Kas Jūs divus izmērus mazākas pērkat, ka pēc dažām valkāšanas reizēm ir neatgriezeniski izstaipītas? :D
Man visu džinsu mūžu nevienas džinsas nav izstaipījušās :D Ir tikai izdilušas aiz vecuma.
Pati esmu daudz džinsas nopirkusi Čiekurkalna veikalā. Esmu ļoti apmierināta, necerēti labi kalpo par tādu cenu + ja gali par garu, tad tur uz vietas nomēra un uzreiz atšuj bez papildus maksas (man kā reiz tas ir svarīgi, jo īsas kājas, vienmēr visas bikses par garu!).
Viena meitene minēja, ka viņai tur gribētos pašai iet un visu apskatīt, pieļauju, ka tas ir tāpēc, lai neviens tur neko nesavandītu, turklāt, kad biju es tur pēdējo reizi (diezgan pasen), tad bija vēl "rindas" princips, kad laida iekšā pa nelieliem bariņiem. Un ja tur katra čiksa ietu un pati sev kko stundas garumā meklētu, tad tie, kas tur rindā sēž jau sen būtu aizgājuši. Tāpēc viņas operatīvi, pārzinot piedāvājumu, atrod to, kas tev derēs pēc tava pieprasījuma ;)
Bet vēl nesen labus džinsus nopirku Pull&Bear veikalā. Ja nemaldos bija 15.99 pilnā cena. Ļoti patīk! :) Veikalā bija nu tā, ķipa ok, bet tagad jau dievinu! :)