Meitenes, kā Jums veicas ar savu nevajadzigo mantu pārdošanu atverskapi.lv? izdodas kko pārdot? vai ss.lv tomēr ir labāks? un ka ar ebay.com? kada ir meginajusi tur pardot? un ka veicas?
jau ieprieks paldies par informaciju :) un veiksmigu pardosanu
man būtu looti daudz ko pardot, bet nezinu ka lai to izdara, isti nav kur bildes ielikt utt.
ir visadas forsas kleitas un svarki...
neesmu nekad neko pardevusi bet varetu kadreiz pameginat
Neesmu mēģinājusi, bet laikam jāpamēģina. Esmu tikai zip.lv pārdevusi, bet tur pērk tikai lētas lietas.
Visvairāk man besī, ja kāds kko grib uzlaikot, esmu centrā reti, bet neviens uz manu galu negrib braukt.
Varētu kāds atvērt veikalu, kur to visu nodot un saņemt naudu, lai nav tā jāčakarējas (t)
Man pilns skapis ar 36-38, s-m drebem, no kurām jātiek vaļā. hilfiger, ck un citi dzinsi, jakas, meteli, svarki, kleitas, bikses, zaketes, somas, zabaki, kurpes :)
bet tagad laikam aktualak likt rudens/ziemas sezonas lietas :)
kad sanemsos visu izrevidet, ieliksu liku ari te :)
Ar atverskapi.lv izdodas, bet man vāji nervi,tādēļ nevaru izturēt tos kalnus ar "pircējām",kuras sākotnēji ir tik ieinteresētas,bet pēc tam nozūd, tāpat arī pilnīgās uzmetējas,kuras vienkārši neierodas uz tikšanos. Internetā nevienam nevar uzticēties, tādēļ pēdējā laikā liku tikšanās dienas rītā apstiprināt,vai viss vēl spēkā,vai ne,citādi nedodos.
Ar ss.lv pieredze tikai koncerta biļešu pārdošanā, un neveiksmīga- NEVIENS no interesentiem nemācēja lasīt uz vienmēr izlasīja nepareizi cenu vai informāciju par to,uz ko attiecas biļete. :-D