Bērni , bērni...

Reitings 131
Reģ: 30.09.2011

Čau meitenes! :-)

Tām kurām mazie ir ,būs vai tikai domā par tiem ... :-)

Pastāstiet kā Jūs plānojāt ?,neplānojāt? nju kā Jums tā iznāca ?ka palikāt stāvoklī .(l) (s) :-)

:-)

Ps, pašai i nemaz negribas bērnus :-D

Esmu egoiste :-)

11.10.2011 16:36 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Jūrmalniek, piedzemdē bērnu, tad runāšu ar Tevi par šādu tēmu. Aizskar mani bez iemesla :-D
11.10.2011 20:33 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Pēc Harmony komentāra "Mūsdienās vīrieši savu bērnu mātes pamet 99% gadījumu,jo tāda izļurkājusies, nesakopusies un pārgurusi vecene nevienam nepatīk."
var secināt,ka viņas dzīvē vīriešiem ir liela nozīme,bet vīrieši izaug un vēlas bērnus. Tā kā tevi var pamest deļ tā,ka nebūsi nobriedusi tik nopietnam solim attiecībās. Un nāksies meklēt citu,kas būs.
11.10.2011 20:39 |

10 gadi
Reitings 8191
Savu diagnozi nesagaidīju (es te jokojos, neuztveriet nopietni). Jauku visām sievietēm dienu! Es jūtu, ka turpināsies maisā bāšana un šī kļūs par gada vienu no lielākajām šoka diskusijām :-D Adios!
11.10.2011 20:40 |

Reitings 131
Reģ: 30.09.2011
Jurmalnieks jau vispar ideals dzeks lasa cosmopolitan un stridas kopa ar sievieshu diskusijam:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
11.10.2011 20:46 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Jā, es vēlos bērnu! Un pat ne vienu, bet vairākus! (l) Mani nebiedē ne nokarājusies āda, ne pupi, gan jau ar to tikšu galā! :)
Bet es īsti nesaprotu autori, ja tu nevēlies bērnus, tad kādēļ tevi interesē, ko un kā plāno citas? :D Kādēļ tāda interese par tev neinteresējošu tēmu? :)
11.10.2011 20:49 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Lielākais cepiens ir par to, ka šeit esošajām sievietēm ir bail par to, ka pametīs viņu otrās pusītes, aizbildinoties par to, ka āda un krūtis nokarāsies...acīmredzot, vīriešiem arī tāda pati nostāja, tāpēc viņas tā saka...
11.10.2011 20:55 |

Reitings 699
Reģ: 02.10.2011
Nu, kads piedzemdē pats, tad runāšu ar tevi?

Vēlreiz saku, es nerunaju par to, ka sievietei ir bail no dzemdībām, bail figūru zaudēt, pagaidām nav tadi dzīves apstākļi,lai laistu bērniņu pasaulē u.t.t.

Es nesaprotu pavisam ko citu, t.i. SIEVIETE NEGRIB BēRNU, JO TAS (VIņAS BēRNS) SAISTāS VIņAI TIKAI AR KLAPATāM, NETīRIEM PAMPERIEM UN NETIKšANU PATUSēT.

Palūgšu vēlreiz - nepārprast mani!
11.10.2011 20:59 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
HARMONY!!!
Wot Tu mani nošokēji!Tavu komentāru lasīju ar ieplestām acīm un atārtu žokli!!!! Nekad nebūtu domājusi, ka sieviete var ko tādu izjust pret bērniem. Vnk cepums Tev!!Es esmu bez valodas.... :-O
11.10.2011 21:01 |

Reitings 699
Un nav ko brīnīties, ka bērns traucē un nevajag teikt, ka visi veči nekadi!

Man ir pazīstams gadījums, kur sieviete dzemdēja un aizgāja no džeka prom (pašķīrās) un bērnu atstāja pie džeka. Pati labi, ja uz berna dzimšanas dienu atnāk. Un vecis, cepuri nost, i ved uz bernudārzu, i majas darbus dara i uz darbu paspēj. Bet sieviete tik pa tusiņiem un iedzert . Visi pazīstamie viņu šausminas.

