sveikas!
vēlos dzirdēt viedokli no malas, tāpēc vēršos pie jums! Sākšu ar to, ka esmu ļoti jauna, bet daudz nopietnāka un nosvērtāka kā vairums mana vecuma meiteņu, savas dzīves laikā jau esmu paspējusi redzēt un piedzīvot diezgan daudz.
Situācija šobrīd ir sekojoša. Biju kopā ar puisi 2 gadus, pēdējais gads bija briesmīgs, pilns ar meliem un pārmetumiem, beidzot saņēmos un aizgāju no viņa. Ļoti neilgi pēc šķiršanās iepazinos ar citu vīrieti, 10 gadus vecāku par mani! Tā kā šobrīd dzīvoju pie vecākiem, paziņoju to arī viņiem, cerēdama uz sapratni! Taču tā vietā lai noskaidrotu kaut ko konkrētu, man tiek paziņots- ja gribi būt kopā ar viņu, atstāj visu un ej, aizmirsti, ka tev ir ģimene! un tas viss tikai viņa vecuma dēļ, bet kāda tam nozīme? ne viņiem jābūt ar viņu kopā, bet man. kā vispār kaut ko tādu var pateikt savam bērnam? esmu izmisumā, nezinu ko darīt, jo šo cilvēku pazaudēt netaisos, saprotu, ka pazīstu viņu pavisam neilgi, taču mums abiem liekas, ka esam pazīstami jau vairākus gadus.. pagaidām vēl mācos, tāpēc no vecāku mājām aiziet nevaru, nezinu kā rīkoties, varbūt kādai ir bijis līdzīgi? :-/