Es te mazliet atskaitīšos un paprasīšu, vai tā ir pareizi ēst, kā es daru :D
Nu cenšos ēst veselīgi - parasti ogļhidrātus tiešām vakarā neēdu. Man jau apriebušā tās auzu pārslas, tāpēc brokastīm jau vakarā uzvāru griķus, un tad no rīta vēl 1 olu vai 2. universitātē ēdu ēdnīcā, neinu, cik labi vai slikti, bet tur parasti ir dārzeņi ar zivi vai vistu (es gan nezinu, cik sūd*gas tās mērces, ko viņi tur taisa klāt tai gaļai vai zivij, bet es tad cenšos to mērci nobīdīt nost no savas gaļas :D), svaigi salāti, klāt nāk bezpiedevu (naturālais?) jogurts, ko ielieku somā un taupu vakariņām :D Sāli nelieku vispār nekur. Mani olbaltumvielu avoti ir vārītas olas, sarkanās pupiņas un tuncis (jo vistu šeit var nopirkt tikai milzu iepakojums, kas man neder, jo dzīvoju viena) brokastīs, vakariņās, vēl citās ēdienreizēs. Tieši par olbaltumvielām gribēju prasīt - tas der, ja, ko es ēdu? Ēdu katrā ēdienreizē vismaz vienu no tām lietām. Kad ēdu mājās pusdienas (ne unī), tad vāru griķus vai pilngraudu makaronus (kas to būtu zinājis, ka pilngraudu ir garšīgāki nekā parastie). Tā kā man vienmēr garšo tās lietas, tad pagaidām nejūtu vēlmi baigi variēt produktus, jo man garšo, turklāt garšvielas nekur nelieku, jo man vispār garšo bezgaršīgi ēdieni :D
āāāā, nu un dārzeņi parastie - burkāni, paprika, gurķi, tomāti - vienkārši piegraužu klāt, jo garšo tikai svaigi.
Par krāpšanos - krāpjos :D brīvdienās, kad satieku draugu, jo mums viens bārs mīļš, kur aizejam iedzert kādu aliņu, bet vismaz tad es neņemu vairs uzkodas. Nu vispār nedēļas nogalē, kad esmu ar cilvēkiem, tad man tā grūtāk pateikt nē sliktām lietām - sāļajām uzkodām un tā mmmmm :D
Par rezultātiem - neesmu vēl mērījusies, neesmu svērusies, bet vismaz tā morālā sajūta, ka daru lietas labā ir forša. Tā turpināšu un tad jau mērīšos. Ā, dzīvoju 6 stāvā un kāpju tikai ar kājām ;D