cita sieviete

Reitings 282
Reģ: 25.02.2011

ko jūs domājat par mīļākās lomu? vai jums tas liekas zemiski, kaut kas tāds par ko vajadzētu degt elles ugunīs? vai esat pašas bijušas šajā lomā vai gluži otrādi sievas, kas tiek krāpta lomā, vai pašas esat krāpušas? nu karoč pastāstat savu pieredzi par šo tēmu..

es esmu bijusi mīļākās lomā, un ja godīgi man tas nelikās nekas briesmīgs, jo mums bija noteiktumi, kurus nepārkāpām..vienīgi, kad viņa sievu ieraudziju palika šķebīgi pret sevi, jo viņa bija skaista un tiešām jauks un patīkams cilvēks, tikai tad, kad sapratu, ka viņa sieva ir reāla būtne, tad jutos slikti par savu rīcību..

nu padalaties (l)

25.09.2011 17:55 |

Reitings 282
taisnība, bet es viņam nemaz neļautu šķirties. ja arī viņš šķirtos, viņš mani nekad vairs neredzētu un viņš to zina. bet tev ir taisnība, ja gribi citu, nekakā sirdī tam, kas tev uzticās.
26.09.2011 00:20 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Piekrītu kattei un piekrītu zombie tikai par to, ka sabiedrībai vairs nav morāles un tikumības (neattiecinu to uz autori).
Manā uztverē mīļākās loma.. nu, kurai gribās, tā ir miļākā, ko padarīt? Nenosodu to un nejaucos citu dzīvē, ar laiku jau viss pats par sevi nosēžas vajadzīgajās vietās un cilvēkam pašam saprašana par to, kas ir slikts/pareizs un pretējs atnāk. Neuzskatu, ka tas ir zemiski un ka dēļ tā vajadzētu degt elles ugunīs. Neesmu bijusi ne mīļākās lomā, ne sievas, kura ir krāpta lomā. Pati neesmu krāpusi un nespēju/nespētu krāpt.
Ja Tu pati saproti, ka tas nav īsti labi un apzinies, ka piesārņo savu karmu, dabūsi pretī kādu dienu, tad jau viss kārtībā. Ja rokas netrīc un negribas sevi sist par to, nekas nosodošs un zemisks tas nav. Kā citās diskusijās rakstīts - ne visas sievietes to vīru rauj aiz daiktiņa, lai iet čučēt ar citām. Pārsvarā vīriešiem pašiem ir neskaidrība par sevi un savām attiecībām, tādēļ ievieš mīļākās gan izklaidei, gan, iespējams, dubultai dzīvei. Varbūt kādam mīļākā pa rokai palīdz koncentrēties uz kādām nopietnākām lietām un savākt sevi, lai spētu darboties labāk, to jau mēs nezinam un neviens neies gluži atklāties, kādēļ viņam vajag vēl kādu.
Atklāti sakot, smiekli nāk par visām šīm nosodītājām. Es arī esmu vecmodīga, ticu īstai mīlestībai un to esmu atradusi, esmu pārliecināta, ka nekad nekrāpšu un mani nekrāps un ja būtu jāiet karā (tfu, tfu, tfu) rakstītu vēstules un gaidītu mājās. Bet tajā pat laikā saprotu, kas notiek apkārt un krāpšana mūsdienās ir normāla lieta. Morāle mūsdienās ir pazudusi un pārgulēt ar puiku 12 gados ir ikdiena. Tā pat kā smēķēšana un dzeršana 8 gados. Viss mainās, (diemžēl?) un ir muļķīgi tādās situācijās, kādā ir autore, novēlēt tām sievietēm degt elles ugunīs.
26.09.2011 00:30 |

Reitings 282
Dope man liels prieks, ka esi atradusi īstu mīlestību, man arī gribētos :)
es vīrieti aiz daiktiņa nevilktu, pats viņš nāca un pavedināja mani, bet tai pašā laikā viņš man deva brīvu izvēli darīt to vai nē, ne reizi viņš man nav spiedis neko darīt. tātad abi esam vienlīdz vainīgi, viņš sāka-es piekritu.
sist sevi negribās :D bet nu patīkama sajūta nav, pēc pirmās reizes ar viņu bija tādas dusmas uz sevi iekšā, ka likās varētu kādu piekaut, bet ar laiku pazuda tā sajūta.
vot to man dikti gribētos zināt, kam es viņam esmu vajadzīga, bet nesaka man maita tāds! :D
es nedomāju, ka tā ir normāla lieta, tas ka daudzi to dara nenozīmē, ka tas ir normāli. jā, es drošvien izklausos pēc nenormālās, jo daru vienu un runājo ko citu, bet es tā tiešām domāju, laikam esmu pati galīgi apjukusi tajā, ko gribu un ko varu, un kas ir pareizi utt. tam nevajadzētu būt normāli, jo tas nav pareizi.
26.09.2011 00:40 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Eh, zupinj, kas vispār ir normāli mūsdienās? :-D kādreiz arī neviens bērnus neveda pavadiņā un sievietes nedupsēja vīriešus. Kā es ilgojos pēc tādiem laikiem, kad īstā mīlestība sita pušu visas lietas un vīrieši sievietēm rakstījas skaistas mīlestības vēstules (neesmu tādos dzīvojusi, tikai fantazēju)...
Nu, ja jau neesi attiecībās un Tev piedāvājā, no vienas puses jā, kādēļ gan atteikties? Izskatās šajā situācijā, ka vīrietis tikai ar kaut ko riskē, ne Tu. Viņam jāuztraucas, ja sieva uzzinās, ne Tev. Cilvēki jau vienmēr izdara ko tādu, kas šķiet ļoti kārdinošs un tiecas pēc aizliegtas baudas, pat ja saprot, ka tā nevajag, un pēc tam sev pārmet. Un pēc laika izdara to pašu, jo ak, bauda tak ir tik garda, vai ne tā? Jāaudzina raksturs. Bet kamēr dzīvojam, kādēļ neizmantot iespējas, kas mums tiek pasniegtas uz paplātes. Vismaz vecumdienās nesēdēsi neziņā, kā tas ir, būt "sliktajai meitenei" un čučēt ar precētu vīrieti, būs ko stāstīs mazbērniem un gudri audzināt bērnus, ja vēlēsies. Man jau šķiet, ka vīrieši nemaz nav tik prasti un uz pliku roku ņemami, kā daudzi saka. Viņi ir tik pat sarežģīti kā mēs, daiļās sievietes. Ej un izzini viņu prātu :-D
Neviens nepateiks Tev, kas jādara un kas nē, kas IR pareizi un kas nav. Ja uzskati, ka izpriecāties ar šo vīrieti nav pareizi, tad varbūt būtu labāk audzināt savu raksturu un atteikties no šī piedzīvojuma, sākt tīrīt karmu? Tas tā, padomāt, bet jālemj jau Tev :-)
P.S. nebeidz sapņot un domāt, ka atradīsi un iemīlēsies savā sapņu princī. (l)
26.09.2011 02:53 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Dzīvē viss nāk atpakaļ. Man būtu tavā vietā bail, ka tad, kad satiksi savu īsto, viņam būs tāda pati kā tu. Godīgi sakot- to arī tev novēlu :-D
Varu likt roku uz sirds, ka nepazīstu nevienu mīļāko, kam būtu viss forši izvērties. Tradicionālais scenārijs- vecim uzrodas cita mīļākā vai mīļākā uzzin, ka viņam tādas, kā viņa ir vairākas. Vai arī izdodas nocelt, vecis apprec mīļāko, pietaisa bērnu/-us un aiziet pie nākamās, jo izrādās, ka arī mīļāko apprecot, viņam bijusi vēl cita mīļākā. Tās nav teorētiskās versijas- dzīvē ir reāli piemēri katram no variantiem.
26.09.2011 11:57 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Un jebkurā gadījumā uzskatu, ka būt piekrāptajai ir labāk nekā mīļākajai, jo piekrāptajai tiek viss- nauda, statuss, cilvēks ar ko iziet sabiedrībā, utml. Un kas mīļākajai? Kaut kādas pabiras (labākajā gadījumā, kādi ziedi, smaržas, veļa, utml nieki) un izdr*zts caurums :-D
26.09.2011 12:01 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Ar precētiem gan neesmu pinusies, bet ar aizņemtiem gan. Ne vienu reizi vien. Vairāk gan tādēļ, ka neesmu zinājusi, ka viņš aizņemts, speciāli neesmu meklējusi kontaktu tieši ar aizņemtu. Vīrieši tomēr ir baigie nelieši un šādas lietas ļoti prasmīgi slēpj.

Ar precētiem pīties gan man šķiet zemiski. Negribētu būt tās sievas vietā, tādēļ arī ar precētiem ni un ni.
Man liekas pretīgi tie precētie vīrieši, kuri laiž pa kreisi.
26.09.2011 12:10 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Man ir bijis tāpat kā koshlenei!Un kronis visam, ka pēc tam zvana draudzene un brauc virsū!Diez kā es varēju zināt par viņas eksistenci???laikam tieši tapēc man ir dusmas uz šitām "pirmajām" sievietēm un nosodītājām! ;-)
Puiši jau ir tie,kas tos sūdus savāra, bet nez kādēļ vienmēr ir vainīga tā, ar kuru krāpj?! (e)
26.09.2011 12:31 |

Reitings 27
Reģ: 29.01.2009
zupinja01, tu izklausies pēc jauna, apjukuša skuķa!
Esot par mīļāko tu palaid garām tik daudz.. no savas dzīves un lieki bojā savu pašapziņu! Kādu dien tu satiksi kādu, kas liks tev elpot ar citu jaudu un skumji būs, ja kāda svilpaste kā TU mēģinās tavu lovi ''pa kluso'' mīlēt.. BET TU TO BUSI PELNJUSI :-D esmu pret krāpšanu ;-)
26.09.2011 12:39 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
ai, nu tak izbeidziet vienreiz to sliktā vēlēšanu cītām? Nu kas ar jums ir? labāk novēliet to večiem, kas nespēj savus krānus biksēs noturēt!!!!!!
26.09.2011 12:43 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Viss tiešām reiz nāk atpakaļ. Arī sliktais, kas vēlēts citam, jo, ticiet vai nē, neviena no šī foruma nav tiesīga lemt taisno tiesu un būt par lielo soģi. Tādēļ drusku žēl meiteņu, kuras te neapdomīgi svaidās ar vārdiem. (t)
26.09.2011 13:12 |

Reitings 3022
Dzīve ne vienmēr iet pēc mūsu izdomāta plāna, tāpēc neviena no jums nevar zināt, kas dzīvē var gadīties. kamēr pašai nesanāca visādi, tikmēr es arī nsoodīju. Tagad vnk saku - visādi var gadīties, izvērtē pati, vai tas ir labi/slikti un vai tev to vajag.
ka nesanāk iemīlēties tajā vecī.
26.09.2011 13:22 |

