Esmu dikti nekārīga

Reitings 576
Reģ: 29.01.2009

Cau!

Man ir problēma. Esmu baigi nekārtīga. Pašlaik mājās tāds bardaks.! Ik pa laikam sakŗtoju visu pa smuko, bet pēc dažām dienām viss tā pat. Visur suņa spalva, izmētātas drēbas utt.

Agrāk, kad dzīvoju ar vecākiem, biju kārtīgāka, jo neļāva neko atstāt pamestu. Tgd viss aizgājid pašplūsmā. Domāju varbūt jāiedomājas, ka kāds man ar pātagu liek visu nolikt savā vietā uzreiz. :D

Kā Jūs organizējat kārtību mājās?

12.10.2011 19:02 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Lielāku cūķi par mani neatrast- es jums galvoju! ;-) nē,protams, es mazgājos un pucēju sevi, bet visapkārt man ir bardaks!es izlaizu māju līdz pēdējam kaktiņam, bet maksimums pēc 2 dienām atkal ir riktīgs karalauks!Vislielākie sūdi man ir ar drēbju skapi- pilnīgi bezjēdzīgi kārtot, jo iedomājos,ka man vajag tieši to topiņu, visu saārdu un vienkārši sastūķēju atpakaļ!Es patbiju izdomājusi sistēmu,kā to skapi turēt maksimāli kārtīgu- nesezonas drēbes liku otrā skapī,lai vairāk vietas paliek, un nav tāds bardaks!bezjēdzīgi!tad mēģināju visu kārt uz pakaramajiem- bezjēdzīgi!
ā, un vēl krūzes!tas ir normāli, ka man pa visām dzīvokļa malām ir izmētātas krūzes, jo es no rīta dzeru savu tēju vai kafiju citreiz krāsojoties, citreiz nagus lakojot, matus žavējot utt, tad nu es viņas atrodu vannasistabā, uz palodzes, uz tv, pie datora u.c.Mans bijušais draugs draudēja,ka noslēps visas krūzes, lai man tikai viena paliek ;-)
13.10.2011 14:15 |

Reitings 242
Reģ: 03.10.2011
Ja jau Jums pastāv tik liela problēma ar krūzēm, tad varbūt, atstājiet sev vienu krūzi, bet pārējās iepakojiet un tālāk prom no acīm. :-)
13.10.2011 14:24 |

Reitings 2486
Nikii, izlasi manu pēdējo teikumu!!!!!!!!!!!!!!!
13.10.2011 14:26 |

Reitings 242
Reģ: 03.10.2011
Katte, nu, redz, kāpēc neizmanto drauga draudus? Un kāpēc apģērbs uz pakaramiem neatrisināja problēmu Tavā skapī?
Ja godīgi, man ir grūti saprast, kā veidojas nekārtība mājās.
13.10.2011 14:32 |

Reitings 2486
nu jā, man ir grūti saprast,kā var uzturēt kārtību! ;-)
13.10.2011 14:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)