Un es arī daru pilnīgi visus majas darbus un palīdzu pilnīgi visā. Un man ne reizi nav nācis pratā, ka mana sieviete nav riktīga, jo barojot MANUS bērnus krūtis nav kā pirms tam vai kada lieka strija ir uz vēdera. Es nedzīvoju ar preci, es dzīvoju ar mīļu CILVEKU!
11.10.2011 21:07 |

10 gadi
Reitings 350
Manuprāt, daudz lielāku cieņu pelna tās sievietes, kuras spēj vismaz sev atzīt, ka negrib bērnus un arī nedzemdē, nevis tās, kuras dzemdē ķeksīša pēc un pēc tam ar sliktu attieksmi sagandē bērnam dzīvi.

Jā, un man ir bērns, bet nekad nav ienācis prātā kādu nosodīt par to, ka nepatīk bērni. Sieviete ir sieviete arī tad, ja nedzemdē nevienu bērnu. 8-)
11.10.2011 21:10 |

10 gadi
Reitings 8191
Nu nesaproti, nesaproti, Jūrmalniek. Es vot neizprotu, kādēļ tu katrā diskusijas lpp pamanies atkal to izcelt. Ko tas maina? Es palikšu pie sava - bērnus neciešu, tu paliksi pie sava - neizpratīsi, kā tas iespējams. Kur problēma? :-D
11.10.2011 21:10 |

Reitings 167
Reģ: 30.01.2011
Meitenes,kurām pumpas metās no mazajiem, nu ar laba vīra nocepēšanu būs švaki jums :D jo esmu pārliecināta, lai izklaidētos vīrietim ir vienalga gribi sīci vai negribi, ka tik caurums kur bāzt, primitīvi sakot. Bet kad vīrietis gribēs sievu, viņam dieviete būs tā kura mīlēs bērnus un dāvās dēlu vai meitu. Jo tas ir sievišķīgi būt mātei, mīlēt savu bērnu utt.(bet nu tas tā) Un nedod Dievs jums kādreiz šie vārdi atspēlēsies, nenovēlu!
11.10.2011 21:11 |

Reitings 699
Secinu, vairošanas instinkts dažām te augsti attīstīts, bet mātes intingts vēl nav. :D

Tapec vajag smukus pupus un labu figūru, bet bērns ir tikai trauceklis tam.
11.10.2011 21:16 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Bišķi nošokēja, ka dažas labas domā, ka vīrs pametīs uzreiz pēc bērna piedzimšanas un, ka sieviete ir - tāda izļurkājusies, nesakopusies un pārgurusi vecene, kas nevienam nepatīk...
Nu wtf? Bērnus taču nolemj radīt divatā, mīlošs vīrietis neļaus sievietei no darbu smaguma tādai kļūt..

Es nenosodu tās, kuras nevēlas bērnu - tā ir katra paša izvēle, bet nevar jau arī visas mātes saukt par izļurkātām vecenēm...

Es gan gribētu bērnus. Droši vien pēc pāris gadiem, jo šogad abi tikai bakalauru dabūsim. Un laikam dārgais nav nobriedis tam vēl.. Es gan esmu tuvāk.
11.10.2011 21:17 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
"Manuprāt, daudz lielāku cieņu pelna tās sievietes, kuras spēj vismaz sev atzīt, ka negrib bērnus un arī nedzemdē, nevis tās, kuras dzemdē ķeksīša pēc un pēc tam ar sliktu attieksmi sagandē bērnam dzīvi."

"ja reiz izlēmi kļūt par māti vēlreiz, tad neuzgrūd bērnu savam 13 gadus vecam tīnim"

100% piekrītu šiem viedokļiem!
11.10.2011 21:32 |

Reitings 699
Bet iespejams meitenem ir 18-20 gadi, dzīves pieredze maza un vel nav iztusējušās, tapec te ta arī raksta. Nāks laiks, domas pilnīgi pretēji.
11.10.2011 21:32 |

10 gadi
Reitings 350
Jūrmalniek, kāda mārrutka pēc tu te sieviešu portālā nāc un plosies, lai 20gadīgajām ieborētu, ka vēlāk noteikti viņas gribēs bērnus? (e) Kad pašas sagribēs, tad arī dzemdēs!

Vot ej labāk padarbojies ar saviem bērniem! Viņi noteikti būs priecīgāki.
11.10.2011 21:40 |

Reitings 60
Man šodien tādas smagas pārdomas par šo tēmu.

Ir bērns, bet es domaju vairāk par to, vai es kādreiz gribētu ai otru bērnu, pareizāk sakot, vai es vispār varētu to atļauties, arī tīri materiālajā ziņā, jo tomēr 8 ls pēc bērna gada vecuma ir ļoti maza summa.

Reāli pašlaik audzinu mazo mājās + paralēli vēl strādāju no mājām.
Vīrs ir komandējumā, viņš pašlaik man nevar neko palīdzēt. Dzīvoklī notiek remonts, pagaidām esmu pie saviem vecakiem. Mani tracina tas, ka man vispār nav miera, nav laika, ko pavadīt vienai pašai, vecāki visu laiku visur bāž visur savu degunu un reāli tracina mani, palīdzība drīzāk padomu veidā nevis pašiem kaut ko reāli izdarot.

Labi, es saprotu bērns drīz paaugsies, sāks iet bērnudārzā, drīz tikšu atpakaļ savā, cerams, smuki izremontētājā dzīvoklī un pamazām, cerams, ka viss nokārtosies.

Bet es nezinu, vai es spētu saņemties vēl kādam bērnam, man tas pašlaik tiešām liekas kā varoņdarbs :-D .
11.10.2011 21:49 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Pieļauju, ka daļai riebjas nevis paši bērni kā tādi, bet tās psihās "māmiņas". Vismaz man nenormāli besī- lien ar saviem ratiem visur pa priekšu, nevar savu baurojošo bērnu nomierināt, ļauj, ka sīkais ar noķellētiem, apslienātiem pirkstiem apgrābsta svešus cilvēkus, vai viesībās ļauj, ka bērns visu uz galda esošo- gan ēdienus, gan svešas glāzes- iebāž mutē, apsiekalo, utt. Un tad, ja kāds aizrāda sīkajam pašam vai mātei pasaka, lai skatās, ko viņas sīcis dara, tad ir tāds skandāls :D :D Protams, ja uz tādām ķertām paskatās, tad patiešām bērnus var arī negribēt visu mūžu :D

Un vēl ir viena doma, ko gribēju uzrakstīt par to "bērns ir dzīves jēga". Tā ir apsēstība, psihiska novirze, ja kādam bērns ir dzīves jēga. Bērns ir jāmīl un tam ir jābūt vienai no dzīves sastāvdaļām, bet ne jau dzīves jēgai. Kas tad būs, ja bērns izlems 16 gadu vecumā dzīvot ar draugu/draudzeni? Mātei dzīves jēga beigsies vai pie šiem ies katru dienu ar zupas katlu rokā? :D Es saprotu, ka sievietēm ar deviņu/divpadsmit klašu bērns ir lielākais sasniegums/varoņdarbs, bet tas ir absurdi, ja gadiem ejot cilvēks neattopas, ka dzīve nesastāv no bērna vien.
11.10.2011 22:39 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Un tomēr gribas arī Jūrmalnieka aktivitāti mazliet paanalizēt. Ne jau visiem vīriešiem gribas bērnus. Nevar nepamanīt, ka Jūrmalnieks ir vai nu bezdarbnieks vai zemākā līmeņa darbinieks, kam nekāda karjeras izaugsme nespīd un tad nu vismaz cilvēks dara, ko jebkurš bomzis var- taisa bērnus un sēž skuķu forumā (nu pēdējo bomži gan nevar) :-D :-D :-D
Nebūtu Jūrmalnieks tāds neveiksminieks, nebūtu tik daudz laika te sēdēt un par bērniem diskutēt :)
11.10.2011 22:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits