Mana gaume: pēc matu krāsas vispār nešķiroju. te svarīgi ir kā piestāv vai nepiestāv attiecīgā matu krāsa. piemēram: sarkans limuzīns neizskatīsies zolīdi, bet sarkana sporta mašīna būs ļoti laba. vai arī hokejistam rēdliham liela bārda būtu garām, bet frīdim bārda piestāv. bet atkal,tas ir mans skatījums. par figūru ir tā pat. man vairāk patīk,kad ir mazliet apaļīga, modeļu figūra vispār man tiešām šķiet nepatīkama. kad krūtis nav nemaz, no abām pusēm mugura un dibens, kaulu kambaris. bet citiem varbūt tieši tādas patīk. un vēl: šīs ir par simpātijām, seksuālām iekārēm, bet īstajai mīlestībai šie standarti nestrādā. tur kaut kāds klikšķis notiek. jo vērtējot visas savas meitenes, kuras patiesi ir iekritušas sirdī savā laikā, maz kura atbilst pēc izskata manam perfektajam standartam. tur laikam darbojas citi klikšķi. kaut kas nezināms. un vēl, nav ko skriet pēc pieņemtajiem standartiem, jo standarta modeles figūra ir reti kurai, bet mīlestība un ģimene un bērni ir ļoti daudzām. un laimīga mīlestība.