Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

gudriniecēm!

 
Reitings 803
Reģ: 23.05.2011

Sveikas :-)

zini, zinu, ka ir receptes.lv utt., bet man šoreiz tas nederēs. ko jūs ieteiktu taisīt no maltās gaļas( tikai ne kartupeļus var malto gaļu, kotletes, makaronus ar malto gaļu, frikadeļu zupu)? Ir kabači, ķirbji, kartupeļi, burkāni? varbūt kko ar dārzeņiem? varu arī kko nopirkt, bet velos šoreiz ekonomiski izšmaukt cauri. varbūt kādu sacepumu? dikti gribētos, bet nevienu nemāku.

29.09.2011 14:36 |
 
10 gadi
Reitings 6263
Reģ: 01.04.2009
Es nesen gatavoju kabaču sacepumu ar malto gaļu - viss vienkārši: sākumā mazliet apcep gaļu ar sīpoliem un tad piemet kabačus (var arī vēl tomātus klāt).
Otrs ēdiens, ko arī bieži gatavoju - ar malto gaļu un rīsiem pildītas paprikas:)
Lai izdodas!;)
29.09.2011 14:43 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
http: //silva.prieksgatavot.lv/spageti-ar-malto-galu-un-burkaniem/
http: //njammiigie.blogspot.com/2010/12/nammigie-nacho.html
29.09.2011 14:49 |
 
Reitings 264
Reģ: 18.05.2009
Kāpostu tīteņi ar malto gaļu (l)
29.09.2011 14:52 |
 
Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009
cepeškrāsnī cepti pildītie kabači ar malto gaļu.
kāpostu tīteņi :)
29.09.2011 14:53 |
 
Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
un kā cep tos pildītos kabačus? :)
tikko izlasīju recepti par maltās gaļas sacepumu ar kartupeļiem. radās jautājums, ieliekot to kotlešu masu pie kartupeļiem, liekot krāsnī šī sacepsies nepaliks jēla? man vnk ir bijusi pieredze, ka gaļa paliek jēla, ja es viņu neapcepu uz pannas.
29.09.2011 15:02 |
 
Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009
Pārgriest kabačus gareniski uz pusēm, izņemt sēklas, pildīt malto gaļu tur iekšā- to sēklu vietā, likt cepeškrāsnī, kad jau gandrīz gatavs pārlikt pāri vel sieru :)
Es gan neatceros cik ilgi ir jācepj, jo man mamma parasti šitā taisa (l)
29.09.2011 15:11 |
 
Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
un tie kabači labi izcepās? :-) nekad neesmu tādus ēdusi, būs jāizmēģina (l)
29.09.2011 15:13 |
 
Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009
Jā, man ļoti garšo :) Viņa parasti cepj tos zaļos nevis dzeltenos;)
Gan jau receptēs var paskatīties, varbūt ir kkas līdzīgs, lai saprastu cik ilgi jācepj ;)
29.09.2011 15:18 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
To, ko Jollya saka, var arī šķēlēs kabaci griezt un pārlikt ar garšvielām sajauktu malto gaļu.
Jācep nav ilgi un to uz aci var redzēt, kad ir gatavs, ja neesi pārliecināta, tad izvelc pannu no krāsns un vienam kabacim malto gaļu pacilā un paskaties, vai ir gatava.. :)
29.09.2011 15:18 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Pildītas paprikas.
Citreiz taisu kopā ar rīsiem un sagrieztu papriku, it kā plovu, bet ne gluži. Bez tomātu mērces, bet ar diezgan daudz dažādām garšvielām
29.09.2011 16:17 |
 
Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
http://absolutsed.blogspot.com/2011/01/maltas-galas-pirags-ar-brokoliem.html
29.09.2011 16:21 |
 
Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Ja Tevi vēl interesē, tad man ir baigi labā recepte. Tātad Tev vajadzēs
2ķiploku daiviņas
400gsarkanās pupiņas
ķīnas kāposts
1paprika sarkanā
1marinēts gurķis
500gmalta gaļa
tātad gaļu un sasmalcinātus ķiplokus sacep uz pannas pārberot sāli un piparus, tad pievieno gabaliņos sagrieztu ķinas kāpostu, sautē ik pa laikam apmaisot, kamēr kāposts ir mīksts un caurspīdīgs, tad pievieno gabaliņos sagrieztu papriku, un marinēto gurķi smalki sagrieztu, tad vēl pasautē, kamēr visi dārzeņi mīksti, beigās pievieno sarkanās pupiņas. Sanāk četrām personām :-)
29.09.2011 19:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits