autovaditajas :)

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011

Man tāds konkrets jautajums, cik daudz jums bija nepieciešamas brauksanas reizes, lai varetu nokartot bruksanas eksamenu? :-)

Nu jā, būtu labi, ja pateiktu, vai bija iepriekšēja pieredze.. :-)

es tagad esmu braukusi tris reizes, bet liekas, ka nekad neiemacisos pilniba izjust masinu :-/

15.09.2011 21:45 |

Reitings 381
Reģ: 07.07.2013
Matilde
Vai ne? :DD Man 1.reizē eksis sastāvēja tikai no tā, ka ripoju uz priekšu, un kad pārslēdzu ātrumus, sākās drausmīga kratīšanās un raustīšanās pateicoties manām spējām pierast pie sajūga ;DD man jau pašai sāka smiekli nākt tajā brīdī. Inspektore arī jau sāka aizdomīgi blisināt uz mani :DDD Iedomājos, kā Tev- vēl estakāde pagadījās :DD nu tad vsp vāks ;DD A kādas kļūdas pārējos ekšos bij? Un kā ar uztraukumu? :))
20.08.2013 23:22 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Zebiekste99
Es tai estekādei netiku pāri vēl 3 reizes, man eksāmena pieņemējs atļāva pamēģināt, kopā 5 reizes :D
Nu uztraukums bija tāds ka kāju uz gāzes nevarēju noturēt, tā trīcēja :D
otrajā reizē man vispār pateica ka var redzēt ka braukt māku, bet tiesības vēl neiedošot. trešajā reizē itkā viss bija ok, tik beigās kreisajā pagriezienā nokļūdījos, nepamanīju pretī braucošos kas arī gribēja nogriezties.\
A tad kad es noliku vispār bija jautri, man tur visādi gāja..trakai opis, kas pa priekšu visādus trikus man taisīja man mūžam paliks atmiņā. pat eks pieņemējs neizturēja un uztaurēja viņam :D un vēl nobļāvās:"kas tādus uz ceļa laiž?!" :D
20.08.2013 23:33 |

Reitings 187
Reģ: 11.05.2013
Apmēram 50 braukšanas. Pēdējās piecas nomainīju instruktoru un eksāmenu noliku ar pirmo reizi. Citreiz jāuzmanās ar tiem autoskolu instruktoriem, tie mēdz bū baigie čakarētāji, kā manā gadījumā
20.08.2013 23:47 |

10 gadi
Reitings 40
Reģ: 21.05.2012
kā jums ar teoriju gāja? es pat skolas eksāmenu teorijā neesmu nolikusi, kaut gan jau ir pagājuši 2 mēneši. es vienkārši nevaru iezubrīt to visu, smadzenes nevēlas pieņemt to visu informāciju. tiešām šķiet, ka nevis braukšana būs tā problēma, bet gan teorija
20.08.2013 23:52 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Endija
Es skolas teoriju noliku tik ar 3x :D
A csdd teoriju ar pirmo un bez kļūdām. vienkārši sēdēju CSDD mājaslapā un pildīju to testu katrā brīvajā brīdī :D
20.08.2013 23:58 |

Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Sveiki.

Man viss gāja ļoti raiti.
Mēneša laikā izgāju teorijas kursu, ar pirmo nokārtoju skolas teorijas eksāmenu, nākamajā dienā devos uz csdd un kārtoju tur teorijas eksamenu- arī bez kļūdām. Meitenes- tas nav jāiekaļ, bet gan jāsaprot, jautājiet draugiem, brāļiem vai tētiem, lai izskaidro, jo dzīvē viss arī būs jāsaprot nevis jāatceras! Man tas bija viegli, jo esmu tehniska meitene, vienmēr gar dzelžiem- interesē puišu lietas.

Tad nu darba dēļ pāris mēnešus izlaidu un atvaļinājuma laikā braukāju uz braukšanām, ņēmu katru dienu- daudz nevajadzēja, jo braukt mācēju (pa mazpilsētu), bet mācīties gāju uz Rīgu, lai pierastu pie šerpas braukšanas... viss jāpaspēj pie pirmās iespējas!

Man viss kaut kā raiti gāju- nezinu, varbūt bija lemts, lai vismaz tur viss izdodās, jo figūru laukumā biju tikai vienu reizi un arī tad tikai uz 20min, jo viss ātri pieleca :D zvanot, lai pieteiktos uz braukšanas eksāmenu- varēju pieteikties jau uz nākamo dienu, kaut zinot citus- gaida divas nedēļas (varbūt vienkārši kāds/-a bija atteicies, līdz ar to vieta atbrīvojās). Braukšanu arī nokārtoju ar pirmo reizi un tiesības bija kabatā.

Braucu bez bailēm pateicoties tam,ka pieradu braukt pa Rīgu. Tā ir lieliska mācība, ja ir iespēja braukt tur, nevis pa mazajām pislētām..

Noteikti vēlu veiksmi un ticiet sev,ka viss izdosies!
21.08.2013 00:10 |

10 gadi
Reitings 3706
es vienkārši nevaru iezubrīt to visu, smadzenes nevēlas pieņemt to visu informāciju.

Te arī atbilde uz tavu jautājumu. Nevajag iezubrīt, bet gan izprast. Ok, ir pāris sadaļas, kuras var arī iezubrīt (gaismas utml), bet pārējais ir loģika. Ko tu uz ceļa darīsi, ja pēkšņi būs situācija, kas nav uzzīmēta mācību grāmatā?
21.08.2013 00:19 |

10 gadi
Reitings 3706
Kopumā braucu kādas 30 reizes (kaut gan- kas vairs to atceras!), pieredze pirms tam bija ļoti minimāla. Noliku ar pirmo reizi gan teoriju, gan braukšanu.
21.08.2013 00:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits