viedoklis no malas!

Reitings 77
Reģ: 29.01.2009

sveikas! :-) man vajag Jūsu viedokli no malas.lieta tāda ,ka es īrēju trīsistabu dzivokli ar 4 meitenēm (divās istabās pa 2 ,vienā 1 meitene dzīvo).es pati dzivoju vēl ar vienu meiteni.viss bija labi,sadzīvojām.līdz tai meitenei ,kura dzīvo viena (necaurstaigājama) istabā,uzradās draugs.viss forši,prieks par viņu.bet nejau tur tā promlēma,tas draugs nāca pie viņas un palika nakti ,1,3 dienas ,tad jau nedēļas ,un tagad ir jau 4 mēnesis ,ka viņš pēc darba atbrauc un paliek un no rīta prom.lieki pieebilst ,ka viņš nemaksā komunālos,mēs pārējās jau gribējām teikt ,ka ,lai maksā,bet pati tā meitene pateica ,lai nākamajā mēnesī pie komunālajiem piekaita viņu.bet mums pārējām nepatīk ,ka viņš nāk ,lai gan kā pret cilvēku nekas nav,bet nepatīk ,tas ,ka viņa mums nepajautā ,vai mums nav nekas pretī,ka viņš nāk un paliek.jā ,zinu ,viņas istaba ,var aicināt ko grib kaut vai bomzīti,bet tikai istaba nejau viss dzivoklis.mēs tā jau esam 5 meitenes 3 istabu dzīvoklī,tad jau ir dažreiz virtuvē pašauri (lai gan tā virtuve ir liela),bet tagad 6 cilvēki.cik mums zināms ,ka viņš viņai piedāvāja iet dživot pie viņa,nezinu kāpēc neiet.it kā dzīvoja ar mammu,bet mamma tgd citur dzīvo (ja nekļūdos).īstenībā viņa mūs vsp nerespektē,iedomājas ,ka viņa te vienīgā dzīvo.un mums viņa vnk sāk bēsīt ārā,viena vsp pateica,ja viņa neaizvāksies,viņa meklēšot,kur citur dzīvot.ja viņi tik ļoti vēlas būt kopā diendienā,lai meklē ,kur citur īrēt (un viņi var atļauties īrēt) vai viņa ,lai iet pie viņa dzīvot.ar viņu neesam runājušas,bet laikam būs jārunā,jo mums visām tāda sajūta, ka viņš tagad dzīvo kā 6 īrnieks. Jūsu viedokli,lūdzu!

06.10.2011 01:34 |

Reitings 441
Es arī esmu studente un īrēju dzīvokli. Un nekas neatsver to vienu neapēsto burgeru mēnesī, kā reāli pašai sava istaba. Bet labi, ko nu par to.
Tavā gadījumā- vai nu izvāksies tās, kuras vairs nevarēs izturēt jūsu situāciju, vai arī vaininiece ar savu džeku. Un es iesaku jums izrunāties pēc iespējas ātrāk..
Veiksmi! :)
06.10.2011 02:49 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
piemēram, manā dzīvoklī arī vienā istabiņā dzīvo pārītis, bet es taču neiešu un neteikšu, lai tas džeks vācas ārā, lai mazāk cilvēku būtu dzīvoklī :-D tāpat mums katram ir savs darba ritms un nav tā, ka virtuvē vai uz tualeti reizē grib visi dzīvokļa iemītnieki :-D nu labi, mani apstākļi/situācija ir mazliet savādāk, bet nu tāpat, neredzu tur ļoti šausmīgu apgrūtinājumu, lai es tagad domātu par iespēju citur dzīvot, jo redz` draudzenei džeks ievācās :-D
06.10.2011 02:51 |

10 gadi
Reitings 3706
Ja dzīvo necaurstaigājamā istabā un esat jau tā 5 meitenes dzīvoklī (viens cilvēks šur vai tur- vienalga, pluss, ja vēl maksās par komunālajiem), tad laikam būtu vienalga.
Vienīgi- ja pati dzīvotu "caurstaigājamā" istabā, tad gan man laikam būtu iebildumi. (bet nu ja jums tāda ir)
06.10.2011 02:57 |

Reitings 441
Nu bet protams. Bet kā redzi, murr, ka šeit meitenes to neuztver kā pašsaprotamu/pieņemamu un tāpēc tur nav redzams cits variants, kā kādam izvākties :p
06.10.2011 02:58 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
pilnīgi un absolūti piekrītu murrr...
dāmītes kā mūķenes uzvedās.. (t)
tāpat viņš aizņem tās meitenes privāto telpu, ne Tavu!
Man nav aizspriedumi par vīriešiem mājās, ja vien aiz sevis ir tīrīgi! :-)
06.10.2011 03:05 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Man mazliet sanāca smiekli visu šo lasot. Izklausās pēc bērnudārza. Visas bariņā sačupojas un čukstās, cik ļoti nevar izturēt to, ka puisis tur dzīvo, bet ar to meiteni izrunāt nevar (t)
Nu ja puisis maksās komunālos, tad vispār problēmu neredzu. Kas tai meitenei tikai jūsu dēļ viņas draugs jāredz retāk vai kā? Es laikam tās meitenes vietā aizvāktos no tāda sīko bara. Ā, nē nevāktos gan, jo jūs jau man nebūtu pateikušas, ka ir tāda problēma, ka mans draugs par biežu nāk ;)
06.10.2011 03:24 |

Reitings 217
Reģ: 28.04.2009
Ja vins maksas komunalos, tiris aiz sevis, gatavos est, nevis tikai ris, kas gatavs, pirks sev partiku, nevis edis jusu, tad es ari neredzu nekadu problemu. Protams, pati es nekad nedzivotu kopa tada bara, jo agrak vai velak visiem rodas kadas pretenzijas Liekas, ka viens vienmer dara vai maksa vairak, bet otrs tikai uzdzivojas uz citu rekjina.
06.10.2011 04:21 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Normāls čalis saorganizētu atsevišķu dzīvesvietu.. :D
06.10.2011 04:33 |

Reitings 84
Reģ: 21.09.2011
Un ja tas butu tavs puisis kas dzivotu taja dzivokli un ne tas meitenes?
Kas tur liels,ja vins tur dzivo?Ja mak uzvesties...tad kur probl.?Kopa tacu jautrak...
Tapat pec visa spriezot jus tur ilgi visi nenodzivosiet.Paritim sagribesies iet kkur citur dzivot-pasi aizies.Un nebus kaska un draudziba ari paliks!!!
06.10.2011 06:39 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nezinu, man laikam tas nepatiktu. Meitenes ir meitenes un puisis tur kaut kā neiederās, un puiša vietā man pašam būtu neērti :-D
06.10.2011 08:41 |

Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Piekrītu meitenēm, ka vajag to visu izrunāt ar to meiteni nevis runāt aiz muguras. Man reiz bija līdzīgi, kad kojās dzīvoju manai istabiņas biedrenei nāca čalis un palika pa nakti, es biju nikna kā velns, tā kā ļoti labi saprotu jūsu situāciju! Savu mūžu ar citiem bez savas ģimenes mājokli nedalīšu!
06.10.2011 10:33 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man atkal vairāk iekrita acīs, ka vienai no tām meitenēm, kas dzīvo kopā ar citu meiteni istabā, ir draugs, kurš reti, bet tomēr palicis jūsu dzīvoklī. Tad viņi trijatā gulēja vienā istabā : 2 meitenes + puisis? :-O Šādā gadījumā gan es tās otrās meitenes vietā būtu mega neapmierināta.

Bet tā neredzu problēmu, ka puisis dzīvo istabā 2atā ar meiteni, kur citas nedzīvo, un arī maksā savu daļu. Man pat drīzāk būtu jautājums puisim, vai viņam patīk ar 4 svešām meitenēm vienā dzīvoklī dzīvot un nejūtas neērti :D
06.10.2011 11:20 |

Reitings 77
tātad,nerakstīšu Jūsu nikus,bet ceru,ka sapratīsiet kurai kas ir domāts.1.viņš nemaksā komunālos.tgd tik pateica,lai pieskaita ,bet 3 mēneši bija jāpajiet.tā kā mēs varam teikt ,ka nemaksā.2.es un vēl viena meitene dzīvojam caurstaigājamā istabā,un tieši viņiem jāiet cauri.mums abām visu laiku jādomā ,vai no rīt ,kad viņš cēļās ,ejot cauri mūsu istabai ,ir mums puspliks dibens vai nav,jo guļot tu vari pagriezties uz sāniem,atsegt dibenu.3.mēs sākumā neteicām,jo nedomājām ,ka viņš dzīvos patstāvīgi,bet dažas,pāris reizes.4.meitenei ,kurai arī ir palicis puisis,otras meitenes parasti nebija,jo parasti palika brīvdienās,otra meitene parasti brīvdienās brauc mājās.5.un ne jau tāpēc ,ka tas puisis dzīvo (tas arī ,protams),bet gan tās meitenes necieņa pret mums.nezinu,vai jums patiktu ,ja no rīta,kad jūs guļiet,kāda pa māju staigātu augstpapēžu kurpēs vai ,ja gatavo 'ēst ,ja plīts paliek netīra ,nenoslauka,nenomazgā uzreiz traukus (tas protams,nevienmēr ir,bet ir),neskatās ,neseko saviem produktiem?!mēs esam to teikušas,kādu laiciņu ievēro,cenšās,bet atkal paiet laiks un viss sāks no gala.nezinu laikam viņai visu laiku aizmirstās,jo pašai jau tas netraucē.un tas ,ka kad puisis nav ,tad baigi ar mums runājās,kad ir tad tikai pasveicina un viss,kāpēc tad ar mums nerunā?!es zinu ,ka mums visām ir savi mīnusi,bet mēs pārējās to cenšamies noslēpt,mazināt,bet viņa nē.un starp citu,viņa kkad senāk,pašā sākumā (nebija puiša) ir izteikusies,ka ar viņu ir grūti sadzīvoties,sākumā neticējām ,tagad ticam.un paldies visām Jums par viedokļiem! :-)
06.10.2011 14:36 |

10 gadi
Reitings 13520
Nu pasakiet tai meitenei lai viņa iet prom, ka traucē, utt
06.10.2011 14:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits