. Saudzē attiecības ar draugiem un labiem paziņām. Veido savu dzīvi un dzīvo to pēc sava prāta.
ღ "Pārzvani man pēc 2890 minūtēm". - viņas valodā tas nozīmēja ''nekad'', bet viņš skaitīja.
ღ Domāju reāli, lai pēc tam tik ļoti nesāp.
ღ Viens negaidīts apskāviens padara visu dienu daudz labāku
ღ Es esmu par otrās iespējas došanu, taču neuzskatu, ka katrs tādu ir pelnījis!
ღ Ir lietas ko mums neatņems neviens-atmiņas.
ღ tu vari uzlabot kādam pašsajūtu tikai uzsmaidot viņam.
ღ ja nezini vai smaidīt vai raudāt tad smaidi jo tā ir vieglāk
ღ tagad modē ir cilvēki bez emocijām, stilīgāk ir izlikties, ka tev nekas nesāp un viss ir vienalga.
ღ Ne jau vārdi ir svarīgi, bet tonis, kādā tos pasaka.
ღ Cilvēks tā pa īstam iemīlas tikai vienu reizi.
ღ Tev apsola. Tu saceries. Tevi piekāš.
ღ Pagātni mainīt nevar. Toties var mainīt attieksmi. Un iespējams, tieši tā var mainīt arī nākotni.
ღ Lidostā var redzēt daudz vairāk patiesu skūpstu, nekā kāzās...un slimnīcā var dzirdēt daudz vairāk patiesu lūgšanu, nekā baznīcā!
ღ Draugi ir tie cilvēki, kuri spēj pieņemt tevi tāds kāds Tu esi!
ღ Īsta sieviete nemīl skaistāko puisi pasaulē. Viņa mīl to, kurš viņas pasauli rada visskaistāko
ღ Ar Delete mani neizdzēsīsi, ar Esc mani neaizmirsīsi, ar Undo mani neatgriezīsi
ღ Man viss noriebies! Paņemšu striķi, atradīšu kokā tādu stiprāku zaru, un lai notiek, kas notikdams....uztaisīšu šūpoles un šūpošos.
ღ Protams, ka laime nav naudā.. bet tomēr labāk raudāt bembī nekā autobusā!
ღ Pārstāj uzvesties kā princese, jo dzīve nav karaļvalsts..
ღ Tu sūdzies, ka Tev ir slikta dzīve. Ir cilvēki, kas priecājas, ka vispār dzīvo.
ღ Dāvināt sevi - nenozīmē pārdot sevi, Blakus gulēt - nenozīmē pārgulēt, Neatriebties - nenozīmē piedot, un atsevišķi būt - nenozīmē nemīlēt
ღ Runāšana sudrabs, klusēšana zelts, bet ignorēšana platīns
ღ Pirms mīli vai nīsti, iepazīsti.
ღ Nav jau tā, ka man ir vienalga - vienkārši apnicis uz kaut ko gaidīt, un uz kaut ko cerēt
ღ Man ir vienalga vai veca vai jauna dziesma galvenais ka patīk.!
ღ No rīta es kaļu plānus, bet dienā es daru muļķības. /Voltērs/
ღ Ar smukām acīm nepietiek, izrādās prātu ar vajag!
ღ Kad dzīvē iet grūti, labāk iet ballēties /Gārfilds/
ღ Es katru dienu esmu laimīgs. Ne visu dienu, bet katrā dienā vismaz mirkli.
ღ Kā tu zini, ka viņa tevi mīl? – Es bieži viņu sapinu, bet viņa turpina turēt mani aiz rokas.
ღ Novērtē tos cilvēciņus kas tev ir dārgi, jo kādu dienu tu viņus vari zaudēt uz mūžu!!!!
ღ To kas tev ir bijis svarīgs un mīļš, tu saproti tikai tad, kad tā vairs nav!
