Cilvēku aprunāšana

Reitings 425
Reģ: 10.09.2009

Ko nozīmē, kad simpātiska, kopta meitene, kura it kā ir arī pārliecināta par sevi, nemitīgi kādu nodirš? Jā, un tieši nodirš, nevis nemanot iekomentē kādas/a izskatu? Visi garāmgājēji tiek nopētīti no galvas līdz kājām. Tie ir kādi pamatīgi mazvērtības kompleksi, nepilnvērtības kompleksi, vai cilvēks vienkārši ir neglābjams kritizētājs?

10.10.2011 00:23 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Jā, jā un jūs neviena nekad neizsakāt komentārus par garāmgājējiem!!! ;-)
Nu,ja es pamanu kaut ko briesmīgu vai otrādāk ļoti pievilcīgu, nevaru atturēties no komentāriem!Un man arī ir kaut kāds paradums brīžiem visus nopētīt, neko tur nevaru padarīt, man tas automātiski notiek!
Ticiet man, ka jūs aprunājat cilvēkus ik viena, vienkārši ir tādi, kas to dara atklāti,jo viņiem nevajag, lai citi domā, cik svēti viņi ir!
10.10.2011 13:25 |

Reitings 120
Reģ: 07.10.2011
Atzīstu- es aprunāju, bet labā nozīmē! :D
Man patīk!
Piemēr- sēžu, gaidu autobusu, a tur paiet viena sieviete ar satriecošām kurpēm.. u tad es draudzenei saku.. bāc, cik smukas kurpītes pagāja garām.. un tad abas sākam pētīt! :D
Nu okei.. tas jau ir kas pavisam cits.. :-D
Vienreiz redzēju baigo cacu, kura gāja garām ar saplēstām kurpēm.. bet gāja ar paceltu galvu.. tad gan es sasmējos! :D
10.10.2011 13:36 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Nezinu nevienu, kam nepatīk paklačoties. :) Ne vienmēr tā ir negatīva paklačošanās, reizēm arī pzoitīva. Nevajag to visu tik saasināti uztvert. Cilvēki vienmēr atrod iemeslu, par ko parunāt. :) Ja kādu skaistu sievieti cenšas aprunāt un atrast jebko, par ko viņai piesieties, tad jā-to varam saukt par mazvērtības kompleksu aprunātājam. Bet, ja tā skaistā sieviete ir uzvilkusi 17 cm papēžkurpes un knapi klumburē, tad gan viņa ir devusi labu iemeslu aprunāšanai. :-D
10.10.2011 13:39 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Nu tur tiešām laikam vairāk audzināšanas un pašapziņas jautājums. Protams, ir uz ielām tādi eksemplāri, kad acis kubā, bet, ja nu tik ļoti gribas iekomentēt ar draudzeni, tad to daru otram nedzirdot. Bet nu parasti īpaši vispār nepievēršu citiem uzmanību.
Man drīzāk ir tā, ka pamanu, cik forši kāda izskatās!
10.10.2011 14:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits