Lasu un brīnos par sieviešu greizsirdību :-)
Liekas mazliet slimi :-) Tas, ja bērns, tad komunicē ar ex un ak, Tu Dies! Mans tēvs ar māti sazvanās regulāri, tēvam jauna ģimene, ar mazo māsu tiekos visos svētkos, braucu arī tāpat ciemos un nespēju iedomāties, ja tēva jaunā sieva neļautu komunicēt, jo redziet viņam bērns no citas laulības, lai gan drauga ģimenē, kur vecāki šķīrušies tā ir normāla parādība. Nesaprotu, kādēļ uzreiz, ja komunicē, tad šķiet, ka tur apakšā joprojām kaut kāda dēka vai love story? Ja jau cilvēki dzīvo šķirti, tad tas ir tikai un vienīgi normāli, ja viņiem ir bērns un viņi savā starpā komunicē. Un es vēl brīnos, kur rodas šitās slimās sievietes, kas visu aizliedz, bet lasot Jūsu atbildes, tagad es sapratu!
Nē, man nebūtu šķērslis bērns, jo iedomājos pati, ja reiz nonāktu šādā situācijā un es būtu tā, kurai būtu mazulis, nez vai vīrietis arī tik slimi domātu, ka nemitīgi guļu ar savu ex jeb sazvanos, lai pateiktu kaut ko bērna saistībā???!!!
Man reāli traucētu, ja bērna māte būtu slimi greizsirdīga un nespētu pieņemt, ka es vīrietim ir jauna mīlestība, kurai izveidojies labs kontakts ar bērnu, tad tas varētu būt šķērslis kaut kāda veida taranēšana, izspiešana, pieprasīšana uttt, bet citādāk neredzu problēmu, jo kā jau teicu vienmēr situāciju apgriežu otrādi un iedomājos sevi tāda lomā!