meitenes skorpioni -atsaucities:)

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010

Esmu pēc horoskopa skorpions :-D gribēju dzirdēt no tām, kurām vēl ir šis horoskops -kādas esat pēc rakstura? (ietekmējos no horoskopu tēmām :-D ja kādu aizkaitināju -piedodiet)

Es esmu mīļa, bet ļaunatminīga,neaizmirstu pāridarījumus, turu solījumus un esmu ļoti greizsirdīga. bet par skorpioniem vispār saka, ka tā esot viena traka horoskopa zīme :-D

11.10.2011 21:24 |

Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
njā :-D ļoti spilgta personība tāpat, bet pateicoties horoskopa zīmei, vispār zvezda :-D
godīga, spītīga, dzēlīga, gādīga. Piedzīvojumu kāre. Temperaments, br... :-P
sev noteikti negribētu bērnu skorpionēnu!
11.10.2011 22:33 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
piekrītu Madonai, arī pie sevis esmu domājusi, ka negribētu bērnu skorpionu, nabaga mani vecāki, biju traki kareivīga, kad bija kādi 14-16 gadi :D
11.10.2011 22:37 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
es esmu lasījusi, ka skorpions sevī savāc ļoti daudz enerģijas..
un ja ģimenē piedzimst skorpions, gada laikā pirms, vai pēc nomirst kāds no ģimenes locekļiem, un kad skorpions nomirst, tad gada laikā pirms, vai pēc ģimenē kāds piedzimst.. :)

cik es esmu runājusi ar savējiem , tad tā arī ir bijis.. kā jums?
11.10.2011 22:38 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Šēka, es arī to esmu lasījusi un domājusi par to, bet manā gadījumā tā nav ;)
11.10.2011 22:39 |

Reitings 3084
jap, Šēka, bija viena traģiska nāve manā ģimenē...
mana mamma mani solīja atdot bērnu namā, ja būšu tik nešpetna :-D laikam biju briesmīgs radījums... (t)
11.10.2011 22:41 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Atvainojos, ka jaucos, neesmu skorpions, bet mana tuva draudzene ir. (s) Patiesībā - svētās šausmas! :D Solījumus netur, diezgan bezatbildīga, īsta haļavas laidēja visās dzīves jomās. Jā, ļoti greizsirdīga, ilgi piemin nodarījumus, pati spēj diezgan nešpteni rīkoties un neuzskata to par kaut ko ārkārtēju, tomēr sev nodarīto patur prātā. Tajā pašā laikā ir jautra, ballētāja, cenšas neņem galvā apkārt notiekošo, lai gan ne vienmēr izdodas. Nu, īsāk sakot, nekāda medusmaize. Bet forša tāpat. :)
11.10.2011 22:57 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
vispar interesanti, daudzkas sakrīt tomēr tiem skorpioniem, bet ir arī atšķirības tomēr :-)
11.10.2011 23:21 |

Reitings 2230
Esmu traki mīļa pret tuvajiem, bet pret apkārtējiem vairāk vēsa, ieturēta. Emocionāla, ļoti ātri aizsvilstos par sīkumiem un to neslēpju (kaut gan vajadzētu). Riebjas, ja kāda problēma netiek izrunāta līdz galam, jo tad iekšā tāds nemiers dīda, ka par citu neko padomāt nevaru. Ļoti nepatīk piekāpties un atzīt savas kļūdas, jo tad sajūtos vāja.. Vajag, lai otra pusīte man velta daudz laika..prinipā- ļooti daudz laika! Esmu greizsirdīga, bet apzinos, ka tas bieži ir nevietā, tādēļ cenšos savaldīties. Seksuāli aktīva, apzinos, ka varu un māku kārdināt un man tas patīk :-D
Nepatīk, ja par mani dzen jokus, pat, ja nekaitīgi.
Tas, kas ar Jums nesakrīt- es kavēju vienmēr!Nepatīk, ja mani steidzina, tad čammāšos, kaut par spīti :-P
Un ļoti labi saprotos ar citiem skorpioniem, vispār, domāju, ka skorpioni ir foršākā horoskopa zīme :-D Mums ir baigā degsme un enerģija iekšā.
12.10.2011 00:14 |

Reitings 2230
Ā, un par tām dusmām- ja esmu dusmīga, tad to uzreiz sajūt cilvēki, kas ir telpā. Pat neko nesakot un neizskatīdamās kā pūķis, viņi vienkārši saprot.. Un ja esmu dusmīga ilgstoši, tad pilnīgi redzu, kā cilvēki man apkārt noplok, paliek īgni un klusi. (t) Dažkārt tas vēl vairāk tracina, jo gribu pabūt viena un apdomāties, bet visi pievēršas man.
12.10.2011 00:21 |