ღ Mīlestība nav gluds ezeriņš, kurā var patstāvīgi spoguļoties. Tai ir paisumi un bēgumi, kuģu vraki, astoņkāji un vētras, dārgumi un pērles.Bet pērles guļ dziļi. /Ē. M. Remarks./
ღ Muļķis ir tas kurš saka, ka MĪLESTĪBA neeksistē
ღ Kāda lieliska spēle liktenim ir cilvēka dzīve! Un cik dīvaini mainās mainoties apstākļiem tie slēptie dzinuļi, kas nosaka mūsu tieksmes! Šodien mēs mīlam to, ko rīt neieredzēsim, šodien mēs meklējam to, no kā rīt vairīsimies. Rīt mums uzdzīs šausmas viena vienīga doma par to, ko mēs vēlamies šodien.
ღ Man nevajag draugu, kas teiktu - viss būs labi, bet gan draugu, kurš atzīs - tu esi dirsā, bet mēs tiksim ārā!
ღ Dzīvē ir divi pamatlikumi: viens vispārējais un viens speciālais. Pirmais no tiem skan šādi: agrāk vai vēlāk katrs iegūs to, ko gribējis, ja labi pacentīsies. Tāds ir vispārējais likums. Speciālais likums norāda, ka katrs cilvēks lielākā vai mazākā mērā ir izņēmums no vispārējā likuma.
ღ Mīlēt nozīmē vēlēt otram to, ko tu pats uzskati par labu, un vēlēt to nevis sevis dēļ, bet gan tā cilvēka labā, kuru tu mīli, un censties, cik vien tev iespējams, sagādāt viņam šo labumu.
ღ Kas sevī nes patiesību, tā dzīve pārtop par mirkli. Kas alkst pēc kundzības pār citiem, tā dzīve velkas veselu mūžību. Cilvēks, kas nonācis pie patiesības, meklē lietas, kuru nav lietu pasaulē, un domā par to, kas viņš būs, kad viņa nebūs. Viņš pieņems mirkļu skrējienu un noraidīs mūžības sastingumu. /Huns Czi Čens/
ღ 12 pazīmes ka esi iemīlējies:
1. Tu pārlasi viņa/s tekstu atkal un atkal.
2. Tu ej lēnāk, kad esi kopā ar viņu.
3. Tu paliec kautrīgs/a kopā ar viņu.
4. Kad domā par viņu, tava sirds sitas ātrāk.
5. Dzirdot viņa/s balsi Tu sāc smaidīt.
6. Kad Tu skaties uz viņu, Tu apkārt nevienu neredzi, kā tikai viņu.
7. Tu sāc klausīties lēnās dziesmas domājot par viņu.
8. Tu nevari beigt par viņu domāt.
9. Tu sajūties laimīgs/a tikai jūtot viņa smaržu.
10. Tu saproti, ka ikreiz smaidi domājot par viņu
11. Tu viņa/s dēļ darītu jebko.
12. Pati svarīgākā pazīme : lasot šo visu Tu domāji tikai par vienu cilvēku.
ღ Puiši nenojauš cik ilgi viņu teiktais var palikt meitenes prātā...
ღ Reiz Tu savā datorā paskatīsies uz manu bildi un sapratīsi, ka tuvāk kā uz monitora es Tev nekad vairs nebūšu
ღ Viss svarīgais šķita nesvarīgs, viss mīļākās atmiņas šķita sāpīgākās, un viss skaistākie vārdi šķita nenozīmīgi...
ღ Izturība nav mūžīga, kādreiz vienkārši paliek vienalga!
ღ Alkohols nepalīdz atrast atbildi.. Tas tikai palīdz aizmirst jautājumu.
ღ Palieciet jukuši, bet uzvedieties kā normāli ļaudis. Riskējiet būt atšķirīgi, bet mācieties nepievērst sev uzmanību. Ļaujiet izpausties savam patiesajam 'Es'. Kas ir patiesais Es? Tas ir tas, kas tu esi, nevis tas, par ko tevi pataisa citi.
ღ Tu esi kā jautājums
Uz kuru es nezinu atbildi
Tu esi kā upe
Kurai es nevaru atrast krastu
Tu esi kā mākoņi
Līdz kuriem es nevaru aizsniegties
Tu esi mana dzīves jēga
Jēga kurai nav atbildes....
Tu esi kā grāmata
Grāmata par mīlestību
Bet ne visām grāmatām ir laimīgas beigas...
ღ Ja Tu zinātu cik ļoti man sāp,
Bet Tu to nekad neuzzināsi...
Negribu Tavās acīs pazemoties,
Atzīt ka Tu man kaut kas biji...
Es Tevi ienīdu,
Un reizē par Tevi domāju.
Tā nebija mīlestība kā filmās,
Tas nebija romāns kā grāmatās,
Tas bija kaut kas... vārdos neizsakāms,
Bet tad tas viss beidzās...
Un neviens no mums to nemēģinās mainīt,
Arī tad, ja starp mums kaut kas bija.... ;
ღ Smadzeņu šūnas dzimst un atmirst, bet tauku šūnas dzīvo mūžīgi.
ღ Mans garastāvoklis ir vietā, kur mugura zaudē savu cienīgo nosaukumu.
ღ Ja blakus ir nokritis ābols, skrien prom. Ābele no ābola tālu nekrīt.
ღ Nestāsti citiem par savām problēmām - 20% tas neinteresē, pārējos iepriecina.
ღ Dzīve ir kā putns - aptaisa un aizlido.
ღ Mums ir dota dzīvība ar noteikumu, ka mēs drosmīgi cīnīsimies par to līdz savam pēdējam elpas vilcienam.
ღ Dzīvība ir tur, kur mājo mīlestība, naids ved uz iznīcību. /Gandijs M./
ღ Cik dārga dzīvība, to cilvēks saredz tikai tad, kad nāve tuvojas, bet tad jau par vēlu, jo nāve neļauj ilgi skatīties. /Kaudzīte R./
ღ Piesaisti sev draugus ar labiem darbiem. Šeit arī slēpjas patiesas draudzības jēga. /Abu El Faradžs/
ღ Dzīvē taču ir daudz un dažādi ceļi un tekas: ja nevar iet pa vienu, iet pa citiem, bet iet var vienmēr. /J. Januševskis/
ღ Kam nav darba dienu, tam nav arī svētdienu. /Reinis Kaudzīte/
ღ Cilvēks līdzīgi grāmatai iežņaugts starp diviem vākiem - starp to, ko viņš grib, un to, ko var. /Z. Skujiņš/
ღ Nekad laime nav nostādījusi cilvēku tādā augstumā, ka viņam nebūtu vajadzīgs draugs. /Seneka/
ღ Cilvēka acis atspoguļo viņa dvēseles spēku. /Paulu Koelju/
ღ Kas notiek vienreiz nekad nevar notikt otrreiz. Bet kas notiek divreiz, nešaubīgi notiks trešoreiz. /Paulu Koelju/
ღ Neievērot ļaužu spriedumu nav grūti, izvairīties no sirdsapziņas sprieduma nav iespējams. /A.Puškins/
ღ Manuprāt, mūsu sabiedrību vada traki cilvēki, trakiem mērķiem /Džons Lenons/
ღ Kad Tu slīksti, Tu nesaki: „Es būtu ļoti pateicīgs, ja kāds ievērotu, ka es sliktu un man nedaudz palīdzētu.” Tu vienkārši kliedz! /Džons Lenons/
ღ Ja jums jāapgūst kas tāds, ko var iemācīt draugs, ar pateicību pieņemiet šo palīdzību. Zināšanas nav privātīpašums, ar tām jādalās. /Dens Mindao/
ღ "PALDIES ir vienīgā valūta pasaulē, kas nav vēl mainījusi kursu." /Jānis Jaunsudrabiņš/
ღ "Ko domā citi, nav no svara: svarīgi, lai tavā sirdī mājotu prieks." /Paulu Koelju/
ღ Viena pati roze var būt mans dārzs, viens pats draugs var būt visa mana pasaule. (Leo Buskalja)
ღ Spēja nosarkt ir pati raksturīgākā un pati cilvēciskākā no visām cilvēka īpašībām. (Č.Darvins)