Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pieteikuma vēstule

Reitings 11
Reģ: 22.09.2009

Gan jau par to ir daudz jau runāts, bet varbūt tomēr kāda spēs dot padomu. Ir tā, ka iepriekšējā darba pieredze saistas ar tirdzniecību, apkalpojošo sfēru. Šobrīd ar visu to krīzi esmu nolemusi pamēģināt kautko citu, darbu ražošanā. Ar tām pieteikuma vēstulem nav liela pieredze, un cik lasiju, tad tur jāraksta kāpēc tieši tevi būtu jāņem darbā, pieredze kas tur varētu noderēt, savas prasmes. Tad nu diezvai viņiem intreses manas prasmes cik labas iemaņas es esmu guvusi ka pārdevēja. Netieku gudra ko tur varētu ierakstīt. Centība, precizitāte... bet vai ar to pietiek?

27.09.2011 13:33 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Veelme apguut kaut ko jaunu... Uzraksti, ka tevi vienmeer ir intereseejusi un aizraavusi razosanas sfeera... nu kaut tko taadu... :)
27.09.2011 13:47 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
pastāsti, ka vēlies mainīt jomu kurā strādā, jo šī tev liekas - bla bla bla. Un tev piemīt bla bla bla īpašības.

Tikai neraksti, ka gribi PAMĒĢINĀT ko jaunu, raksti, ka tevi tas nenormāli interesē un tā.
27.09.2011 13:57 |

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
Susurmane, vai Tu gadījumā nedomā motivācijas vēstuli?
27.09.2011 16:19 |

Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
minkupinka, motivācijas vēstule un pieteikums jau ir viens un tas pats. :)
27.09.2011 16:24 |

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
Korekti tomēr to saukt par motivācijas vēstuli, tāpēc palaboju vienkārši, es varu iemest te nedaudz savējo motivācijas vēstuli,ko savam draugam rakstīju, varat smelties, kādu info,ja , protams ,interesē:

Atsaucoties uz SIA „DSV” pieejamo informāciju, vēlos izvirzīt savu kandidatūru uz noliktavas darbinieka vakanci. Mana līdzšinējā darba pieredze bija SIA „Rūja un Dēli”, tā bija saistīta ar celtniecību.
Man piemīt labas organizatoriskās spējas, augsta stresa noturība, manos darba uzdevumos ietilpa visa veida celtniecības darbi: iekšdarbi, kā arī ārdarbi.. Man ir labas komunikatīvās prasmes, spēju patstāvīgi organizēt savu darbu, precīzi izpildīt tiešās vadības rīkojumus un darba uzdevumus.
Es gribētu kļūt par SIA „DSV” komandas dalībnieku, jo darbs šāda mēroga uzņēmumā man šķiet ar lielām personīgās un profesionālās izaugsmes iespējām, dinamisku darba ritmu, kā arī manu tiešo prasmju un zināšanu pielietošanas iespējām.
Augsti novērtēšu Jūsu uzaicinājumu uz darba interviju, lai sīkāk pārrunātu manas iespējas kļūt par SIA „DSV” darbinieku.

Nu tā kaut kā :)
29.09.2011 16:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits