8-) Nu ja jūs meitenes jūtat ,ka redze sāk pasliktināties un pašreizējās brilles tik labi kā agrāk vairs nevelk,vai arī,ka vajag brilles,tad noteikti ejiet pie acu ārsta, konsultējieties,nemociet savas actiņas,jo tās mums tikai 2 uz visu mūžu! Un nevajag kaunēties staigāt brillēs,jo nav vairs vecie laiki,kad brilles bija šausmīgas,tgd ir ļoti stilīgi varianti, un var jau arī lēcas nēsāt. Man pašai ir iedzimta tuvredzība, abas acis apm. minuas 5,5,-6 D. Par laimi,sliktāk nepaliek, problēma tāda,ka jau agrā bērnībā radzene nav attīstījusies normāli,un tā kā tas diemžēl laicīgi netika pamanīts,tās attīstība ir apstājusies jau pirms daudziem gadiem,tpc līdzēt neko nevar un ideāla redze man nekad nebūs, ne ar kādām brillēm. Vienīgais,ko var - tas ir piem. pašreizējām brillēm mazliet pielabot cilindrus.Tad ir skaidrāks skats, bet pašlaik nesanāk naudas priekš tam,jo tad tomēr ir jamaina brilles,bet man viņas dārgas :( Ideāli jau būtu veikt operāciju, vienīgi biedē iespējamība(kaut arī maza) palikt vsp bez redzes..:( kā jums? Un tās,kuras ir piedzīvojušas operāciju - kā tad ir? Vai jutat kaut kāda sāpes tās laikā? un pēc tam?
Starp citu,es saņemu tikai komplimentus par to,cik labi man piestāv brilles un neesmu tāda vienīgā! ;)