Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

kāpostu tīteņi

 
Reitings 133
Reģ: 29.01.2009

nopirku veikalā pusfabrikātus kāpostu tīteņus, un tik tagad sāku domāt, kā tādi jāpagatavo vispār? nekad mūžā tādus nebiju taisījusi.

viņi vnk jācep, jāsautē? jātaisa kkāda mērcīte, kurā viņiem sautēties? help ;-)

28.09.2011 00:28 |
 
Reitings 133
Reģ: 29.01.2009
^
28.09.2011 00:28 |
 
Reitings 217
Reģ: 28.04.2009
Vai tad uz iepakojuma nav insrtukcijas? :-)
28.09.2011 00:54 |
 
Reitings 133
Reģ: 29.01.2009
es pirku sveramos, kurus ieliek maisiņā
28.09.2011 00:55 |
 
Reitings 217
Reģ: 28.04.2009
Tie ir saldeeti?
28.09.2011 00:59 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Agrāk mamma pie plīts nelaida un nerādīja kā TO dara?
Elementāri, apcep sīpolus, burkānus ar garšvielām un tomātu pastu. Otrā trauciņā atšķaidi miltus ar ūdeni, tad sajauc visu kopā. Sautējamā traukā, var vnk. katlā saliec tīteņus aplej ar šo jēlo mērci un liec cepeškrāsnī, viss.
28.09.2011 01:01 |
 
Reitings 217
Reģ: 28.04.2009
Sheit beigas ar visiem foto viss izskaidrots. :-D
www.fotoreceptes.lv/titeni.html
28.09.2011 01:04 |
 
Reitings 37
Reģ: 21.09.2011
Ieskatoties google- sakumā jāapcep un ,tad jāsautē.Pannā viņi atsals un sautēsies. :-)
28.09.2011 01:07 |
 
Reitings 744
Reģ: 29.01.2009
Backy-mani, piemēram,mamma nelaida, jo viņa bija pietiekami nogurusi no darba, negribēja, lai es kaut ko vēl vakariņās sabojāju,ja nesanāks. Ja vajadzēšot, pati iemācīšos, tā nu tagad mācos pati,un ar katru dienu mācos ko jaunu, Tā kā nav viss tik elementāri,un googlē meklējot padomus, tie ir ļoti dažādi, ka apjūc, nezinot kā labāk. Piemēram es tādās reizēs uz "čuju" taisu, un parasti sanāk varen labi. :-)
28.09.2011 01:12 |
 
Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nu ir gan valodiņa :D bet vismaz visu saprast var.
Es taisu viltotos kāpostu tīteņus, manuprāt, daudz vieglāk un ātrāk... :-)
28.09.2011 01:13 |
 
Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Es taisu tā- > malto gaļu sajauc ar rīsiem, kāpostu ieliek katlā un tā kā vāra, lai lapas var smuki noņemt, gar kacenu iepriekš iegriežot, lai var noņemt tās lapas. Sataisām tītenīšus un liekam uz pannas apcept. Tad sautējamā katlā (vai parastā) ieliekam burkānus, ķiplokus, citas garšvielas (es sīpolus nelieku, jo negaršo), iepriekš tos apcepot. Tad saliekam tītenīšus, uzlejam ūdeni, es tālāk pielieku arī krējumu un Pūres adžiku. Sutinās līdz mīksti. Sanāk pikanti un ļoti garšīgi (l)
28.09.2011 01:14 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Shoko fan, nu ko lai saka, paldies mammai par lāča pakalpojumu! 8-)
28.09.2011 01:15 |
 
Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
shoko_fan
Man bija līdzīgi, kad sāku dzīvot kopā ar puisi, tad kopā gatavojām un es no viņa mācījos, viņam pavāra izglītība, un bija ēdieni, kuros es viņu situ pušu 8-) Tā kā...neko nenožēloju, ka ātrāk neko nedarīju, visam savs laiks, mans laiks ēst gatavošanā sākās no 19 gadiem un tagad 2 gadus pati sev taisu garšīgas ņammas (l)
28.09.2011 01:21 |
 
Reitings 744
Reģ: 29.01.2009
kāpēc uzreiz tā? man nemaz nebija vēlmes to darīt, bet tagad,kad vajag,tad arī daru un pati mācos, un patīk. ja mamma būtu spiedusi mācīties,tad nepatiktu vēl vairāk.
28.09.2011 01:28 |
 
Reitings 217
Reģ: 28.04.2009
Mademoiselle!, ir, ir tur tie komentari taaadi. :-D Bet nu vismaz ik pa solim, lai saprast var.
Un man ari vairak berniba gribejas ara paskriet, neka pie plits stavet. Bet, nu nekas jau nav ar to pazaudets. Mate Google visu iemacis! :-D
28.09.2011 01:36 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Shoko fan, iespējams, es sev ēst taisu kopš pirmās klases, toreiz es gan liku marinētās sēnes uz sviestmaizes :-)
28.09.2011 01:37 |
 
Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nav jau nozīmes ,cik gados esi iemācījies gatavot, no tā jau kvalitāte nemainās, vai nu ir ņuhs vai nav.... :-)
28.09.2011 01:41 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Mademoiselle, protams, mani vnk fascinē tik gaisīgas būtnes, kam grūtības sagādā pusfabrikāts! :-D
28.09.2011 01:44 |
 
Reitings 72
Reģ: 18.07.2011
Es vienreiz nopirku tos maggi idea garšvielu- kāpostu tīteņi, tīri garšīgi sanāca :)
28.09.2011 01:45 |
 
Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Becky
nu jā, jo pusfabrikātus cep..baigā māksla nav vajadzīga, tomātu mērcē pasautē, jo cik sapratu ka ir nopirkti gatavi...? :D
28.09.2011 01:49 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits