gulēšanas laiks/ilgums

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009

Kā ir ar Jums - vai Jūs ietekmē tas,cikos aizejat gulēt un cikos ceļaties? :-)

Tas ir domāts tā,piemēram,ir nozīme tam vai Jūs aizejat gulēt 23os un guļat attiecīgās stundas (pieņemsim 8h), vai aizejat gulēt 2os,3os un guļat tās 8h? :-) Tas ietekmē Jūsu labsajūtu?

Aizejat gulēt 23os un guļat 8h, jūtaties labi,bet ja aizejat naktī gulēt un arī guļat 8h,jūtaties tomēr sliktāk!

Pastāstāt,kā ir ar Jums šajā lietā! ;-)

16.10.2011 01:17 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
hmm, man izgulēties ir ļoti svarīgi... Es cenšos neiet gulēt vēlāk par pusnakti darba dienās. Jāceļas vai nu ap 7iem vai ap 9iem ja uz skolu, bet man vajag apmēram 10h lai izgulētos.. Brīvdienās varu nogulēt līdz pus12, 12 tiem :D

Šorīt draugs aizgāja uz darbu, es paliku guļot. Un pus12 viņš man zvanīja, es joprojām gulēju, un viņš teica, ka izklausos pēc tā dzīvnieciņa sliņķa kurš guļ iekāries kokā saulītē :D
16.10.2011 19:58 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es vinemeer esmu bijusi puuce. Pat ja no riita esmu ceelusies agri, taapat es tajos 23 neaizmigshu. Kas ir stulbi :D jo man jaaceljas uz uni agri, bet lai es justos izguleejusies, man vajag vismaz 9 stundas miega. Nedeeljaa es vinekaarshi nemaaku izguleeties. Briivdienaas tad esmu slaists un visu daru gultaa. Ja es varetu , vispaar tur dziivotu :D
16.10.2011 20:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)