nevis kur, bet kā dzīvo

Reitings 436
Reģ: 08.04.2010

Vai domājat, ka forši dzīvot ir tikai Rīgā? te daudzas tā domā, un mani paziņas arī, ka pat Sigulda, Ādaži ir lauki. Es nekad nesaprotu tos, kas dzīvo mazos Rīgas priekšpilsētas dzīvoklīšos, brauc katru dienu ar troļuku un apdi... tos, kas dzīvo ārpus Rīgasu un vairākuma gadījumā pat labāk - privātmājā vai plašā dzīvoklī, ir savs auto utt.

07.10.2011 01:31 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
joselyn, es dzīvoju tur, kur tu nekad iedomāties dzīvot nevarētu, un tici vai nē, bet tā nav padomju laika daudzstāvene! :-D Vispār man šķiet, ka šeit privātmāju ir daudz vairāk kā dzīvokļu, un tā pavisam noteikti arī ir, man te patīk, līdz centra 15 minūšu brauciens ar mašīnu, ar mikriņu sanāk 20 vai sastrēgumu laikā 30 minūtes, bet nu tāpat, tas ir daaudz labāk kā dzīvot kādā Rīgas mikrorajonā, jo nu tur līdz centram ātrāk arī nemaz nevar tikt :D

Tā lūk :-)

07.10.2011 13:53 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Zosu kaujas :D

Lauki, lielpilsēta, galvaspislēta. Kāda starpība. Katrs dzīvo tur, kur var atļauties/kur izdevīgāk skolai, darbam, ģimenei u.tt.
Tās, kas te tagad noliek meitenes, kuras dzīvo deviņstāvenēs, Rīgas dzīvoklī, ir aprobežotākas, par tām, kas te izsakās par lauku dzīvi.
Izskatās, ka lielākajai daļai ir sākusies rudens depresija, savas negācijas izvemj forumā!!! Vājprāts!
07.10.2011 14:13 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Nu jā, man arī nav tik aprobežoti draugi, jo lielākā daļa paši nāk no citām pilsētām, un tikai maza daļa ir no Rīgas, bet neviens neuzskata, ka ir tikai Rīga un lauki.
Pati nāku no mazas pilsētas un man ļoti patīk Rīga - te ir tik lielas iespējas. (l)
Patīk Vecrīga, Rīgas arhitektūra, cilvēku burzma, jo mani neviens te nepazīst, patīk darbība.
Pēc Rīgas vairs savā mazpilsētā nespēju atgriezties, lai gan brīvdienās tur braucu, braucu uz saviem laukiem, visa bērnība pa laukiem nodzīvota, vēl joprojām ravēju un daru citus dārza darbus - bet tagad vairāk par savu vietu uzskatu Rīgu.
Vēl ļoti patīk Liepāja, ja tur būtu ko mācīties (priekš manis), tad būtu aizgājusi uz Liepāju, jo tā ir mana miera pilsēta, tur atslēdzos no visa un izbaudu brīvdienas. (l)
Tomēr nezinu vai gribētu dzīvot Pierīgā, jo zinu, ka man apniktu braukāt uz darbu katru dienu stundām, taču nekad nesaki nekad.
07.10.2011 14:19 |

10 gadi
Reitings 1698
Reģ: 29.01.2009
Kaut kādas muļķības - vērtēt cilvēkus pēc dzīvesvietas (t) Katram jau sava gaume, savas prasības un arī dažādas iespējas.

Pati vairākus gadus nodzīvoju Rīgas centrā, citu dzīvi nemaz iedomāties nevarēju - nevarēju aizmigt, kad nedzirdēju pilsētas trokšņus. Tagad dzīvoju tuvajā Jūrmalā, un kaut kā pavisam negribās atgriezties uz Rīgu. Te ir kaut kā mierīgāk - nedēļas nogalēs tiešām var sajust, ka ir brīvdiena, kad sestdienas rītā pamosties, izej uz balkona - tur tāda mierīga dzīve, cilvēki nesteidzoties pastaigājas... :)
Aiziet kaut kur uz kino vai teātri nav problēma - tas ir tikai pusstundas brauciens :)
Vienīgais mīnuss - aiziet diezgan daudz naudas benzīnam, jo uz darbu braukāt sanāk uz Rīgu, kā arī tas, ka nevar iedzert :D
07.10.2011 14:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!