Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

bijušais draugs + labākā draudzene..

Reitings 12
Reģ: 29.01.2009

Sveikas meitenes! Gribētu lai padālāties viedokļos..

Lieta tāda, ka ar puisi biju kopā 2 gadi, sāpīgi šķīrāmies.. Vēljoprojām neesmu ar to līdz galam samierinājusies. Nesen uzzināju ka mana draudzene ir aicinājusi viņu uz tikšanām un klai izrāda simpātijas,protams, no manis viņa to slēpj.. Kā man uz to vajadzētu reaģēt?

16.09.2011 02:58 |

Reitings 96
Manuprāt, tas ir neglīti no viņas puses, jo pieļauju, ka, ja šķiršanās ir bijusi sāpība utt un tā ir tava labākā draudzene, tad viņa jau nu tiešām zin, kā Tu jūties...
Un ja jau viņa to slēpj, tad jau arī pati saprot, ka īsti korekti no viņas puses tas nav
Domāju, ka vajadzētu to tieši arī viņai pašai pajautāt, ko viņa vēlas panākt šajā situācija un kapēc viņa tā dara, kā arī Tev vajadzētu pateikt ko Tu par to domā.
Manuprāt, vispār draudzeņu džeki ir tabu!!!
16.09.2011 03:11 |

Reitings 12
Jā.. vienīgi žēl dēļ puiša sabojāt draudzību, bet tomēr rūgtrums sirdī ir liels :(
16.09.2011 03:13 |

Reitings 96
Nu jā žēl jau ir, piekrītu, bet nu nezinu vai cilvēks, kurš tā var izrīkoties (iepriekš neizrunājot), nezin ko var sagaidīt tālāk... Turklāt nav jau teikts, ka draudzību sabojāsiet, varbūt, kad izrunāsies, atvērsies viņai čakra un viņa pārtrauks, izvērtējot savas prioritātes, šajā gadījumā Tu vai viņš.
16.09.2011 03:20 |

Reitings 12
jā tā jau laikam ir, ka pa visu vajag izrunāties, citādi vēlāk būs vāl trakāk..
16.09.2011 03:25 |

Reitings 188
Reģ: 20.12.2010
Vajag izrunaties kamer tas viss nav aizgajis par talu ! Jo beigas var sanakt letalas.. Labak tagad neka pec tam kad jus jau busiet nevis labakas draudzenes bet ienaidnieces.. ;-)
16.09.2011 03:37 |

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Kas taa par labaako draudzeni taadaa gadiijumaa?
16.09.2011 03:41 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
No vienas puses -esi jau ar vinu skirusies-kaut vai sapigi,bet vins ir tomer brivs no ta briza |-) !Var darit ko grib un ar ko grib!
Te cilveki skiras ,un precas pec tam ar drauga draugu utt-jamak atlaist!Saprotu ,ka tev ir gruti,bet tu nevari but egoiste saja zina-vins tev ir zudis...Draudzene noteikti nesaka tev ,jo zin ,ka sapigi uztversi! :-(
16.09.2011 05:58 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Pretīga situācija (t) Ja tas būtu mans ex, tad nu, protams, būtu jau pretīgi, bet varbūt kaut kā sadzīvotu, bet, ja kāda mana draudzene sāktu tikties ar manējo lielo lovi, es nezinu, ko izdarītu!Ok, nav viņš mans un bla, bla, bet, zinot, cik ļoti es pārdzīvoju, ja kāda varētu tam uzspļaut, tad nu draudzene jau tā toč nav!Es gan jau nošautu viņus abus, tad nošautos pati :-D nu ok, tas tāds pastulbs joks, bet nu sāpīgi bezgala būtu!
Superīga Tev "draudzene"!ko lai vēl saka? Es droši vien ar to cilvēku pārtrauktu visu kontaktu!ja nav, ta nav!
16.09.2011 10:16 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Katte-man patik tavs piegajiens-nosautos pati! :-D :-D
16.09.2011 10:19 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Tev bail puiši dēļ sabojāt draudzību, bet kāpēc Tava draudzene neiedomājās par to pašu (t) Jo man jau gribas teikt, ka ar savu slepeno rīcību, viņa jūsu draudzību jau ir sabojājusi.
16.09.2011 10:35 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
mana draudzene gulēja ar manu puisi aiz muguras, kamēr bijām pašķīrušies. Toreiz ar puisi to izrunāju, viņš saprata, ka ok bijām pašķīrušies, bet ar manu draudzeni gulēt... kādu laiku sagājām atkal kopā. Bet ar draudzeni vairs neesmu runājusi, tikusies, sazvanījusies, neko. Tā nav draudzene.
16.09.2011 11:47 |

