Veselīgās tievētājas!!

Reitings 268
Reģ: 13.09.2011

Vai kaada vēlas pievienoties un izveidot seit veseligo tievētāju grupiņu ilgtermiņā?! :-)

Tatad minimals kaloriju pazeminajums un svara zudums 0,5 kg nedeljaa ne vairaak (l) Tas skaitaas visveseligak, neradisies problemas ar veselību,ādu,nagiem uccc

gribas lai vel kāda pievienojas jo man skiet, ka kopā vieglak, var padalities ar edienkartem, ieteikt kko un taa

Mani parametri 1,67m un 69,8kg

Laipni lūgtas bariņā!

22.09.2011 13:10 |

Reitings 268
mums vakar bija svētki mājās, nočītoju, negribu bojat garigo un sodien svērties :-D kā jums iet meitenes, kādi panākumi?
03.10.2011 14:11 |

Reitings 268
ko tāds klusums šeit? visas beigušas tievēt?
03.10.2011 21:18 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
man neiet,edu katru dienu to ko nedrikst eest :-(
03.10.2011 21:24 |

Reitings 699
Reģ: 02.10.2011
kāda starpība cik KG? man viena paziņa bija apaļīga, notievēja ta acīm redzami, bet viņai plati kauli un godīgi sakot, viņa izskatās daudz sliktāk, nekā kad bija apaļa. Atpakaļ viņa negrib būt apaļa, izskatās ne visai un ko viņa dara? Tievē vēl tālāk. Šausmas!
Un cik ar večiem esmu runājis ir daudzi, kam patīk apaļās (protams ne jau tā,ka galīgi viss ļum un ir ielaists). Man personīgi tas modeļu tips nepatīk, ne dirsas, ne krūtis - no abām pusēm mugura. :-(
03.10.2011 21:44 |

Reitings 268
jūrmalnieks
he he mūs nosodi a pats taisi diskusiju kā uzņemt 7 kg :D sasmējos, katrs gadījums ir individuāls, man piemēram ir toč pa daudz tie kg un tapec arī tievēju, un es zinu ka ar mazāk kg izskatos labāk, jo man nesen vēl tie bija paris gadus atpakalj, ta ka.. katrs gadijums individuals
03.10.2011 22:01 |

Reitings 242
Reģ: 03.10.2011
Linduciic22, ko Tu ēd ikdienā? Un tā kā Tev zināšanas vairāk par tiem veselīgajiem produktiem, uzraksti, kuri produkti ir bagāti ar olbaltumvielām?
03.10.2011 22:15 |

Reitings 268
olbaltumvielas ir visos piena produktos,biezpienā,bio lakto,sieros, gaļā,zivīs,zirņos,pupās,brūnajos rīsos,pat maizē nedaudz
ir tada lapa- figura.lv- tur ievadot to ko ēdi pa dienu gramos aptuveni- tev uzreiz sareķinas cik OB,OH,T esi apēdusi pa dienu,iesaku izmēģināt, vēl jau ir visādas tabulas ar uzturvērtību- atliek googlee pamekleet- bus lielāks priekšštats cik un kas- kurā produktā ir
es jau ar tapat mekleju neta info un meginu est pareizāk :)
ēdu dārzeņus,piena produktus,gaļu,zivis,rīsus, augļus (pagaidām meģinu tos kuros mazak cukura) auzu parslas, risu parslas, visādus sautējumus, zupas
cenšos izvairīties no saldumiem,maizes,kartupeļiem,saldajiem augļu jogurtiem,cepta ēdiena..hmm nu nezinu ko vel lai pastasta..vakara edu OB tad negribas pirms guletiesanas naskjoties :) vismaz man
03.10.2011 22:26 |

Reitings 268
šodien uztaisīju savas bikini bildes - lai ir ar ko salidzinat vēlāk, varbūt strādās kā stimuls, kad redzēšu ka sāk parādīties rezultāti :-)
03.10.2011 22:31 |

Reitings 7596
linduciit mazaas devaas nenak par ljaunu arii saldie auglji,tie ir lielisks saldumu aizvietotaajs kad sagribas ko neveseliigi gardu!
03.10.2011 22:37 |

Reitings 268
Jaukums
"man neiet,edu katru dienu to ko nedrikst eest"
hmm.. kapēc taa?
pamēģini varbūt katru dienu atļaut sev mazu kārumiņu, ja pa dienu esi tikai veselīgi ēdusi
vai arī piemēram vienu dienu nedēļā atļauj sev arī kārumus ēst bet pārējās ēd veselīgi
es jau ari vakar gan vīnu iedzēru, gan kūkas gabaliņu apēdu, bet sodien atkal ēdu pareizi, es arī labāk jūtos kad pareizi ēdu
03.10.2011 22:38 |

Reitings 268
Jaukums
aha :-) es vienkārši cenšos lai ik dienu nepieciešamajos 400 gramos svaigu augļu nav visi no saldajiem :-D
03.10.2011 22:40 |

Reitings 7596
linduciit tur jau taa lieta ka našķus neēdu bet sieru kādus 250g pa dienu apēdu bet taadu ko nedriikst(45% tauku saturs) man ar aknām uz visu mūžu problēmas,ka drīkstu ēst tikai un vienīgi vājpiena produktus :-/ a es sev spiiteeju pretii jo nevaru atteikties no taa kas garšo!
03.10.2011 22:40 |

Reitings 268
tad tev jāmeklē kādi aizstājēji sieram varbūt? :-D
03.10.2011 22:42 |

Reitings 7596
linduciic vajpiena biezpiens bet zini man vins apniik un ne tik labi iet iekshaa kaa siers :-D
03.10.2011 22:44 |

Reitings 268
hmm a tu olbaltumvielas ar citiem produktiem pa dienu uzņem? varbūt nē- un tāpēc tev siers prasās? tur jau sāls arī diezgan daudz klaat hmm
03.10.2011 22:53 |

Reitings 268
ŠODIEN TAČU ATSKAITES PIRMDIENA!!! kur pārējās meitenes????
03.10.2011 23:01 |

Reitings 268
ŠODIEN TAČU ATSKAITES PIRMDIENA!!! kur pārējās meitenes????
03.10.2011 23:01 |

Reitings 268
atradu vērtīgu info: Lai samazinātu ķermeņa tauku procentu jāievēro diēta, kuras galvenie principi:

·Uzturam jābūt pilnvērtīgam(nekādas badošanās vai vienveidīgas pārtikas diētas un tamlīdzīgi).

·Vēlams vismaz 4-6 ēdienreizes dienā.

·Uzturā izvēlamies tikai lēnos (ar zemu GI) ogļhidrātus (pēc fiziskas slodzes var būt arī ātrāki, jo tie atjaunos glikogēna rezerves muskulatūrā vispirms un tikai kad tās būs pilnas un glikozes līmenis asinīs būs par augstu ies uz taukiem).

·Ogļhidrāti jāuzņem tikai dienas pirmajā pusē (lai tie tiktu patērēti dienas aktivitātēs).

·Olbaltumvielas jāuzņem katrā ēdienreizē, sadalot nepieciešamo dienas normu vienmērīgi visas dienas garumā.

·Obligāti uzturā jābūt labajiem taukiem.

·Nekādas saldās limonādes, coca colas, burgeri, saldumi. Un arī ar augļiem jābūt uzmanīgiem.

·Dārzeņus (izņemot kartupeļus) var ēst daudz, jo to sastāvā parasti ir maz tauku un ogļhidrātu, kur varētu aiziet uz tauku rezervēm. Toties ir daudz vitamīnu.