Reitings 3022
pride and prejudice,

kad biju tā, ar kuru krāpa, nevienu mirkli nevēlēju ļaunu tai meitenei. Vnk dzīve ir dzīve un prāts reizēm tiek atbīdīts malā.
26.09.2011 13:25 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Apšu beka, mans komentārs bija tēmēts uz tām komentētājām, kuras diskusijas autorei visu laiku vēl visādas draņķības, tb, sadegt elles ugunīs, lai viņai ir tāpat u.tml.. ;)
26.09.2011 14:03 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
zhel, ka dazhas komentetajas nemak lasit un lasa to, ko pashas grib redzet.. ;)
26.09.2011 14:08 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Es laikam sevi pārāk cienu, lai bojātu savu karmu un tērētu sevi un savu laiku ar vīrieti-lupatu. Esmu pelnījusi labāku, man nevajag maukuru, kam nekas nav svēts. Līdz ar to, par mīļākajām es domāju to, ka viņas ir diezgan nožēlojamas sievietes, ja jau samierinās ar krikumiem, kas viņām "atlec". Žēl, ka sievietes sevi vērtē tik zemu. Un tās mīļākās, kuras redz tiekot apbērtas ar dāvanām un lutinātas ar restorāniem - nu bet protams, par seksu samaksā. Arī tām, kas uz Čaka ielas, iedod naudu par pakalpojumu.
26.09.2011 14:17 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es domāju, ka šajā jautājumā var diskutēt un diskutēt, bet situācijas ir dažādas, varbūt mīļākās loma pāra attiecībās izrādās, kā glābiņš, kas noved pie pozitīva rezultātā, varbūt arī savādāk. Katrā gadījumā mētāties ar negatīviem novēlējumiem, nu absurds, ka tik pašām nenāk atpakaļ tas ko novēl citiem, vienvārdsakot vairumu šādu komentētāju uzskatu par degradējošām vecenēm, nevis tāpēc, ka mans viedoklis vai kāda cita nesakrīt, bet tāpēc, ka cilvēki domā tik šauri un debīli. Pati nekad, vismaz cik zinu, neesmu bijusi mīļākā un tāda nevēlētos būt, bet es nenosodu, jo neizslēdzu ka vienā vai otrā pozīcijā savā dzīvē nenonākšu, to neviens nezin!
26.09.2011 14:18 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Ai, es pat neteikšu vairs vai nosodu vai nē, jo esmu izteikusies jau citās šādās tēmās.
bet mani šī tēma tik ļoti saskumdināja. Es nezinu. Nu kāda velna pēc tie veči krāpj un kāda velna pēc vienmēr ir tās mīļākās, kas zina, ka vīrietim ir sieva/draudzene? Es vienkārši iedomājos kā būtu, ja mans draugs mani krāptu. Nu sirds plīstu pušu. Tāda sajūta, ka visi veči krāpj pēc pāris tēmu palasīšanas cosmo. tas vienkārši ir tik skumji.
26.09.2011 18:41 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
sievietes manuprāt vairāk krāpj kā veči.
26.09.2011 23:44 |

Reitings 282
Dope, kad sāku šo afēru, arī domāju, ka es labāk mazliet nožēloju, ko izdarīju, nevis visu mūžu mokos neziņā, kā būtu, ja būtu. un joprojām tā domāju, bet pamēģināju un vajadzētu pārtraukt, jo tagad taču zinu, kā tas ir. bet grūti. un jā, es neriskēju tikpat kā ar neko, vienīgi ar savu reputāciju, bet kamēr neviens to neuzzin, manai reputācijai arī it kā nekas nedraud. uuu gribētos man sapņu princi, bet lieta tāda,, ka laikam vēl nekad neesmu nevienā tā īsti iemīlējusies. ehh.

Teika Spolīte , es pilnīgi pieļauju domu, ka viņam daudzas tādas, kaut gan itkā jau saka, ka es tāda vienīgā. un paldies par laba vēlējumiem :D cerams, ka tev neviens neko tādu nenovēl :)

Sol~, jā, es esmu jauna un apjukusi. to es nenoliedzu, tieši tāpēc cenšos saprast, ko darīt! domā es tāpat vien šo diskusiju taisīju?

katte un pride and prejudice PALDIES :)

Nikolette , vai tu mani tikko par mau*u nosauci? :/

mikstais, es gan domāju, ka vienādi. meitenes gan var būt lielākas maitas, bet veči nekrāpj mazāk.
27.09.2011 01:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits