agrāk galīgi nenesāju šallītes, tik cik ziemā, bet tagad kaut kā arvien vairāk sāk iepatikties, bet negribas par ļoti lielām naudām pirkt, tādēļ iesakiet, kur var atrast skaistas šallītes par normālām cenām? :)
humpalās :-P lai gan jau vairakus mēnešus neesmu "uzgājusi" nevienu smuku un lētu tur. man arī patīk šallītes, visādās krāsās, lai var saskaņot ar apģērbu. (l)
Identiski manai situācijai - tikai šogad sāku kādas šallītes arī rudenī nēsāt,ne tikai ziemā :-) Smuku šallīti pa lētām naudiņām pasūtīju ebayā un nopirku arī Collesiumā :-)
Mhh, nu es varu apskatīties, nesolu, ka viss būs pareizi, jo es vēl tikai mācos! Kad pati rakstu kaut ko, kur vajag pareizi visam būt, teikumu konstrukcijas pārveidoju tā, ka 100% zinu, ka būs pareizā vietā ielikts komats! :-D
Jā,es jau arī kad pati rakstu,tad salieku visus komatus pareizi,bet kad jāsaliek kādā jau dotā tekstā-ir dažas šaubīgas vietas (s) Ok,es Tev rīt uzrakstīšu!
Late. ā es gribēju pasūdzēties, ka Jančuks jau otrajā tikšanās reizē lika argumentēto eseju rakstīt, bez nekādas brīdināšanas! :-D Un tagad es varu pateikt, ka tas bija lielākais murgojums, ko jebkad esmu rakstījusi, būs traki :-D
spotlight, jap, cik es atceros, tad pirms 2 gadiem mums arī bija jāraksta argumetētā eseja un arī nebrīdināja.
Temats nebija-mana pirmā studiju diena vai kas tml.?