pumcik, es tak vienmer protu sudos iekulties, vai pati tadus sataisit :D:D
karoce, manam sefam ir 3 veikali, mani aizsutija stradat uz citu, nevis tur kur parasti.. un tur ir viens pretigs itaalis, kurs domaa, ka ir nezeligi neatvairams :D nu vot, sis man saka ta ka teikt, ka gribetu sexu ar mani, nu ne tiesji, bet caur jokiem, un vienreiz sis manu roku noglaudija, ble, tas bija pretigi, bet nu domaju, ka moska joks, un 1x jau nav nekas... bet tad sis par to sexu vairs neaizveeras... neteicu uzreiz galvrenajam bosam, jo tas diezgan aatri aizsvillstas.. pateicu menedzerim, nu tie tik panirdza, jo nu tas itaalis visu laiku joko... tad man bija 2 nedelas miers, jo aizgaju atpakal uz savu vietu..
un tad mani atkal aizsutija pie ta italja, un sis jau atkal saka savu veco dziesmu, ka davai, es palieku pie tevis pa nakti, davai, ejam tuset, davai, un visu laiku saka, ka vinam patik pisties, un visadas piezimes diezgan aizvainojosas izsaka visapar par sievietem.. un atkal jau aiztika mani, nu paglaudija roku, bet nu ta pretigi, fuuu.. nu vot, prieksnieks prasa, ka iet man, saku, ka tas vecis jau zajebala, visu laiku tik par sexu runaa, man jau zb... proieksnieks aizsvilaas piezvanija tam italim, kaut ko nezeligi nodirsa spanu valoda nu nesapratu visu... nu ko, nakamaja dienaa atnak ofisa vecene un prasa, vai es tiesam taisos iet uz menteni, rakstit iesniegumu, ja es neisju, tad boss iesjot.. un itaalim shoks, sis pat raudaja :D un sis man tik saka, ka tas jau bija joks un ta, bleg, pirms runaa un grabsties,m padomaa ar ko sasejies, es taks no ziemeljiem :D