Cau visām foršajām! (l)
Lieta sekojoša - esmu atradusi darbiņu.. un gribu sagatavoties nedaudz..jo tas ka bus tur jadara ikdienaa nekad nav bijis nekur pielietojams.
Tāpēc meklēju par šādā 2 tēmām jebkādus materiālus, pamācības vai jebko, kas noderētu man samācīties šīs lietas!
1. Excel - visu no pamatiem..bus jātaisa atskaites un visādas tabulas, grafiki, formulas utt!
2. Krievu valodā un angļu valodā - kādi tekstiņi, standartfrāzes, kā zolīdi ofisā jāatbild uz telefona zvaniem sarunājoties ar ārvalstu kompānijām...
Ikdienā tiešām ekseli neizmantoju neko tur nejedzu..un lai ir kads prieksstats tapec noderetu.. varbut kadai ir kadas pamacibas no kadiem kursiem, lekcijam vai internetaa zinama kada laba adrese jeb kas!!
Un ar valodam ar traki! Nerunaju brivi nevienaa valodaa... jo ikdienaa nelietoju.. tapec ja kadai ir kas vertigs kas varetu man noderet loti priecasos ja sutisiet kadus materialus uz [email protected]
Man ir 2 nedelas laika.. kautko apcamdit lai nav jaiet kaa pilnigai mulkei ka neko nezinu.. savai drosibas sajutai :)
Un zinu ka esat gudras un kadai kas ir varbut vertigs zinams, kas noderetu man!