Skolotājs nedrīkst ielaisties nekādās attiecībās ar saviem audzēkņiem .
punkts.
par to draud atlaišana .
Mana māte ir skolotāja un labi pārzinu to pasauli . tādas lietas nepiedod , pēc tam darbu atradīs tikai kādā lauku skoliņā , tālu , tālu .
Ja tik ļoti patīk, pagaidīsi līdz beigsi mācīties šai skolā .
Ne par tēmu, bet vienmēr atcerēšos gadījumu, kad mācījos vēl pamatskolā (laikam 9.klasē) un mums bija jauns veselības mācības skolotājs (arī gados jauns). Mācību stundas pirmajās minūtēs viņš jau bija paspējis pateikt, ka "meitenes, es esmu precējies, tā kā uz mani neceriet" :-D
sekss taču ir abu kopīgs lēmums un es nevaru ar varu viņu ievilkt gultā. ja viņam pašam būs vēlme kaut ko sabīdīt, tad arī pašam jārēķinās ar sekām. ja nebūs, tad es varēšu kaut vai staigāt uz galvas un nekas nenotiks.
un vispār, nevajag steigties notikumiem pa priekšu. es atkārtošu, ka vispirms mani interesē ar viņu nodibināt kontaktu.
rokija, nē.
elenii, kaut kāds acu kontakts jau ir, bet es taču nezinu, vai viņš uz mani skatās tāpēc, ka viņam patīk mans izskats vai tādēļ, ka es blenžu uz viņu. vai varbūt vēl kāda cita iemesla dēļ. :-D ir grūti pateikt par kaut kādām simpātijām no viņa puses, ja reāli vienīgā saskarsme mums ir paejot vienam otram garām skolas gaiteņos. bet kā lai tiek tuvāk, ja viņš nav mans tiešais pasniedzējs un mums tā tīri praktiski nav nekā pārrunājama? (t)
oi, es ari mileju skolaa skolotaju no asv, vins bija rizs, ar pliku plesku, jauns, bet neglits, un pusskola meitenu vinu gribeja :D tagad paskatos, ak dies, ka kaut kas tads vareja patik :D tas drizak man liekas, ka bija azarts vinu - amerikani pavedinat, nevis tas, ka tocna palika :D
pretiigi vai ne pretiigi, bet zinu konkreetu gadiijumu, ka skolaa, kuraa es maaciijos, veestures skolotaajs appreceejaas savulaik ar savu audzeekni :D taa kaa viss var gadiities. cik zinaams, vinji sleepa attieciibas, kad shii pabeidza skolu, tad viss naaca gaismaa :D
samīlējusies neesmu gan. viņa uzvārdu sev nepielaikoju, negribu no viņa bērnus un dzīvot happily ever after.
drīzāk varētu teikt, man pret viņu ir ārkārtīgi spēcīga seksuāla rakstura pievilkšanās, kādu nekad agrāk neesmu izjutusi.
nav jau īsti nozīmes tam, vai viņš ir skolotājs, ugunsdzēsējs vai skursteņslauķis, manas sajūtas no tā nemainītos.
nu ja tu vinam ari patic, tad vinu nomoka, drosi vien, tada pati problema, ka ievilkt tevi gultaa :D un ta jus abi tagad pratojat, lai ari sen jau varejat ciikstinaat atsperes :D
Ui, zinu to pievilkšanās sajūtu. Čalis pēc rakstura nav zināms/nepatīk, bet paskaties un gribas tuliņ un tagad.. :D
Es ieteiktu apvaicāties un noskaidrot, vai viņš mēdz kaut kur ārpus skolas izklaidēties. Mīļākie klubi/bāri/iestādes, kur varētu neformālākā atmosfērā viņu satikt (jo Tu jau tur tā starpcitu vienkārši sagadījies, haha) un izveidot kontaktu - kaut vai vienkārši pieejot klāt un sākot sarunu :)
No otras puses, ja viņš pats kaut ko gribētu, viņš to izdarītu un, ja viņš neko nedara, tad negrib. Ir vērts pamēģināt, bet es nelolotu lielas cerības.
hah,man vidusskolas laikos, skolotāja,kura bija krietni vecāka,sagājās ar savu skolnieku kopā,un nekas,dzīvo laimīgi. Neviens skolotāju neatlaida,jo čalim jau bija 18 gadi. Tākā uz priekšu,dzīvojam vienreiz :-D