Reitings 2796
sekss Skorpionam ar skorpionu ir vnk rrrrr (l) (l) (l)
12.10.2011 00:21 |

Reitings 2230
Šēka, vot man nav bijis puisis skorpions. Gribētos. Bet tikai gultā, ne kopā būt, jo domāju, ka nespētu strīdu laikā izlīgt, ja pretī būtu cilvēks ar tādu pat raksturiņu, kā man :-D
12.10.2011 00:29 |

Reitings 2796
nuu :D man tas vairāk arī bija tikai gultas biedrs :D un laaabs draugs :D bet tā.. mmm (l) (l) (l)
12.10.2011 00:32 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Šēka +1; skorpions + skorpions hell yeah!! Tās laikam bija vienlaicīgi labākās un sliktākās attiecības manā mūžā. (l) (l) (l) Ūun sēēksss!!
12.10.2011 01:16 |

Reitings 160
Reģ: 06.10.2011
Es esmu skorpions. Un ar to tik ļoti lepojos!
Bet es te lasu un skatos, cik dažādi cilvēki - skorpioni.. Es domāju, ka, lai tur vai kas, lai arī kādas mēs būtu, mēs esam spēcīgas. Or maybe that's just me..

Es pati esmu enerģiska, taču šo enerģiju cenšos nevirzīt negatīvā gultnē un tā vietā lietas vērot caur pozitīvu prizmu. Man Iedvesmas un Enerģijas ir pārpārēm un ar to arī nesavtīgi dalos, ar domu, ka, jo vairāk došu, jo vairāk nāks atpakaļ. Un nāk!

Es gan domāju, ka zodiakam nav nozīmes, galvenais ir tas, kā tu liec lietā to, kas tev tiek dots. Visādos aprakstos lasu, ka Skorpioni ir skarbas, ļaunas, atriebīgas būtnes.. Es neesmu ļauna. Neesmu atriebīga (kaut kādreiz gribētos, haha), taču nekad neaizmirstu, ja man nodara pāri. Es piedodu un dzīvoju tālāk,taču nekad to kārtīgi neaizmirstu. Palīdz būt piesardzīgākai.
Izņēmums varētu būt tuvākie, tuvākie draugi, bet tie jau arī nekad tā nesāpinās.

Man nav problēmu piekāpties/atzīt savu vainu - ja tas ir pamatoti.
Lasu, ka meitenes te visas ir precīzas, nekavē - tas pats ar mani. Lai vai kā, es nekad nekavēju un, ja kavēju, tad minimāli. Ļoti kaitina cilvēki, kas regulāri kavē, nu, vienmēr un visur. Un iemesla nav.
Mani vispār mēdz šis un tas kaitināt, vieglā formā - cilvēku neattapība, stulbums, riebīgums pret citiem. Iedomība, lekšanās, vai tas, ka man draugos raksta un koļās klāt puiši, kas nemāk lietot pieturzīmes. Like, seriously, kuru skolu viņi absolvēja, ka viņiem izdevās izšmaukt tādā līmenī? :D

Ja mani nokaitina tā, no sirds .. Hell hath no fury like a woman scorned! Bet mani ir grūti nokaitināt; es nemētājos ar vārdiem un emocijām un protu to visu savākt sevī. Un tad cilvēki zin, ka, ja es esmu pissed off, ja es kaut ko nejauku saku, tad es to tiešām domāju un tad ir slikti :D
Jā, varu būt nejauka, varu būt skarba. Lai neļautu citiem kāpt sev uz galvas.

Man šķiet, vienīgais, kas manī patiesi atbilst visiem tiem tekstiņiem ir seksualitāte.
Kaut tikai nesen sāku to apzināties un, tā teikt, "come to terms with it", es zinu, ka man viņa ir un es ar viņu varu darīt lielas lietas. :D

Vispārīgi, ļoti pozitīva, enerģiska, radoša būtne. Ļoti cenšos cienīt un pieņemt citus, prasu to pašu pretī. Atbalstu individualitāti, strādāju pati ar savējo. Atbalstu nemitīgu izaugsmi un izkāpšanu no komforta zonas.

Man vienmēr ir žēl Skorpionu (īpaši meitenes, ko pazīstu - ir dažas), kuras vēl nav sevi atradušas. Uz kurām paskatoties un pat gadiem pazīstot, nekaddd nepateiksi, ka viņas ir Skorpioni. Žēl, jo mums ir tāds potenciāls.. Patiesībā, visiem ir potenciāls. Ir tikai tam jāpievērš uzmanība, jāieklausās sevī un tad jau aizies.. Un pašām mutes paliks vaļā no tā, cik daudz uz ko esam spējīgas :)
12.10.2011 02:57 |

Reitings 160
Piekrītu tam, ko Lapsīgā teica - daudz kas no tā piemīt arī man.

un BĀC, cik daudz uzrakstīju, kaut kā aizrāvos :D
12.10.2011 02:58 |

Reitings 160
UN RUNĀJOT PAR PUIŠIEM - SKORPIONIEM..

pazīstu divus.
viens ir mans klasesbiedrs.. nepateiksi. nē, viņam ir enerģija un viņš ir ļoti intelektuāls, bet kaut kā neticās, ka viņam varētu piemist tā dzirkstele (kaut vai tīri seksuālā ziņā), kaut kas nav..

ar otru kādreiz satikos. kaut kā bija baigi iekritis acīs, bet neko īsti beigās neizveidojām.
lohs. :D
nē, tiešām, vīrietis bez mugurkaula, itkā baigi seksīgs un labi skūpstījās (tātad, pieņemu, ka seksuālā dzirkstele viņam bija, bet tik tālu netikām :D), tomēr, kad bija jāsaskaras reāli dzīvē, viņš bija nepārliecināts un .. neapzināti egoistisks? nezinu. bet arī nejutu to spēku, ko gribējās sajust no skorpiona..
12.10.2011 03:01 |

Reitings 112
Reģ: 11.02.2009
Ģimenē esam divi skorpioni, gan brālis, gan es. Un brīnumainā kārtā esam arī labākie draugi.

Par mani.
Esmu mežonīgi greizsirdīga, kā arī neaizmirstu cilvēkus,kas kādreiz man ir nodarījuši pāri. Nepiedodu. Spēju pa gabalu sajust cilvēka auru - patiks man viņš vai nē. Ja nepatīk, tad nemaz necenšos kompānijās noskaidrot viņa vārdu, izliekos, ka šo cilvēku nemaz neredzu. Vienmēr gribu panākt savu, arī strīdos, vienmēr centīšos pierādīt savu taisnību. Draugus mainu kā cimdus, tādēļ varbūt man nav tādu izteiktu labāko draudzeņu-ir tikai paziņas. Agrāk biju asāka nekā tagad, laikam gadiem ejot daudz ko esmu sākusi noklusēt, jo agrāk, ja man kaut kas nepatika un neapmierināja, tad tā arī teicu, nestāvēju un neklusēju. Arī šobrīd dažkārt tā ir, bet nu jau cenšos to `norīt`. Protams,protams, atkāpjoties no visa sliktā esmu arī ļoti mīļa, savu ģimeni un draugu lutinu visvairāk un priekš viņiem nežēloju neko. :-)

Vispār viens velna izdzinums esmu. :-D
12.10.2011 15:48 |

Reitings 112
Reģ: 11.02.2009
Kā arī, pieļauju, ja man nebūtu šāds `dzēlīgais` raksturs es savos 23 gados nebūtu tik daudz savā dzīvē vēl sasniegusi.

Lepojos!
12.10.2011 15:50 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
Es arī atvainojos, ka iejaucos. Man labākā draudzene bija skorpions. BIJA. Nu tīrās šausmas! Tik ļoti grizsirdīga, aizsvilās un apvainojās par visniecīgākajiem sīkumiem, un vēl tās dusmu lēkmes!!! Tika sistas visas skapīšu durvis mājās, plēsti trauki, un kad ieteicu lai aptiekā nopērk belderiāņus vai kādas citas nomierinošās nervu tabletes, es biju valsts ienaidnieks nr.1! Bigās jau nespēju izturēt visas histērijas un atvadījos no savas draudzenes!
Tad vēl bija viena draudzene skorpions. Meitenes mīļākā tēma bija anālais sekss un citu aprunāšana. Tika vērptas intrigas citiem aiz muguras, tika nodi***s pat katrs sētas miets! Beigās jau pat par mani tika sacerēta un savērpta intriga, bet acīs izlikās par draudzeni! Ar šo meiteni arī atvadījos.
Tagad sāku domāt ka man laikam ir "paveicies" sastapt "īpašas" skorpionu meitenes, jo cik šeit palasīju, tad skorpioni nemaz nav tik šausmīgi, kā spriedu pēc savas pieredzes!
12.10.2011 17:00 |

Reitings 2230
Spanic, tad jau Tu būsi stāvā sajūsmā, ja tiksimies un dosimies kopā uz konci!! :-D
12.10.2011 17:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits