Laimīgi

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009

Sveikas! :-)

Vēlējos mazliet padiskutēt un papļāpāt par attiecību tēmu. Ir kads jautājums, kas maļās manā galvā un netieku nekādā skaidrībā...

Tātad. Esmu jau kā nedēļu izšķīrusies no sava puišā, ar kuru biju kopā veselu gadu un 3 menešus. No sākuma viss bija ideāli, pirmo reizi man bija tādas sajūtas, ka esmu patiešām atradusi savu Īsto cilvēku, BET jau pēc vairāku mēnešu kopā būšanas, arvien vairāk sāku saprast, ka mans mīļotais nebūt nav tāds kāds sākumā man likās, respektīvi rozā brilles nokrita, bet mana sirds visu laiku teica, ka gan jau pāries, tas tikai šobrīd tā, jo visiem grūti iet... es gribu pierādīt, ka ar attiecībām jāstrādā, ir grūti, būs grūti, bet mēs varam tikt tam pāri, un pēc tam jau viss būs atkal vecajās labajās sliedēs... :-) Bet, protams, nekas nemainījās, es tikai viņam piedevu un piedevu, bet no viņa puses sāka parādīties necieņa un manis nerespektēšana... Un jā, beidzot biju stipra un pieliku visam punktu.

Un tad kādu laiku tas jautājums mani nomoka? vai maz ir iespējams, ka ar kādu kopā var būt patiešām laimīgas, mierīgas attiecības, bez uztarukumiem, abpusejas uzticības, ciena viens otru un tiešām ir kopā gan bagātībā, gan nabadzībā, gan slimībā, gan veselība... atbalsta viens otru, un vienkārši māk risināt konfliktus un izrunāties par visu, lai kopā augtu un viens otru papildinātu, būtu laimīgi.

Vai vispār pastāv mūsdienās attiecības, kurās ir uzticība līdz mūža galam?

Kā tad īsti ir, 2 cilvēku romantiskās attiecības sastāv no 2 gudru un saprātīgu cilvēku sadarbības, kuriem ir ari šī mīlestība vai arī vnk kkur atrodas tavs Īstais un viss ir ideali? Pēdējā laikā vairāk sliecos uz 1. variantu.

Tātad meitenes, kāds ir Jūsu viedoklis par šo? :-)

08.10.2011 14:09 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es ticu tādām attiecībām. tiesa, ticu arī tam, ka nekad nekas nav ideāls! ir lieliskas, jaukas, miļas attiecības, bet gadās riktīgas bedres, kas kopā tiek atrisinātas un viss atkal mierīgi turpinās. kādu gadu es ticēju, ka viss vienmēr būs ideāli, bet nu nav :) priecājos par to ka ir tāda iespēja pārkāpt sev un parunāties, izrunāties un visu turpināt vecajās sliedēs :)
man patiesībā ir sajūta, ka ir tas ideāls man. zinu, ka par mani parūpēsies, būs ar mani gan prieciņos, gan bēdīgos brīžos, ticēs man un sabužinās, kad deguns nokārts :) ja vienā brīdī, kas bija nesaskaņu kulminācija reāli domāju par šķiršanos, tad aplauzu sevi pie domas, ka labāku es tiešām neatradīšu.
09.10.2011 13:36 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Es ticu,ka katram ir lemta sava ābola otrā pusīte..Un ja satiekas divi cilvēki,kas ir lemti viens otram,tad viņi būs kopā.Cik ilgi..tas jau no pašiem atkarīgs.Es tam visam ticu,jo man ir sava ābola otrā pusīte un es nekad vel neesmu bijusi tik laimīga.Bet pie attiecībām ir jāstrādā un abiem diviem.Citādāk jau nekas nesanāks...
09.10.2011 14:20 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nē un nē!
nedzīvojam gaisa burbulī, lai būtu pasargāti no visām pasaules nelaimēm utt.
09.10.2011 18:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas ,ka nav tadu attiecibu ,kur cilveki pilnigi nestridas,jo ta tacu ir ,kur diskusija ,tur stridi! :-)
Es vakar biju ar viru vienas kazas.Dzirdeju no vairakiem vira draugiem ,ka mes abi tik labi saskanam kopa!Saku domat-esmu to dzirdejusi ari no savam draudzenem.Ta saskana ir kaut kas tads,kad viens otru it ka papildina!
Ta papildinasana,"stutesana" pat varetu teikt ir ari tad,ja iestajusies grutaki laiki...Tur jabut noteikti ari tadai atdevei,kas ne visam sievietem patiktu! (t)
Cik biezi dzirdets...negrib tik biezi sex,nepelna tik ,cik velas utt-momenta izjuk,jo nav pat pacietibas noskaidrot ,kas cilveka ieksa daras-kapec viss tas!? (t)
09.10.2011 20:56 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Sesilla +1
09.10.2011 21:03 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Varbūt manas rozā brilles nemaz nav kritušas, bet man šķiet, ka pagaidām pēc pusotra gada kopā būšanas, mēs esam laimīgās attiecībās. Cerams, ka tā turpināsies.
10.10.2011 15:51 |

Reitings 341
Reģ: 20.10.2009
Stāsts līdzīgs manējam...
10.10.2011 15:57 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
Lasu un brīnos par atbildēm. Man grūti iedomāties, ko tik briesmīgu tie vīrieši Jums ir nodarījuši, lai Jūs vairs neticētu laimīgām attiecībām. :-P
10.10.2011 16:09 |

Reitings 327
Reģ: 21.03.2010
Manuprāt, parasti pirmās attiecības ir vislaimīgākās, šajā laikā prasības vēl ir minimālas un divi cilvēki priecājas vienkārši par to, ka atraduši viens otru. Bet laikam ejot pieaug prasības, cilvēki pieaug, veidojas savādāka vērtību skala un intulektālai līmenis, tādēļ rodas sajūta, ka kaut kas pietrūkst un cilvēki vairs nejūtas 100% laimīgi.
10.10.2011 16:15 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Ja satiekas divi pašpietiekami cilvēki, tad, jā, uzskatu, ka laimīgas un harmoniskas attiecības ir iespējamas :-)

Ja viens nemitīgi kaut ko gaida no otra vai vaino visās savās nelaimēs, tad, protams, par kādām laimīgām attiecībām var būt runa?
10.10.2011 16:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits