maz tādu, kas patīk

Reitings 20
Reģ: 30.07.2011

nu re. lieta tāda, ka man no 1039503968 vīriešiem labi ja kāds 1 tā ļoti ļoti iepatiksies, ieinteresēs un es būšu gatava darīt visu ko, lai viss ar viņu sanāktu. pēdējā pusgada laikā esmu satikusi daudz jaunu vīriešu, bet nu pilnīgi neviens no viņiem nesaista uz ko vairāk. joprojām daži raksta, aicina kur iet un bla bla, bet mani tas narausta, jo redzu viņos tikai parastus draugus. man besī. gribu iemīlēties un būt stulbiņai un jukt prātā no emocijām un lidot un aaaaaa, bet kur viņš ir, maita tāds :D

p.s. līdz šim man bijušas tikai 1 attiecības ar abpusēju mīlestību.tuvojos 30. yess.:(

26.09.2011 00:25 |

Reitings 286
Reģ: 29.06.2011
Jā, es arī ātri mēdzu pieķerties.. Gadījumā tur mums nav tā vaina, ka tieši tādēļ arī sazīmējam vīrietī visas tās sliktās īpašības, un uzreiz kājas pār pleciem un bēgam prom?
Tev nav bijusi, kāda negatīva pieredze, kad esi tikusi sāpināta? Man, piemēram, tā ir bijis un domāju tas tagad ir tas iemesls, kādēļ neļauju nevienam sev pietuvoties, dievs nedod, ja vēl ieķertos viņā! :-D
26.09.2011 03:01 |

Reitings 169
Reģ: 24.06.2011
Man bija ļoti jauka situācija, mani piekrāpa un vēl maitas gabals saiet ar manu itka labāko draudzeni kopā, šamējie abi laimīgi dzīvojas tagad :-D :-D
Ne nu veiksmi viņiem :-D

Bet zini, man piemēram tagad ir tā, ka es esmu šaušalīg izvelīga :-D

Un nemaz neesmu satikusi tagad tādu ar ko gribētu, ja aistkaita to kuram galvā tikai seks :-D :-D
Kaut kāda jau mums tā problēma ir , bet es īsti ar nezinu kāda, itka jau saka izskats nav galvenais, bet ja es uz viņu nevaru pat paskatīties, nu tad nebus nekas, attālums nešķirot, nu ja 1000 km es domāju ka šķir, skaties kā gribi es palieku viena :-D
26.09.2011 03:07 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Man atkal bija tā, ka patika daudzi, bet līdz galam negribēju nevienu. Daudziem atteicu, kad piedāvāja attiecības. Nāca manējais un bladāc! esmu saķērusies līdz ausīm (l)

Viņi tiešām nāk tad, kad vismazāk gaida ;-)
26.09.2011 03:15 |

Reitings 169
Pelnrušķīt- vot man ar to teica, ka nāks tad kad viss mazak gaidīs , bet es tam kaut kā negribēju ticēt, bet laikam būs jāsāk ticēt :-D
26.09.2011 03:20 |

Reitings 286
Neesmu eksperte, bet man tiešām šķiet, ka tas ir saistīts ar pagātni un nākotnē paliec piesardzīgāks un tas izvēlīgums nāk klāt tāpēc, ka tu noteikti pamani daudzos arī tā pagātnes "idiota" īpašības, un, tā kā viņš tevi šādi piekrāpa, tad tagad tevi viņā tracina it viss, un pavisam noteikti, ja jauniepazītajā ir kāda no šīm īpašībām, tad jau tas tevi momentāli atgrūž. Nu tāda man tā teorija, cik pēc pieredzes saku. Bet jā, par izskatu man tas pats! Kad manu uzmanību mēģina piesaistīt, kāds kas pēc izskata nesaista, tajā brīdī iedomājos, ka es taču esmu tā vērta, lai dabūtu kādu no augstākiem plauktiem (nē, nē te runa neiet par nekādu mantkārību, bet izskata ziņā! :-D ), kaut gan pati apzinos, ka neesmu supermodele, tomēr, jā, pēdējā laikā parādās sava veida "augstā latiņa uzstādīšana", kad gribi, kaut ko tik Wow!, ka, iespējams, sapņo par tālu, jo neviens jau nav ideāls! Un, paskatoties uz tiem pārīšiem, prieks par viņiem, bet reizē, reizē vēlos just to pašu, kā jau šīs diskusija autore sacīja:"gribu iemīlēties un būt stulbiņai un jukt prātā no emocijām un lidot un aaaaaa" :-D :-P
26.09.2011 03:21 |

Reitings 169
Jā autorei tiešām piekrītu (l)
Skatos kā meitenes te lidinās pa mākoniem un tad ar suru nopūtu pasmejos , diez kad man tā būs. :-D

Nu jā , jātiek pāri pagātnei , lai sāktu ko jaunu :-)
Bet es tam esmu tikusi pāri, laikam jāieslīgst darbā :-D :-D :-D :-D
Un jācer ka kaut kad satikšu , ko jēdzīgu vīrieti, nevis lupatu :-D :-D :-D
26.09.2011 03:25 |

Reitings 286
Es tieši šobrīd to daru, kā cenšos ieslīgt darbos, un mēģinu neņemt galvā arī pārīšus :-D Labāk tiešām ieslīgstam darbos, lai pienāktu mirklis, kad tu to vismazāk gaidi! :-D :-D
26.09.2011 03:28 |

Reitings 169
Pec pāris gadiem pajautāšu Tev kā iet :-D :-D :-D
Nešaubos es būšu darbaholiķe ar daudz kaķiem mājās :-D :-D :-D
Nu ceresim uz to labāko :-D
26.09.2011 03:31 |

Reitings 1531
Kriha ja man pašai tā nebūtu bijis, es ar neticētu ;-)
Ar savu ex iepazinos klubā tajā reizē, kad vienīgo reiz gāju ar domu- šovakar bez puišiem :-D
A tagadējais vispār kuriozs- viņš mani aicināja tikties vairākas reizes, es atteicu. Un pēdējais aicinājums, kuram es padevos, bija brīdī, kad viņš uzzināja, ka man dzimene un pateica, ka grib man uzdāvināt burvīgu dienu :-P Es gāju uz randiņu ar domu- vismaz labi pavadīšu laiku ar sen nesatiktu puisi (mēs esam pazīstami jau ļoti ilgus gadus- 8 vai pat 9). Un tur nemaz nebija tālejoši plāni, galvenokārt, jo mūs šķir pamatīgs attālums, bet gadījās bišku savādāk (l)
26.09.2011 03:49 |

Reitings 169
Labi es Tev ticēšu :-)
Man mamma ar klārē šito pie ausim, bet nu jā, es jau nekad neticu :-D
Sākšu ticēt. :-D

vai cik jauki, vot tas ir īsts puisis , es Tev uzdāvināsu dienu.

Tagad saprotu ka kļūdu neesmu pieļāvusi izbeidzot sakaru, diez ko man pateiktu es tev uzdāvināsu nebijušu seksu viss ticamāk :-D :-D :-D

Labs nāk ar gaidīsanu tas saucas :-)
26.09.2011 03:52 |

Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
pelnrukšķīte, hhaa :D mans tagadējais ir tieši tavs kluba variants :D toreiz ar māsu gājām un nolēmām, vsjo, šovakar vienkārši izklaidēsimies mēs, meitenes. MHM. šeku reku pēc tam 5cos no rīta dr.lv jau jāčatojas un pa precēšanu utt :D smieklīgi.:))
26.09.2011 04:07 |

Reitings 1531
Kriha, vēl jau ir tāds fakts, ka tajā dienā, kad viņš mani uzaicināja tikties pēdējo reiz, biju pārtraukusi vienu sakaru, kurš bija hmm tīri fizisks :-D

Brii OMG! Tiešām par precēšanos?! :-O Mana ex, pirmā uzrakstītā vēstule draugos bija šāda - Kļūsi par manu sievu? :-D :-D :-D
26.09.2011 04:31 |

Reitings 190
Reģ: 12.04.2011
pelnrukšķīte :D nu tas nebija pirmais. bet nu mēs tur sākām pļāpāt un tad 3 teikumu vēstules pārvērtās par memuāriem, par māju, ko un kādu es gribētu, no viņa sacītā sapratu,ka šis ar zelta rokām, visu māk un prot, tad es prasīju - precēsi mani? šis - jā! :D un uzreiz otra vēstule - gribi māju?:D
bet tieši tā ar ir, kad negaida un pēkšņi viss notiek :)
26.09.2011 04:37 |

Reitings 2
varu piebilst, ka taa ir :) vismazaak gaidiisi un vins paraadiisies. Man bija liidziigi, ka neviens nepatika, centos ar praatu saprast, ka vienu IR jaaizveelas un kad ari izveleejos, peec 3 meeneshiem aizmuku..pat virsuu nevareeju paskatities, riebums radaas :(
Un taa, kaarteejo reizi centos ko biidiit ar vienu puisi, skita pat ka vins patiik un tai pashaa laikaa, satiku nejaushi vienu citu un peeksni viss mainiijaas. Zinu, ka daudz liidzeeja tas, ka vins bija gruuti iekarojams atskiriibaa no citiem un neskreeja man pakalj. Pirmo gadu bij taa sajuuta, ka, ja nu vinam apniiku utt. - vins daudzaas jomaas bija talantiigs, skita, ka vinu garlaikoshu. Bet tagad jau ir 2.5 gadi kopaa un vel man vins nav apnicis un es vinam arii nee, taa pirmaa iemiileeshanaas sajuuta...un tie daudzie citi, kuri bij tuvumaa, neviena vairs nav. Saakumaa jociiga sajuuta, ka vairs nav aplidotaaju apkaart, bet tad saproti, ka shis ir mans IIstais un nevienu vairak nevajag. (l)
26.09.2011 15:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)