Reitings 117
Reģ: 10.06.2011
Justos nepatīkami. Lai arī cilvēks šajā gadījumā ir brīvs un līdz ar to ir tiesīgs satikties ar ko vien vēlas, tieši draudzenē laikam būtu vīlusies. Nekādus šķēršļus es viņiem neliktu, jo saprotu, ka sirdij nepavēlēsi, tomēr attiecības ar draudzeni tas noteikti ietekmētu negatīvi.
16.09.2011 11:56 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
kalena, Tavā situācijā stulbi ir tas, ka izrādās, vainīga ir tikai draudzene, puisi nabadziņu ar varu paņēma!Stulbums kaut kāds!Vot šito sieviešu loģiku es nekad nesapratīšu, meiteni ir gatavas nomētāt ar visiem pasaules sūdiem, bet ar puisi uzrunājas un piedod! ;-)
16.09.2011 11:58 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
katte, piedots jau netika, nu sākumā likās būs ok, bet tās attiecības arī pajuka dēļ tā, ka tas grauza mani.
Taisnība tev ir, pilnīgi piekrītu :-)
16.09.2011 12:03 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
ja meitene skaitās LABĀKĀ draudzene nevis kkāda paziņa, tad normāli būtu, ka viņa Tev apstāstītu, ka gadījies nu tā, ka Tavs bijušais iekritis sirdī un vai Tev nebūtu pretenziju, ka viņa aiziet uz kādu randiņu bla bla.. Tas man liekas ir tāds nerakstīts likums. Un ja Tev viņš ir bijušais un nav palikušas nekādas jūtas, tad nevajadzētu tik ļoti satraukties. protams, būtu dīvaini un nepatīkami sākumā, bet ar laiku tam vajadzētu pāriet un pierast. KKur lasīju šadas gudras frāzes :-D
16.09.2011 12:15 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
aizliegtais auglis ir tas saldaakais :D
domaaju, ka taa draudzene vai nu neuzskata tevi par savu labaako draudzeni vai arii atriebjas tev par kaut ko. saku no pieredzes.
16.09.2011 12:36 |

Reitings 25
Reģ: 19.07.2010
Man ari tads jautajums-kas ta par labako draudzeni? :o
vinjai jau tak tagad nevar uzticeties utt,jo jau no tevis ko slepj,protams,jutam jau nevar pavelet utt,bet nuu camoon,tas ir pretigi ta rikoties,ok ja saiet kopa un tev vel pajauta,tad jau kka,bet aiz muguras kko tadu darit,no draudzenes puses ir negliti.
man pasai bija ta,ka biju kopa ar vienu,tad izskiramies,bet abi pasi pec kkada laika man prasija,vai butu ok ,un es pat draudzeni kudiju,lai tak netielejas un ta,lai gan pasai tas nenormali sirdi grauza,bet sapratu,ka negribu but taa,kas nostajas vinjiem cela;)
bet es tevi nepazistu un nezinu ka tev ir,jo man ar visiem bijusajiem ir looti labas attiecibas,esam labi draugi,bet veljoprojaam stulba sajuta,ka kadam uzrodas jauna draudzene,priecajos par to,bet kkads mazs melnuminjs mani grauz :D
16.09.2011 12:42 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Es Tavaa vietaa vinjai piedotu, jo kaa jau meitenes te saka, sirdij nepaveeleesi, ja nu vinjiem tur kaadas stipraakas simpaatijas radushaas! Bet pati gan nekad nevareetu ar labaakaas draudzenes bijusho, nu nee un viss ;-) Tomeer netaktiski tas viss kaut kaa!
16.09.2011 12:51 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Tieši tāpēc man nav tādas labākās draudzenes :-D Ir labākas par citām, bet ne labākās. Cilvēks dažreiz knapi pats sev var uzticēties, kur nu vēl citiem, jo nekad nevar zināt kas dzīvē notiks. Un jo mazāk gaidīsi no citiem, jo mazāk dzīvē izjutīsi vilšanās sajūtu. :-)
16.09.2011 13:18 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Mans stāsts ir līdzīgs, tikai atšķirība tāda, ka es tad vēl nebiju ar draugu šķīrusies...Ok, cik man zināms, tā bija laizīšanās vienā ballītē, kad bijām jau trešajā attiecību mēnesī un dažas vēstules draugos (kas zina, kā ir patiesībā?,)bet to es, protams, uzzināju tikai pēc gada. Pēc gada, kurā mierīgi trijatā dažreiz aizgājām pusdienās, pēc gada, kurā mierīgi mana draudzene tika aicināta palikt uz vakariņām, ja mēs ar draugu tās kopīgi bijām pagatavojuši un viņa negaidīti ieradās. Viņa turpināja "draudzēties" ar mani un stāstīt, ka varot redzēt, cik daudz es tam cilvēkam nozīmēju. Ai, diezgan traki, kad atceras visas tās lietas un situācijas, kuras man tad likās nevainīgas, bet tagad skatu citām acīm. :-|

Pats jocīgākais ir tas, ka lai gan solījos, ka viņa vairs nespers kāju pār manu slieksni, mēs vēl uzturam kontaktus. Viņa mēdz pie manis atnākt, mēs reizi pusgadā kopīgi aizejam uz kādu ballīti, bet tas arī viss. Es vairs neizklāju savu dvēseli uz delnas.

Varbūt Tev ir vērts draudzenei pateikt, tā mierīgi, ka zini, ko viņa dara un tikai gribi saprast - kāpēc? Varbūt viņa iemīlējusies jau kopš laika, kad bijāt ar draugu kopā, un tagad viņai brīvas rokas.
16.09.2011 13:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits