PROBLĒMZONA-VĒDERS.

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011

Sveikas.Mani jau kādu laiku moka viens- mans vēders. Pati esmu 174 cm gara un sveru 75 kg,(kādreiz svēru 70). lieta tāda,ka vēlos pēc iespējas ātrāk dabūt nost riepu,jo tā ir mana problēmzona.. pirms tam ēdu visādi,gan veselīgi gan neveselīgi,bet visu laiku pieturējos pie 69-70 kg,un vairāk nekas klāt nenāca.Bet pēkšņi man strauji uzzaiga riepa. Ko jūs ieteiktu darīt lai pēc iespējas ātrāk dabūtu nost riepiņu? (Par skriešanu jau zinu) Dzirdēju,ka ūdens aierobika esot baigi labā,vai kāda esat mēģinājusi? :)

14.09.2011 22:29 |

Reitings 2001
hahaha kā sasmējos :D Protams,es tev piekrītu kustība ir dzīvība! Bet es par tām krūtīm,manai mammai arī ir lielas krūtis,bet viņa nav taisījūsi nekādus tur krūšu vingrinājumus,un viņai savos 42 nekas nekarājās līdz nabai. Laikam iedomājies mani lielu ar milzīgām krūtīm haha :D
21.09.2011 20:24 |

Reitings 2001
womankind- tieši tā,es negribu tur svērt kkādus 60 kg,es tikai gribu atbrīvoties no kādiem tiešām,6 kg,jo to man saka,visi ka ir tikai tā riepiņa,tāda apaļa,bet pārējais nē.Protams visi jau uzreiz ievēro krūtis,ka pat citreiz nemaz manu vēderu neievēro. hah,bet paldies tev! man patīk dzirdēt dažādus viedokļus. :)
21.09.2011 20:27 |

Reitings 446
Reģ: 29.01.2009
Stulbas vecenes.
Problemzona-veders ir problemzona veders. tas nozime, ka lidzko uzbarojas, ta visvairak liekie tauki nogulsnejas tiesi uz vedera, nevis dibena, gurniem vai leskam.
Un pirmais,kas naks nost ari bus veders ieverojot dietu. Protams viss parejais mazliet ari, bet galvenokart veders.
Iesaku ierobezot maizi un miltu izstradajumus. 2/3 no skivja darzenjus + 1/3 ko nu tuparasti ed. No fiziskajam aktivitatem man palīdzeja dejas :-) .
21.09.2011 20:37 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Lasu un brīnos. Nu, meitene taču jums saka, ka vēders resns, nevis kājas vai dibens. Tieši tā, viņai liekie tauki sakrājas tikai uz vēdera, nevis, piemēram, kā citām uz dibena. Tur arī ir tas svars. Skriešana iespējams palīdzētu, bet ja neskrien, tad kādi vingrojumi. Droši vien no ūdens aerobikas tev paliks vēders mazāks. ;-) :-)
21.09.2011 20:47 |

Reitings 2001
Paldies tralalaa un helele :) Jūs vismaz sapratāt par ko tieši es domāju,un runāju! :) Tralalaa-par tām dejām es piekrītu.Tieši kādas dejas tu apmeklē? Es zinu,ka kādreiz katru nedēļas nogali gāju uz klubiem dejot,un arī tajā laikā man nebija problēmas ar tauciņiem uz vēdera. Un helele- es arī ceru,ka ūdens aierobika man palīdzēs! :)
21.09.2011 20:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!