vai Jums kādai ir bijusi tāda situācija, ka otra pusīte Jūs ir nokaitinājusi ar pārāk biežu samīļošanu , sabucosanu? Vai vispār tā var otru nokaitināt? ir cilvēki, kuriem īpaši nepatīk tāda mīļošanās ..
Man tas nešķiet normāli, uzreiz liekas, ka pāris viens otru fiziski neiekāro.
Mēs samīļojamies, sabučojamies bieži. Ir dienas, ka ik pa mirklītim. Ir dienas, ka abiem nav garstāvoklis, bet tas ir tad, kad esam abi noguruši un neko citu par mieru vai gulēšanu nevēlamies.
Man gandriz ir otradi-man visu laiku patik ,ka iedod pa starpai bucinu ,vai apskauj-kaut garamejot!
Man tas laikam tapec,ka majas nebija mamminai laika ar mums dvinisiem cubinaties!Mani viriesi vienmer bijusi tadi mili! :-)
nu jā, man vienu laiku bīdījās uz attiecību pusi ar puisi, kurš parasti, blakus sēžot, VISU LAIKU mani bija tā apķēris, ka burtiski nācās nokratīt nost, lai varētu parunāties ar kādu citu vai uz tualeti aiziet :D lieki teikt, ka ilgi tas neturpinājās
bet vispār jā, varētu teikt, ka mani kaitina tāda pārspīlēta mīļošanās. it īpaši, ja tas ir publiski
Nu ja tu būtu iemīlējusies. Gribētu nobučot puisi, bet viņš veiktu ''kas par daudz, tas par skādi'' manevru, tu noteikti aiz sajūsmas nezinātu kur likties un smaidītu visu atlikušo dienu. :D
Ir bijis taa,jaa.Kad izshkjiiros ar savu puisi,ar kuru ilgi biju kopaa,un paaraak aatri sagaaju ar citu.Tad mani taa miiljoshana saaka aatri vien kaitinaat.Jo vnk sapratu,ka vins man nepatiik vairs un vnk tracina.:D Bet vispaar,kad biju ar savu bijusho,mani tas nekaitinaaja,bet gan patika. Un arii tagad ir jauki.(atkal tiekamies ar ex. tagad).
man pašai tagad ir tā, ka gribas samīļoties pie savējā, eju un mīļoju; un ir bijis pretēji, ka bijušais par daudz mīļoja un tas man kaitināja ļoti. tā kā man tas ir atkarīgs no vīrieša :-)
Man patīk, kad man samīļo, bet tāda pārspīlēta mīļošanās vienmēr un visur gan mani noteikti kaitinātu. Vīrieši, kas tā dara, man nešķiet vīrišķīgi.
Bet man par laimi šajā ziņā paveicies. :)
Manējam tā periodiski uznāk. Pīkst un ņaud, un čubnās gar mani, negrib atlaist, u.t.t.
tad es pasaku kko un viņš sapūšās. Bet vismaz labi, ka tas ir periodiski.
Un neesmu es auksta zivs. Vienkārši patīk neilgstoša mīlināšanās.
Man patīk bieža samīļošanās un sabučošanās,bet ar vienu nosacījumu,ja tas nenotiek pielīšanas nolūkā un tad,kad tiešām es esmu aizņemta vai ir lielumlielais nogurums!Kaitina arī tas,ja ik uz soļa vajag sabučoties un samīļoties,tas man vairs neliekas normāli!
Mēs šādas lietas vispār kā tādas piekopjam,bet visbiežāk tas ir ir no rīta un pašā vakarā,kad dodamies jau gulēt vai esam jau gultā un tad varam 100% veltīt laiku viens otram (l)