katru gadu nesanāk, drīzāk katru otro :)
ar jakām ir traki, daudz man viņu, bet neviena no tām nav tik ļoti silta, lai staigātu -25 grādos ļoti nenosalstot. man kopā ir apmēram rudens/ziemas jakas kādas 7, kuras es nēsāju uz maiņām rudenī un šad tad arī pa ziemu. dārgākais pirkums līdz šim ir only melns pusmētelis paR 140 LS, bet tas man tagad ir tikai un vienīgi rudens variants, jo ļoti plāniņš. šai sezonai pirkšu biezu, kārtīgu ziemas jaku!
ar apaviem ir tā, ka agrāk man arī patika sapirkt vairākus modeļus pa lētām naudām un uz maiņām nēsāt, bet sapratu, ka nav jēga galīgi, jo tie apavi noplīst un pēctam taisīt nav jēgas. labāk uz sezonu nopērku kārtīgus, piem, ādas zābakus zinot, ka varēšu ar tiem mierīgi staigāt un kājas nebūs slapjas vai nosalušas :) un pietam, man ir vājība uz kurpītēm, ne zābakiem, kārdinājums bieži uzvar mani!! :D
uz šo doto brīdi ir 3 kārtīgi zābaku pāri, dārgākais pirkums ir ādas garie zābaki, kas maksāja kkur ~ 75 ls, bet kalpo vairākus gadus un mierīgi pa slapjdraņķi ar viņiem var iet, ne reizi nav plīsuši vaļā.
jakām man tie veikali tādi konkrēti nav, ir pirktumi no Only, Mango, Zara.
apaviem - danija, ns king, zara, stradivarius, bershka.