Darba mekl.rezultāti

Reitings 76
Reģ: 19.01.2010

vnk vāks, man vnk jau apnika tā darba meklēšana..viss velti...piedāvātā alga līdz 200ls.Cik esmu bijusi intervijās,man jau slikti paliek ar vienu vienīgu domu, ka jābrauc uz nākamo, nez vai aiziešu.Tam visam arī ceļa nauda ir vajadzīga un ir tāda personāla vadība kuri nemaz neatzvana un nepasaka par to vai tiec pieņemta vai nē (e) . Kas tiešām ja tev nav dižā darba pieredze tev jāiet strādāt telefopnpārdošanā? :-O Piebildīšu, ka meklēju darbu darbadienās,brīvdienās mācos..cik var? :-(

20.09.2011 21:20 |

Reitings 76
Tad man arī nepārzvanīt personālvadībai ja gadījumā es pārdomāju iet uz darba interviju?
21.09.2011 01:52 |

Reitings 76
:-D
21.09.2011 01:52 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
lielākajā daļā uzņēmumu ir tāda lieta kā internal promotion, kas nozīmē to, ka visi, kas uzņēmumā ir kas vairāk par asistentu vai apkopēju, ir sākuši tieši no apakšējām pozīcijām.
ņemt tevi bez pieredzes, atsauksmēm atbildīgā amatā ir pilnīga taustīšanās tumsā. Tu vari būt lielisks darbinieks, vari būt gatavais mahinators, un kā gan to tāds personāla speciālists var izzīlēt?
21.09.2011 01:56 |

Reitings 39
Reģ: 29.01.2009
Man ir tikai nepilnu gadu pieredze, arī augstākā, kas neskaitās. Pēc divu gadu ilgiem darba meklējumiem, esmu bijusi uz trim pārrunām, cerēju, ka darbu dabūšu, bet visi tie bija atteikumi, rezultātā nospļāvos un secināju, ka labāk ir doties peļņā uz ārvalstīm sēnes lasīt. Jo Latvijā darba nav. Ja ir- mazkvalificēts ar ļoti garām stundām, bet zemu atalgojumu vai arī direktori, vadītāji utt....
22.09.2011 22:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits