Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Uztraucos.

Reitings 246
Reģ: 02.08.2009

Pie ārsta eju ceturdien, bet tagad salasoties internetā esmu tuvu nervu sabrukumam. Vairāk nesaprotu vai man kaut kas sāp, jo sāp pa īstam, vai arī tāpēc, ka esmu sadomājusies.

Vispār sāp mugura (aptuveni jostas vieta) un tāda velkoša sajūta vēdera lejasdaļā un pēdējās mēnešreizes bija mazākas nekā parasti.

It kā vasarā muguru sastiepu. Nu vismaz tobrīd biju par to droša (atceros pat brīdi kurā liecos zemē un tad vairs augšā netiku), bet šobrīd jau domāju, ka nesastiepu, bet sāpe radās pati no sevis.

Un ar mēnešreizēm arī nesaprotu - vai mazākas, tāpēc, ka kaut kas vainas, vai arī tāpēc, ka stresoju.

Nu vispār ļoti nesakarīgi uzrakstīju. :D Bet tiešām liekot kopā visus savus simptomus esmu nepajokam satraukusies, jo googlē jau aizlasījos līdz vēzim un viskaut kādām briesmu lietām.

02.10.2011 17:53 |

Reitings 494
Reģ: 29.01.2009
Varbūt Tev varētu palīdzēt ārsts un vispārējā izmeklēšana. Ko saki par šo? ;-)
02.10.2011 17:57 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
vējš, viņa tak jau ies pie ārsta! :D
02.10.2011 18:06 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Es zinu, kā tu jūties - nesen arī radās veselības problēmas un tad nu salasījos internetā tādus brīnumus, ka pašai rokas trīcēja.. :-/ Neziņa, protams, arī rada uztraukumu, bet internetā atrodamā infromācija ir maldinoša un īsto diagnozi tev var uzstādīt tikai ārsts. Gaidi savu vizīti, NEKO vairs nemeklē internetā un mēģini novērst domas!
02.10.2011 18:08 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Tāpēc, lai kas arī man kaitētu, internetā pēc simptomiem neko nemeklēju, tikai pie ārsta! :)

Ja jau biji par to droša, tad, iespējams, ka tā arī notika! Tikai laiks līdz ārstam ļauj aizfantazēties nez cik tālu!

Gan jau būs labi un tiksi cauri sveikā ar kādu gēlu, ko mugurai pasmērēt! ;)

02.10.2011 18:10 |

Reitings 176
Reģ: 14.09.2011
Mhm, pareizi meitenes saka - jānomierinās, būs viss okej :) Tagad laiks tiešām jau nevisai silts palicis, kā nekā rudens. Un iespējams tiešām vasarā sastiepi un tagad aukstāks palicis un drēbes nemainījušas un būs sapūsts mazliet. Uztaisīs rentgenu, pateiks ka viss kārtībā un izrakstīs kādu pretiekaisuma krēmu ;)
03.10.2011 18:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)