varat ko ieteikt no pieredzes? man nav nekāda drastiskā diēta, tā ir ilgtermiņa diēta ar minimālu kaloriju daudzuma samazinājumu un veselīgu ēšanu,bet tāpat gribas kaut kā atbalstīt un nepazaudēt savas mazulītes :-)
Nu es domāju noteikti, jo tie nostiprina krūšu muskuļus. Es eju uz sporta klubu un izpildu vingrojumus gan ar hantelēm, gan uz attiecīgiem trenažieriem.
Viss jau atkarīgs no tā, cik lielas ir tavas mazulītes... Jo lielākas, jo mazāka iespēja saglabāt to tvirtumu arī pēc svara maiņas.
Ja tev ir A vai B, tad iespēja saglabāt izmēru jau ir labāka ;-)
Un tā kā krūtis ir veidotas no taukaudiem, tad visi tie krūšu muskuļu treniņi nepalīdzēs, jo kā jau minēju- jo lielākas krūtis jo vairāk taukaudi tur. Muskulis jau ir tikai zem krūts.
Vingrojumi, vingrojumi un vingrojumi! Neviens brīnumkrēms Tev neko nenostiprinās labāk. Varbūt ādu samitrinās, mirdzošāku padarīs, savilks utml., bet stingrumam ir jānāk "no iekšām"
Es jau te nesen vienā diskusijā pārpublicēju rakstiņu par krūtīm, ka, lai tās nepaliktu mazākas, uzturā ir jālieto olbaltumvielas (tā saka speciālisti) un vingrinājumi!