Es esmu skorpions. Un ar to tik ļoti lepojos!
Bet es te lasu un skatos, cik dažādi cilvēki - skorpioni.. Es domāju, ka, lai tur vai kas, lai arī kādas mēs būtu, mēs esam spēcīgas. Or maybe that's just me..
Es pati esmu enerģiska, taču šo enerģiju cenšos nevirzīt negatīvā gultnē un tā vietā lietas vērot caur pozitīvu prizmu. Man Iedvesmas un Enerģijas ir pārpārēm un ar to arī nesavtīgi dalos, ar domu, ka, jo vairāk došu, jo vairāk nāks atpakaļ. Un nāk!
Es gan domāju, ka zodiakam nav nozīmes, galvenais ir tas, kā tu liec lietā to, kas tev tiek dots. Visādos aprakstos lasu, ka Skorpioni ir skarbas, ļaunas, atriebīgas būtnes.. Es neesmu ļauna. Neesmu atriebīga (kaut kādreiz gribētos, haha), taču nekad neaizmirstu, ja man nodara pāri. Es piedodu un dzīvoju tālāk,taču nekad to kārtīgi neaizmirstu. Palīdz būt piesardzīgākai.
Izņēmums varētu būt tuvākie, tuvākie draugi, bet tie jau arī nekad tā nesāpinās.
Man nav problēmu piekāpties/atzīt savu vainu - ja tas ir pamatoti.
Lasu, ka meitenes te visas ir precīzas, nekavē - tas pats ar mani. Lai vai kā, es nekad nekavēju un, ja kavēju, tad minimāli. Ļoti kaitina cilvēki, kas regulāri kavē, nu, vienmēr un visur. Un iemesla nav.
Mani vispār mēdz šis un tas kaitināt, vieglā formā - cilvēku neattapība, stulbums, riebīgums pret citiem. Iedomība, lekšanās, vai tas, ka man draugos raksta un koļās klāt puiši, kas nemāk lietot pieturzīmes. Like, seriously, kuru skolu viņi absolvēja, ka viņiem izdevās izšmaukt tādā līmenī? :D
Ja mani nokaitina tā, no sirds .. Hell hath no fury like a woman scorned! Bet mani ir grūti nokaitināt; es nemētājos ar vārdiem un emocijām un protu to visu savākt sevī. Un tad cilvēki zin, ka, ja es esmu pissed off, ja es kaut ko nejauku saku, tad es to tiešām domāju un tad ir slikti :D
Jā, varu būt nejauka, varu būt skarba. Lai neļautu citiem kāpt sev uz galvas.
Man šķiet, vienīgais, kas manī patiesi atbilst visiem tiem tekstiņiem ir seksualitāte.
Kaut tikai nesen sāku to apzināties un, tā teikt, "come to terms with it", es zinu, ka man viņa ir un es ar viņu varu darīt lielas lietas. :D
Vispārīgi, ļoti pozitīva, enerģiska, radoša būtne. Ļoti cenšos cienīt un pieņemt citus, prasu to pašu pretī. Atbalstu individualitāti, strādāju pati ar savējo. Atbalstu nemitīgu izaugsmi un izkāpšanu no komforta zonas.
Man vienmēr ir žēl Skorpionu (īpaši meitenes, ko pazīstu - ir dažas), kuras vēl nav sevi atradušas. Uz kurām paskatoties un pat gadiem pazīstot, nekaddd nepateiksi, ka viņas ir Skorpioni. Žēl, jo mums ir tāds potenciāls.. Patiesībā, visiem ir potenciāls. Ir tikai tam jāpievērš uzmanība, jāieklausās sevī un tad jau aizies.. Un pašām mutes paliks vaļā no tā, cik daudz uz ko esam spējīgas :)