Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Atteikts telefona remonts garantijas laikā.

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009

Sveikas.

Pirmo reizi tā sanācis un nedomāju padoties, rīkošos. Bet nezinu kā tieši labāk darīt.

Tātad 27.04.2011 tika iegādāts telefons Evelatus veikalā, par pilnu cenu un 24 mēnešu garantiju. Pirms mazliet vairāk kā divām nedēļām telefons pilnīgi ne no kā vairāk nebija ieslēdzams. Pirms tam nebija ne kāries nekā, saudzēts. Aiznesu uzreiz uz veikalu garantijas remontam.

Pagāja divas nedēļas un šodien saņēmu atteikumu-tehniskās ekspertīzes aktu par garantijas pārtraukšanu. Kā iemesls minēts "Nesaskaņota remonta izraisīts bojājums".

Pārdevējam jautāju, kā tas var būt, ja telefons pirmo reizi vispār remontā, viņš neko nezinot un par to visu atbildot firma MTTC. Ok, prasu-kamdēļ šajā aktā nav norādīta ne latviešu adrese, kur atrodas šī firma, patne telefons. Viņš nezinot atkal. Paņēmu visus papīrus un telefona atdošanas papīrā nosvītroju,ka saņemu bez pretenzijām. Uzrakstīju,ka pretenzijas ir un tikai tad parakstījos.

Tagad domāju-man ir jēga iet uz to kantori(atradu internetā adresi Latvijā) vai man jāvēršas, kur citur?

02.10.2011 18:57 |

Reitings 4504
Vienīgais,kas ienāca prātā, varbūt telefons man jau pārdots labots. Bet tad man nepierādīt, ka vaina nav man.
02.10.2011 19:02 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Griezies pie Patērētājiem ,aiznes uz neatkarīgo ekspertīzi. Uz to pašu kantori nav jēga iet.
02.10.2011 19:06 |

Reitings 4504
Paldies. Tā darīšu.
02.10.2011 19:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits