aborts-driz

Reitings 73
Reģ: 26.04.2011

Es esmu loti apjukusi,un man vajadzeja to uzrakstit.

Situacija:

Puisim 30, man 22, tiekamies 2 gadus, ta nopietni esam kopa 1 gadu,un dzivojam kopa 10 menesus.

Milam viens otru,un velamies kopigu naktoni.Man ir tikai vidusskolas izglitiba,bet manam draugam magjistrs un labs darbs.

es ,protams,zinaaju,ka pastaav iespeeja,ka plaikshu staavoklii,bet es domaaju,ka tad abi buusim prieciigi,bet....Paliku stavokli, kad ieradziju tas 2 stripinas uz testa,man bija tik dazadas sajutas.Es itka biju prieciga,jo nav jau ta, ka mes negribetu so berninu,bet planots ari vins nav, jo man tomer ir jamacas!

To mes uuzinajam pirms 3 dienam, un tagad zvanam dakteriem,lai pierakstitos uz zmekleshanu un..abortu. es juutos tik skumji, ok,tas ir tikai 4-5 ned,kopsh esmu stavokli,bet kapec mums no vinja ir jaatsakas? es vnk lidz galam to nesaprotu... vinjhs atnaca vakar majas-saaka raudaat,teica,ka grib buut ar mani joti un veelas,lai mees esam gjimene , un mums ir beerni, bet-....-tagad neesot iistais laiks. Man ir jaamaacaas,un dzemdeet shajaa vietaa(neesmu lv) ir ljooti daargi,taa kaa esmu nelegaali,tad man nav apdroshinaashana...vispaar viss saka,ka ...aborts ir vieniigais risinaajums, bet man tik dikti ir zheel..

ja jau mees miilam viens otru,un tomeer esam ,vairaak vai mazaak,bet pieaugushi cilveeki, tad es nesaprotu,kaapeec mees nevaram censties atrisinaat shis visas problemas, es tak varu dzemdet cita valsti,un macities arii caur internetu.visu var,ja grib...bet vinjhs saka,ka...aborts ir visracionaalaakais,ko dariit shajaa probleemsituaacijaa...

bet skumji man vienalga..

23.09.2011 14:30 |

Reitings 2057
Reģ: 28.07.2010
Gan jau autore sen ir uztaisījusi abortu. Vot, uzrakāt vecu diskusiju!
20.10.2011 20:36 |

Reitings 43
Reģ: 19.10.2011
Ļoti nepatīk tās sievietes ,kas saka pēc aborta nevar palikt stāvoklī,nevarēs dzemdēt , bojā veselību un tml
Nevajag pārspīlēt tik ļoti .
20.10.2011 20:39 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Tofify, piedod, ja Tevi kā aizskāru ar savu teikumu vai ka. Bet Tava gadijumā ir cita situācija, Tu to dari tapēc, ka tas ir jādara, gribo to vai nē, un Tev nav situācija, ka Dievs devis berninju , bet Tu no vinja izmel atbrivoties tādā veidā. Tapēc, es ticu, ka Tavs Enģelis Tev stāvēs klāt un Tev dzīvē viss būs kārtībā, Tu tiksi pāri šim posmam un tev būs daudz mazi bērnini , es ticu tam, novēlu izturību un visu labāko! :) Bet atbildot autores tēmai, tas bija domāts , lai aizdomājas par to. Es mācos medicīnu, es esmu bijusi dzemdibu nama, esmu runājusi ar ārstiem, kas to dara un tas tā vnk ir, kā es teicu.
20.10.2011 21:42 |

Reitings 27
Reģ: 20.10.2011
Man šķiet, ka vecis vienkārši bērnu negrib, tāpēc izdomā visādas atrunas :-/

Domā pati, manuprāt attiecībām nākotnes šā vai tā nav:
1. izdarīt abortu bezmaz pēc viņa pieprasījuma un būt kopā? tiešām?

2. dzemdēt bērnu un visticamākais palikt vienai. viņš tikai atrunājas, jo bērnu negrib un ir pārliecināts ka svarīgāk tev būs skriet viņam pakaļ un izdabāt, tā ka ir pārliecināts ka abortu veiksi.
izvēle tava - gribi savā vecumā jau auklēties un iespējams būt vientuļā māte - dzemdē. ja izlem taisīt abortu, tad tikai pēc savas personīgās vēlēšanās. bet cik izskatās tad pati bērnu jau gribi? nu tad nerēķinies ar vīrieša atbalstu. viņš manipulē un ir pārliecināts, ka panāks savu, bērnu negrib.
20.10.2011 22:21 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
šī ir veca diskusija un ja nemaldos, meitene izlēma par labu bērniņam, tā ka viss čiki! ;-)
20.10.2011 22:29 |

Reitings 73
palasiju jaunos komentarus--nee,autore nav abortu uztaisiijusi,driiz iesim uz pirmo sonograafiju un tad jau skatiisimies,buus puika vai meitene. esam dikti prieciigi tagad. tas biaj pirmaas nedeeljas shoks,kas muus un iipashi mani viiirieti sbaiadiija.-tagad jau grasaas pirkt mashiinu un jau vaardu ,ja meita,ir izdomaajis..-visu jau saak rikteet..haha
viss buus forshi :)

mums bus berninjhs :)
..un vinjhs patiesham mani lutina-katru ritu man gulta nes saldejumu,man citas lietas pagaidam gruti iet iekshaa-tikai saldejums,maize,tomati un kartupelji.

es vnk padalijos ar savu situaciju.
es ari uzskatu,ka aborts nav risinaajums. un es uzskatu,ka -ta ka cilveks nevar mainit to,kad kadam jamirst,tad nevar ari ietekmet kada nakshanu pasaule. tas ir augstaks speks.

laimi jums visam.
:-)
20.10.2011 22:30 |

Reitings 418
Reģ: 29.01.2009
Kaut kur ,jau sen,izlasiiju vienu gudru domu
- Viirietis nekad neatteiktos no beerna,kuru neesaatu zem sirds sieviete,ko viirietis patiesi miil.
Varbuut skarbi,bet fakts!
20.10.2011 22:33 |

Reitings 506
Reģ: 03.02.2010
;-) cik pozitīvi viss izvērtās. ticu un ceru, ka jūs būsiet laimīga ģimene! no sirds priecājos par Tevi!
(l)
20.10.2011 22:34 |

Reitings 73
es ari pilniba tam piekritu :)

tapec shaubos,vai spetu but attiecibas,ja mes tomer izlemtu par abortu.

20.10.2011 22:35 |

Reitings 506
& jauku, mierpilnu, laimīgu Tev mazuļa gaidīšanas laiku! :-)
20.10.2011 22:36 |

Reitings 506
& jauku, mierpilnu, laimīgu Tev mazuļa gaidīšanas laiku! :-)
20.10.2011 22:37 |

Reitings 73
jaa..gan jau viss buus forshi :)

mani vecaaki jau staraa ir-mamma jau gaida,lai aatraak uzzinaatu dzimumu,lai var saakt dreebiites pirkt :D hahaha.
es izdomaaju,ka saakshu maaciities taalmaaciibas programmaa pagaidaam,liidz vismaz franchu valoda buus taadaa liimenii,lai varu sheit pat augstskolu pabeigt. :)

protams,buus ,ko njemties.bet buus forshi :)
20.10.2011 22:38 |

Reitings 418
Reģ: 29.01.2009
Man tieshaam prieks par tevi,veel jo vairaak,jo pati savu mazo zaudeeju(bija spontaanais). ieprieksjeejo komentu uzrakstiiju,neizlasot visus komentaarus liidz galam,bet Tas tikai veelreiz apliecina manis rakstiito augstaak,viss jums buus labi,jo vinsh tevi miil. ;-)
20.10.2011 22:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits