pati esmu skorpions un jā- tiešām ,daudzas tās īpašības,ko jūs nosaucat vīriešiem -skorpioniem -piemīt arī sievietēm.ne tikai man,bet arī manām paziņām - meitenēm skorpionēm..nepatīk piekāpties, parasti neatzīstu savu vainu,neprasu piedošanu utt.,pat ja vajadzētu un neesmu bijusi taisniiga,bet dusmas neturu sevī - esmu drama queen,kašķiģa,ātri aizkaitināma.agresīva,greizsirdīga un cik pazīstu puišus-skorpio,tad viņi ir tādi paši.mans patēvs arii ir skorpis, ļoti tipsiks un kas pats trakākais- enerģētiskais vampīrs. sadzīvot vnk neizturami. Vel paziņa,džeks it kā sākumā likās for6,jautrs, labsirdīgs,godiigs,utt.utt. vēlāk ,laika gaitā , dažu notikumu dē''l atklājās patiesā daba- intrigants, melo daudz,izlutinats, nepatīk,ka nedara kā viņš grib,spējīgs nodot,spējīgs uz ļaunu prieku un atriebību. peidzivoju to,kā šāds skorpoions nodeva manu otru pusīti, tipa bioja draugs,bet ,kad manējam gadijās nelaime,ta uzreiz aizmuka,turklāt vel visadi centas mus abus izšķirt ar intrigām un izplatot tenkas,lai es savu puisi pamestu un tad tā džeka mīļā māsiņa varetu saiet kopā ar manējo. cik gādīgs,vai ne? :-D (e)