Jums arī ir nācies saskarties ar puisi, kas dzīvē visu laiku izsaka komplimentus, nopēta un tādā garā un jums ir sajūta, ka viņš ir ieķēries jūsos, bet ja runājat caur netu, tad ir tik auksts un vienaldzīgs cik vien var būt. Kāpec tā?
Nu viņš noteikti neuztver netu kā pilnvērtīgu saziņas līdzekli, it īpaši romantisku jūtu paušanai. Neredzu problēmu šeit, ja vien nedzīvojat ļoti tālu viens no otra un tiekaties reti.
Man arī nepatīk netā būt kaut kādai karstai un nevienaldzīgai. Pēc iespējas mazāk sazinos ar draugu skypā vai facebookā. Labaak piezvanīt, ja nevar satikties. Mīļas zaķīšīsziņas arī nav ne manā, ne drauga stilā.
parasti ir otradak, bet ja ir taa ka dzive spej pateikt komplimentus, tad to es uztvertu daudz pozitivak..un neraizetos par to, ka caur netu man nesaka komplimentus....
ka var saprast sarakstoties neta kads ir cilveks, ja vins tak atbild uz vestulem. ir tak viriesi, kuri vsp nemil rakstit. kur nu vel prot ko romantisku vai skaistu.
mans draugs ir no tiem, kuriem nepatīk sarakstīties. dažkārt šķiet, ka mani ignorē, bet beigās ir tā, ka viņam vienkārši riebjas visu laiku kko rakstīt, ne pa tēmu, bezjēgā. un tekstos ir diezgan vēss un regulāri kaut ko pārprot :-D
mans gadījums, tikai plusā arī smskās ir TOTāLI vēss. viss tikai notiek aci pret aci, citādi ej tu saproti, ko viņš tur domā..nu tad ir nulle romantikas :-O