Protams, lai samazinātu svaru, patērētajām kalorijām ir jāpārsniedz uzņēmtās. Nepieciešamais olbaltumvielu, ogļhidrātu un tauku daudzums (attiecīgi arī uztura kaloritāte) ir individuāls, tādēļ par to nerakstu. Klasiski tas ir 0,8-1,2g tauku un olbaltumvielu uz katru ķermeņa kilogramu un līdz 3-5g ogļhidrātu, bet tas ir atkarīgs no daudziem faktoriem. Tieši uz ogļhidrātu (galvenokārt) un tauku daudzuma samazināšanas vajadzētu veidot kaloriju deficītu, kurš tad nodrošinātu svara samazināšanos. Diemžēl precīzas patērētās kalorijas mēs nevaram saskaitīt, atšķirībā no uzņemtajām...un lai gan uzņemto kaloriju un uzturvielu skaitīšana ir efektīva metode (īpaši jau, ja tiek izprasta uzturvielu nozīme), es neuzskatu, ka tā ir obligāta! Atliek tikai vadīties pēc tā, kas notiek ar ogranismu. Ja svars stāv uz vietas, tad mēs uzņemam tikpat cik patērējam, ja aug, tad tiek uzņemts vairāk un ja samazinās, tad mazāk. Attiecīgi, ja svars stāv uz vietas, bet ir vēlme to samazināt – samazinam ogļhidrātu un tauku daudzumu. Tas jādara pakāpeniski un paralēli jāvēro, ko dara organisms. Kad svars sāk zust, tad vairāk samazināt nav nepieciešamība. Kad tiek iegūts vēlamais svars, tad atkal skaitu var palielināt līdz tādam, ka svars stāv uz vietas. Pārāk strauja uzņemo kaloriju samazināšana var palēnināt vielmaiņu, tādēļ nav vēlama. Tas pats attiecas uz pārāk lielu starpību starp patērētajām un uzņemtajām kalorijām – tas nav pareizi, jo palēnina vielmaiņu un ja ir pārāk straujš svara zudums, tam var būt arī citas nevēlamas sekas – strijas, nokarājusies āda utt. Veselīgs svara zudums ir 2-3, max 4kg mēnesī. Ja liekā svara ir ļoti daudz, tad mēdz būt lielāks.

Necentieties vienā dienā nomainīt nepareizu ēšanu uz superpareizu! Iesākumā sadaliet apēsto produktu daudzumu pa 4-6 ēdienreizēm un izslēdziet ārā neveselīgos produktus (limonādes, čipši, saldumi). Pēc tam pakāpeniski pārejo uzturu koriģējiet. Tā būs vieglāk visu iesākt, paralēli mācīties un nebūs arī apjukums par to cik uzreiz jaunā veida pārtiku varētu ēst.
03.10.2011 23:34 |

Reitings 242
Reģ: 03.10.2011
Mans bēdu stāsts un cerība, ka šeit radīšu atbalstu un ticību saviem spēkiem ...
Es divus mēnešus ieturēju diētu: ēdu augļus, sportoju, un svars skaisti kritās, tad sāku ieviest piena produktus, putras, dārzeņus, riekstus, svars sāka mazāk kristies, un tad atbrauca OME no SARKANDAUGAVAS un visi mani sasniegumi kaķim zem astes, nometu 12 kg, tagad 5 kg četrās dienās jau atpakaļ. Gribas raudāt. Šodien saņēmos, līdz deviņiem skaisti noturējos, bet nē, atapos atkal virtuvē, ēdu bez apstājas. Sasodīts. Kur, lai ņem to motivāciju un gribasspēku? Man līdz manam mērķim pietrūka nieka 2 kg. Rīt pat bail kāpt uz svariem, atkal būs +1.
Brrr .... ko, lai dara?
04.10.2011 02:24 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Nikii, lūk Tev rezultāts no tā, ka ēdi tikai augļus. (e)

Jāēd ir PILNVĒRTĪGS uzturs.

Bet par to, ka 5 kg četrās dienās, nebrīnies, tie nav tauki, bet gan ūdens aizture. Man arī ir, ja apēd ko sāļu vai saldu - piemēram, tagad pa 2 dienām +1,5 kg, vienkārši tāpēc, ka apēd siļķi.

Vairāk par tām Tavām rīšanas lēkmēm - organisms ir turēts badā, cik nu Tu tur teici ilgu laiku? (Jā, tikai augļus ēdot vien, tas TIEK turēts badā, pat ja kaloriju pietiek, jo tam ir nepieciešamas olbaltumvielas un tauki arīdzan, nevis tikai ogļhidrāti, pie tam vēl ātrie, kas ir augļos)
04.10.2011 02:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits