Varbūt varat ieteikt, kādas garšīgas lietiņas, ko likt uz galda jubilejas svinībās? Piebildīšu, ka šoreiz nav vēlmes šmorēt un visu dienu iepriekš pie plītes stāvēt, tāpēc tās varētu būt kādas uzkodas..
lavašs ar dažādiem pildījumiem, kādi salāti, piemēram, grauzdiņu (tie vienmēr topā un izbeidzas pirmie), siera, gaļas, dārzeņu plates, uzkodas uz kanapē kociņiem, kādas pirktas kūciņas, sagrieztas mazos gabaliņos. Variantu ļoti daudz!
paldies par idejām..,šodien tāds nogurums, nez no kurienes, galva vispār nestrādā..
tagad lasu un domāju,kā es pati šitādas lietiņas nespēju iedomāties.. :D
Nev diez ko svinīgi, bet garšo dievīgi:
Sarīvē sieru, doktordesu (nevajag daudz), sagriež tomātus mazos gabaliņos, visu sajauc ar majonēzi. Liek uz baltās tostermaizes un krāsnī iekšā. Tieši cik ilgi krāsnī, es nezinu, bet nu katrā ziņā sieram jāpakūst. Un vislabāk vēl siltas.
Var arī ņemt tikai sieru, majonēzi un ķimenes. Mums mājās gandrīz vienmēr uz galda tādas ir.
Man šķiet, ka šovakar varētu tādas maizītes uztaisīt kā te minēja. :D :D
Bet tā- lavašā satin visu ko, dažādas ēdienu plates ar mērcītēm, veikalā nopērc grillētu vistu un uzvāri kartupeļus. :D Protams, 50cilvēkiem nepietiks ar 1 vistu, bet nu 5 toč būs paēduši kārtīgi. :D
Ja jauniešiem, tad vēl šipsus ar Dipi mērcītēm (vai pati sameistaro), kaut kādas konfektes saber traukā un pietiks. :D