Ha, pārskrēju pāri visam un izskatās, ka esmu visgarākā - 1,85! :D
Un svars normāls. Ne par daudz, ne par maz. Un tā kā esmu gara auguma, tad izskatos labi, man patīk! :)
Neaizraušos jau ar visādām stulbām diētām un badoties arī neiešu! :D
Man tas svars nekust no vietas, vai nu es ēdu visu pēc kārtas kas man garšo un baudu dzīvi, vai atsakos no našķiem. Tad labāk es izvēlos baudīt dzīvi :D
166 cm, svars - 54 kg. Gribētos būt īsākai, jo mīlu augstpapēžu (~14cm) kurpes, tā kā.... :-D Un vēl gribētos svērt aptuveni 50. Attiecībā uz to.. hmm.. esmu procesā. :-P
BrownSugar, man pat kā milzu sadummīlei šāds komplekts "Šodien apēdu bundžu karamelizētā iebiezinātā piena, zefīru paku un pilnu maisu šokolādes vafeļu" liekas vairāk kā uz nedēļu, nevis dienu. Dūšu nešķebināja? :D
Jessica - nē, nešķebināja :-D tikko paēdu pankūkas ar ķiršu ievārījumu (l)
hmm..laikam ēdiens ir mana atkarība, jo
varu ēst nepārtraukti, pašai tas nepatīk. Es laikam ēdu nevis lai dzīvotu, bet dzīvoju, lai ēstu! :D
170/50
vienmēr esmu bijusi kompleksaina, ka esmu mežonīgi tieva. Tad satiku vīrieti, kurš atvēra acis. Ja viņam liekas, ka man ideāls augums, tad pati arī sāku tam ticēt (palēnām :-D )
Jessica, jā, tā ir, bet kad es ieeju veikalā, es aizmistu par naudas ekonomēšanu. Vienmēr no rītiem sapērkos un domāju - nu re, būs man kādām 3 dienām ēdamais, bet tajā pašā dienā visu apēdu (t) :-D