Pārbaudīju visu, ne beigušos termiņu, ne feiku:) Vienas smaržas, kuras radīja šaubas, izrādījās pat līdz 2013.gadam derīgas:) Nezinu tos kaktu veikalus, kur meitenes ko pērk, bet man internetveikalu preces šīs pārbaudes laikā nelika vilties
Rīt ķeršos klāt čekošanai, bet man ir pamatotas aizdomas, ka ar no ārzemju interneta veikaliem sūtīto viss būs kārtībā, bet par Drogu, Kolonnas un Douglas produkciju nebrīnos :)
Haha, normāli nofeiloju - tā aizrāvos, ka aizmirsu pamainīt firmas, kā rezultātā visi dati nepareizi. Pa juanam un pareizi pārbaudot principā viss ir čikiniekā, izņemot senu acu zīmuli un lūpu balzāmu. :) Tik laba sajūta, ka tomēr caurmērā viss derīgs :D
Neticu tai lapai. Vel vairak zuud ticamiba delj mazajiem burtiniem lapas apakshaa,ka lapai ir informativs raksturs un nevar kalpot par iemeslu griezties jebkadas iestades (tai skaitaa PTAC). Taa kaa...
Not for sale, bet šī lapa nav unikums, es saku rakties utt. un man sanāk viss tieši tāpat... kas ir jauns un derīgs tā arī paliek, kas ir vecs, tas vecs. Informatīvo norādi es arī pamanīju.
Negribas ticēt, ka mana jaunā tuša ir ražota 2004.gadā un termiņš beidzies pirms 5 gadiem
Nebūtu tā, ka tā tuša nebūtu lietojama? Man pat patīk - labi klājas un likās svaiga. :-D
Jebkurā gadījumā, meitenes, es uzrakstīju uz Lancome, Chanel, Dior, Kanebo informatīviem epastiem ar lūgumu izskaidrot kā lai lasa kodu, lai saprastu kosmētikas ražošanas datumu, ceru, ka man tiks atbildēts, tas varēs kliedēt šaubas!
Katrā ziņā šitais viss ir interesanti. Man viena tuva persona teica, ka esot kaut kā tā, ka pēdējie 3 cipari kaut kādam kodam norādot uz gada nedēļu, kurā ražots... Bet es tik un tā īsti nesapratu :D