Par sīpolu zupas diētu.

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011

Labs rīts mīļās cosmo meitenes! :-)

Kādu laiciņu jau esmu domājusi par to, ka vēlētos pievērsties kādai ne pārāk drastiskai diētai. Vairāk jau, lai būtu motivācija neēst saldumus (kas diētas plānā ir strikti aizliegts)kā arī to dažu dienu laikā mazliet atradināties no tiem. Un, protams, zaudēt arī kādu kg. Mans mērķis ir vispār zaudēt max 6kg no ķermeņa svara. Pēdējo reizi, kad svēros biju 67kg. Bija man šādi tādi pārdzīvojumi kā dēļ esmu nedaudz pieņēmusies. (t) Negaidu tulītēju rezultātu, bet tā pamazām, pamazām. Ar sportu arī mazliet papildus nodarbojos. Gan māju uzkopju, gan peldēt eju, gan ar riteni izbraucu kādu līkumu, kad saņemos, izeju paskriet, dodos garākās pastaigās. Tātad, negaidu brīnumus no diētas, bet arī kustos, lai veicinātu svara zudumu.

Tātad jautājums(-i) Jums ir tāds(-i):

1) Vai kāda ir ievērojusi sīpolu zupas diētu? ( http://www.ploome.com/lat/dieta/dieta-rezims/sipoluzupasdieta.html )

2) Kādas atsauksmes?

3) Vai kāda būtu motivēta šo diētu ievērot kopā ar mani, lai varētu padalīties izjūtās, kā arī atbalstīt, kad gribas pagrēkot? :-)

Veiksmīgu visām dienu! :-)

10.10.2011 14:23 |

Reitings 84
Reģ: 21.09.2011
Man jau patik si zupa!tas ir vienigais ko esmu edusi sodien!Nav nemaz tik traki.
Vienigais gruti bez cukura pie kafijas un pieninu ari prasas,bet IZTURIBU! :-)
11.10.2011 18:10 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Iesaku rudeņos spiest uz ķirbju un ķirbjveidīgo biezzupām (liesajām). Veselīgi, garšo karaliski un kaloriju ļoti maz.

Piem. samet katlā
1. kg. ķirbjus,
400.g. burkānus,
100. g.kartupeļus,
palielu sīpolu,
2. ķiplokdaiviņas,
zaļumiņus (pētersīli, baziliku un visu, kas garšo)
3 kubiņus buljona
un apakšā 1. cm no dibena ūdeni, ne vairāk, jo ķirbis pats izdalīs daudz šķidruma. Ik pa laikam apmaisa un pēctam pārstaigā ar blenderi.

Brokastīs ēdu ar tostētu graudu maizīti, pusdienā, var piegriezt gaļu, ja gribās, vakarā var izkausēt vājiena piezpienu un iemaisīt.
Es šito nedēļu no vietas varu ēst, jo mmm, garšo.
11.10.2011 19:10 |

10 gadi
Reitings 1698
Reģ: 29.01.2009
La Madame, paldies Tev, centīšos veseļoties! :)

Starp citu, runājot par ķirbjiem - zinu vienu stāstu: ģimenes paziņām, kuri dzīvo laukos, sanāca tā, ka viņi izaudzēja daudz ķirbjus uz pasūtījumu, bet beigās pasūtītājs viņus uzmeta un lielāko daļu nepaņēma. Tā nu viņiem vajadzēja kaut kādā veidā tos izmantot, lai neietu zudumā, un visu ziemu viņi (pāris ap 55-60 gadiem) katru dienu no rīta un vakarā dzēra svaigi spiesto ķirbju sulu... Martā viņi abi bija šokā - vīrs notievēja pa 40 kg, sieva par ~30 :-O Tā kā izskatās, ka ķirbju diēta varētu būt visai efektīva.
11.10.2011 19:55 |

Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
hilda - to visu samet gabaliņos katlā, un vnk vāra? :)
var visu kopā mest, vai jāvāra vispirms burkāni un tad pieber kartupeļus un tt? :)

un cik apm ilgi jāvāra? :)
11.10.2011 20:11 |

Reitings 1103
Pagājušo nedēļu pirmo reizi taisīju sev ķirbju biezzupu (ķirbis, kartupelis, daudz burkānu un kaltētas dilles, kā arī sāls ar jodu un karijs un mazliet saldā krējuma). Nu ļoti gardi! (l) Tā kā man diētas pēdējā diena iekrīt 1dienā, tad otrdien noteikti palutināšu sevi ar gardu ķirbju biezzupu. Un trešdien noteikti pusdienās jau taisīšu tunci ar vārītu olu un tomātiem :-) Šodien baigā motivācija pameklēt turpmākai nākotnei veselīgas receptes :-)
Padalies, lūdzu ar vēl kaut ko, ja labu zini :-)
11.10.2011 20:28 |

Reitings 1103
Laviize, ķirbis, pēc maniem novērojumiem, novārījās ātrāk kā kartupelis un burkāns. Tomēr, ja taisi to kā biezzupu, tad jau nekas traks, ka tas ķirbis pašķīdīs. Un, jā, griez visu gabaliņos un met katlā iekšā, un vāri :-)
11.10.2011 20:30 |

Reitings 800
Fluffy- jā, ķirbis ir ļoti veselīgs. Protams svaigā veidā vispār super, bet man labāk zupiņā. :-P

Lavīze- es visu metu vienā reizē (esmu baigi slinkā šajā ziņā), bet viss ir izsutinājies jau pēc min. 10-15. Ķirbīti metu lielos gabalos, burkānus mazākos, visus dārzenīšus un garšvielas pie vienas reizes, apakšā bišķiņ ūdeni un lai sutinās kamēr ķirbis tāds manāmi pašķīdis. Es domāju, izmēģini no sākuma mazāku porciju uztaisīt un tad sajutīsi, kā pašai garšo, kā sanāk, ko gribās klāt vai pamainīt. ;-)

LaMadame- tā kā es krējumu pie zupām nekad nemēdzu likt, tad pat bez saldā krējumiņa arī ir gana garda un kas labi, arī sātīga.
11.10.2011 20:51 |

Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
La Madame & Hilda - paldies par receptēm..
nez ķirbi, kas vēl nav pilnīgi gatavs, arī var vārīt zupā? :) vai jāgaida, līdz būs gatavs? :)
11.10.2011 20:56 |

Reitings 800
Laviize- domāju, ka nekas veselībai bīstams, tik ilgāk vārīsies. Bet par garšu gan neesmu pārliecināta. Zinu, ka negatavas melones nav garšīgas, pat rūgtenas, ķirbi neesmu mēģinājusi zaļu garšost. Paskrubini gabaliņu un pagaršo. :-P
11.10.2011 21:04 |

10 gadi
Reitings 1698
La Madame, kā ir ar to diētu? Izturēji? :)
19.10.2011 13:33 |

Reitings 272
hahaha.. es arii ieveeroju vienu briidi.. domaaju, nu tik buus,easy iztureet utt.. :D bet figushki :D man taa nebija.. man nav liekaa svara vispaar, bet 3 dienu laikaa nometu aptuveni 2,5 kg! un man apnika eest tikai to zupu.. tagad buutu ar mieru atsaakt veelreiz, kaut gan veeljoprojaam nav probleemu, bet paaraak maz esmu maajaas,lai vvareetu eeest to zupu,jo tad man sanaaktu visu dienu badoties un vakaraa saeesties zupu, kas arii nav labs variants..
20.10.2011 19:09 |

Reitings 2
Reģ: 20.03.2013
ēdot pievienojiet zupai klijas, daudz garšīgāk būs, un pie viena zarnas iztīrīsiet. Man minus 3 kg. Turpinājiet lietot zupu arī otrā nedēļā (un visu dzīvi), blakus ierastiem ēdieniem. Tā var aizvietot vienu ēdienreizi, un ietaupīt kalorijas. Kopumā - tā ir vienīga dieta, kuru iespējams reāli ievērot, bez mocīšanas un bada sajūtas.
20.03.2013 11:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!