Vai jums nav bijusi kādreiz tāda vēlme atņemt džeku kādai, cīnīties par viņu. Jo tik ļoti iepaticies kāds, kuram ir draudzene un darīt visu iespējamo, lai viņš saprastu, ka esat foršākas par viņa draudzeni
konnca mani nocitēja.
Bet pirms ko darīt, silti iesaku iedomāties sevi apgrieztā situācijā.
To, ka pasaule ir apaļa, esmu piedzīvojusi arī es (tikai citā sakarā).
Ir daudz tādu sieviešu kurām pie pakaļas, ka čalim ir draudzene, pati esmu ar to saskārusies, piemēram klubā, ar bijušo draugu atpūšoties, vienkārši nevar nepamanīt, ka daža laba jau izkususi pie letes tur skatoties un miedzot acis viņam, tā pati izrādās ka mācās ar mums vienā skolā un esmu dažas reizes viņu redzējusi un viņa pat mani neredzu bet tam bijušajam smaidās un kā tik... :-D es nesaprotu to, es tā pati nedarītu
Nē, nav bijusi tāda doma! Es arī necīnītos par brīvu vīrieti. Galu galā, ja par viņu ir jācīnās, tad jau viņš pats nemaz nav ieinteresēts!
Man liekas, ka meitenes, kuras kantējas klāt vīrietim, kad blakus stāv draudzene, pataisa sevi par galīgām muļķēm. Galu galā, par viņu tak pēc tam paņirgs!
skolas laikaa esmu izmisiigi ciiniijusies par vienu chali :D bet vinsh bija briivs ;) taa bija pirmaa, vienpuseeja miila, no manas puses, protams :D ah....kaa atceros. Bet taa, ka speciaali - nekad neesmu to dariijusi. Ir bijis cits pretiigs gadiijums manaa dziivee, ko esmu izdarijusi, bet to jau 100 un 1 reizi nozeelojusi esmu.
Nē.. Bet tas ir slīdīgs jautājums arī tādā ziņā, ka džeks var ļauties avantūrai, bet visticamāk beigās cietēja būs pati cīnītāja, jo džeks nevarēs aizmirst ex.. Jo ja jau viņī ir kopā, tad jūtas ir abpusējas un pat tad, ja Tu izrādīsies foršāka, ir lietas pie kā viņš ir pieķēries esošajā.. Tas pats - kāpēc vīrieši krāpj, bet saglabā laulību..
Uz citu nelaimes savu laimi neuzcelsi!Es neesmu nocēlusi, bet mani nocēla, nekas prātīgs tur nesanāca, vien trīs sačakarēti prāti! :-/
Bet nu man arī ir bijis tā, ka aizeju ar džeku uz klubu, nespēju ne metru atiet,kā beibes jau kaut kādas virsū lien!diezgan nožēlojami!Un vēl ir ņirdzīgi,kā meitenes sāk traki gorīties, ja puiši pienāk klāt :-D
Man draugs stāstīja kā vienreiz bija aizgājis uz klubu, piegāja pie bāra pasūtīt dzērienu, blakus sēdošā meitene īpaši nav pievērsusi uzmanību, bet tiklīdz ieraudzīja, ka viņš izvelk 100Ls, lai samaksātu, tā uzreiz plati smaidījusi un prasījusi vai viņai ar izmaksās! :-O
man ir tieshi tā, a Ljikai, es jau saku, ka klons esmu, gan par skolu, gan par kluudu jau tagadējā dzīvē :)
Bet vispaar, ir tā, ka LV ir tik maz sakarīgu veču un procentuāli vairāk vientuļu meiteņu, sieviešu, ka šeit konkurence ir milzīga :) Es jau neaattaisnoju, tik faktu secinu :)
Esmu tikai nodomājusi "es arī gribētu tādu džeku" :-D Bet reāli neko darījusi neesmu, jo parasti jau tas tiek vērtēts pēc izskata vai pāris minūtēm sarunas, nevar jau zināt, moš viņš patiesībā ir idiots :-D
Manās un drauga attiecībās arī visu laiku viena cenšās līst pa vidu ar apbrīnojamu nekaunību un neatlaidību. Viņa mūs ir aizkaitinājusi un pārgurdinājusi. Pilnīgi skuķim nav pašcieņas. Šķiet, ka labprāt pat mums pa vidu gultā ielīstu, ja varētu. Vīrieši tādas arī nevērtē augstu un par tādām smejas. Normāls vīrietis nav tā aizvilināms. Tikai sevi var nostādīt par apsmieklu un kauna traipu. Pašai būs dzīvē notikums, ko kauns vēlāk atcerēties.