Sveiki.
Man viss gāja ļoti raiti.
Mēneša laikā izgāju teorijas kursu, ar pirmo nokārtoju skolas teorijas eksāmenu, nākamajā dienā devos uz csdd un kārtoju tur teorijas eksamenu- arī bez kļūdām. Meitenes- tas nav jāiekaļ, bet gan jāsaprot, jautājiet draugiem, brāļiem vai tētiem, lai izskaidro, jo dzīvē viss arī būs jāsaprot nevis jāatceras! Man tas bija viegli, jo esmu tehniska meitene, vienmēr gar dzelžiem- interesē puišu lietas.
Tad nu darba dēļ pāris mēnešus izlaidu un atvaļinājuma laikā braukāju uz braukšanām, ņēmu katru dienu- daudz nevajadzēja, jo braukt mācēju (pa mazpilsētu), bet mācīties gāju uz Rīgu, lai pierastu pie šerpas braukšanas... viss jāpaspēj pie pirmās iespējas!
Man viss kaut kā raiti gāju- nezinu, varbūt bija lemts, lai vismaz tur viss izdodās, jo figūru laukumā biju tikai vienu reizi un arī tad tikai uz 20min, jo viss ātri pieleca :D zvanot, lai pieteiktos uz braukšanas eksāmenu- varēju pieteikties jau uz nākamo dienu, kaut zinot citus- gaida divas nedēļas (varbūt vienkārši kāds/-a bija atteicies, līdz ar to vieta atbrīvojās). Braukšanu arī nokārtoju ar pirmo reizi un tiesības bija kabatā.
Braucu bez bailēm pateicoties tam,ka pieradu braukt pa Rīgu. Tā ir lieliska mācība, ja ir iespēja braukt tur, nevis pa mazajām pislētām..
Noteikti vēlu veiksmi un ticiet sev,ka viss izdosies!