es pirms pieciem gadiem tur nostrādāju mēnesi skolēnu vasaras darba programmā un sapratu, ka turpmāk mācīšos īpaši cītīgi, lai nekad vairs nebūtu tādā vietā jāstrādā :D
alga maza, darbs pilnīgi bezjēdzīgs, garlaicīgs un neizturams, tās stundas velkas kā nezinu kas... klienti ir visādi, gan jauki un smaidīgi, gan arī tādi, kuriem liekas ok izgrūst savu neapmierinātību ar dzīvi uz tevi. manā (Tērbatas/Dzirnava stūra Drogu) kolektīvā bija galvenokārt 35-40 gadus vecas krievu sievietes, no kurām daļa bija normālas, bet otra daļa lecīgas, agresīvas, nezin par ko iedomīgas. man pēc tā nostrādātā mēneša no algas neko neatvilka, jo tajā laikā nebija inventarizācijas, bet, pēc pārdevēju uzvedības spriežot, atvelk laikam diezgan daudz no algas, jo lika stāvēt un aizdomīgi pētīt cilvēkus gan pie kosmētikas, gan šampūnu par latu gabalā plauktiem
katrā ziņā es biju ļoti priecīga, kad tas mēnesis beidzot pagāja. nevaru 8h dienā grozīties pa dažiem kvadrātmetriem un nepārtraukti kārtot salvešu pakas vai blenzt uz random cilvēkiem tā, it kā viņi jau būtu pusveikalu paspējuši iznest. neuzskatu arī, ka ir godīgi atvilkt no pārdevēju algām, jo priekš kam tad viņiem ir apsargs?
bet te laikam arī jāpiebilst, ka vairākkārt esmu pārliecinājusies, ka tas vienkārši ir darbs apkalpojošajā sfērā, kas ir mans ļaunākais murgs