Kas ir tas, kas tevi satrauc?

Reitings 576
Reģ: 29.01.2009

Cau!

RSU studiju ietvaros jāveido darbiņš. Tāpēc vēlos noskaidrot kas Jūs dāmas satrauc? Kādas sabiedrības problēmas varbūt vairāk globālas, personiskas, kas varētu būt līdzīgas arī citiem?

Paldies jau Tagad. :)

26.09.2011 00:51 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Mammas veselība, labi, ka tagad ir viss kārtībā, bet saprotu, ka viņa nav vairs jauna un reizēm veselība sašķobās, lai arī kādas mums attiecības nebūtu, viņa ir vienīga, kas man palikusi, brāļi, māsas, īstā mamma man ir sveši, lai cik skarbi tas nebūtu.
Mani satrauc skola, (parādu nav nekādu, viss it kā kārtībā), bet izglītības iegūšana man ir ļoti svarīga, tāpēc tā man pašlaik ir pirmajā vietā...
Savs attiecību statuss, gribas mīlēt un juties mīlētai, lai viss būtu mierīgi, skaisti un pūkaini (neliels pārspīlējums)
No globālajām lietām, bail, no karadarbības, lai gan karadarbība notiek 24/7, bet tieši mūsu mazajās valstiņās...tiešām man no tā ir bail, kad redzu kādu lidmašīnu,kas zemu lido, tad mani pārņem nepatīkamas sajūtas :%27-(
27.09.2011 00:46 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mans virs smejas,ka naudu man nevarot dot ,jo uzreiz visu atdosu kadam savam radiniekam, draugam ,vai pilnigi svesam cilvekam! |-)
Man atkal tas sagada loti lielu prieku!Tapec priecajos par katru iespeju vairak sapelnit-izklausas varbut loti divaini ,bet ta ir! :-)
Man patika Pirmdienas piemers-vispar ta ari ir taisniba-mes nemakam priecaties par mazam lietam-to nesen man teica ,man loti mils cilveks,kuram labi iet tiesi Latvija! :-)
27.09.2011 00:56 |

Reitings 947
Reģ: 17.12.2009
man satrauc tas, ka esmu ieslīkusi darbos, - skola&darbs.
ir nedaudz vairāk naudinjas, bet nomāc doma, ka nauda nesagādā prieku, jo nav laika satikt ģimeni tik bieži kā gribētos.
un vēl satrauc - rutīna, tā sauktā pieaugušo dzīve (s)
un vēl vientulības sajūta :D
27.09.2011 14:29 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Mani visvarāk satrauc manu tuvinieku problēmas un savas, bet, tā kā ar maniem mīājiem viss ir ok, tad man satrauc savas likstas!satrauc tas, ka gadi iet uz priekšu, bet man nekas nemainās- ne man īsti nauda ir, lai normāli dzīvotu, nekā!Satrauc, ka vēljoprojām esmu atkarīga no citu maciņa!satrauc, ka lielākā daļa draudzeņu ir saprecinājušās un sabērojušās, bet es vēl kā tāds tīnis pa klubiem skraidu!Un pats trakākais, ka man pat īsti negribās to ģimeni vēl!
27.09.2011 14:47 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Šobrīd satrauc tas, ka ir aizdomas, ka puisim ir jauna draudzene.
27.09.2011 15:04 |

Reitings 243
Reģ: 19.05.2010
mja ista vieta tadam jautajumam. :D pie sarunam pa sexu. :D
05.10.2011 23:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits