Vienā klubā iepazinos ar "savu lielisko", kā prātā biju paspējusi izperināt. Lieliski pavadījām laiku, biju pilnīgi pārliecināta, ka viņam patīku, bijām uz viena viļņa, runājāmies, jokojām.. Pēc sarunām nopratu, ka vēl tiksimies pēc tā vakara, iedevu savu telefona numuru, man iedeva savu vizītkarti. Tā kā pāris dienas bija pilnīgs klusums, pati uzrakstīju sms uz viņa telefonu, bet nesekoja nekāda reakcija. Tagad jau ir pagājusi nedēļa, un nekas nav mainījies, bet es vienkārši nespēju viņu izmest no galvas. Bet rakstīt vai zvanīt vēlreiz jau pašai šķiet, ka būs kā uzbāšanās ar sevi. Bet no otras puses, nerīkojoties šķiet, ka daru pati sev pāri, jo bezjēgā gaidu un nezinu, kādi ir iemesli mani ignorēt. Iepazīšanās vakarā alkahols tika lietots minimāli no mūsu abu puses, no rīta kopā aizbraucām pabrokastot, šīs lietas atšķīra to vakaru no parastām vienas nakts aizraušanām...
Labprāt dzirdētu kādus komentārus, vai ir bijusi līdzīga situācija, varbūt kādu ieteikumu, ko darīt un ko nedarīt. Viens gan ir skaidrs, tā vienkārši nedomāt par viņu es nevaru.